|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 9:26 pm Předmět: Capillan vlasovy aktivator |
|
|
Poznáte ho? videla som ho v lekárni, pán lekárnik vravel ze je dobry, ale chcem sa spytat vas, ci uz ste ho niekto skúšal a aky podla vas je. Dik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Josipa 41-80

|
Zaslal: so srpen 02, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
já to neznám, ale ted jsem sem vlezla z toho důvodu, že jsem na jiné diskusi přečetla o BIOAQUANOLU - www.bioaquanol.cz , take vlasovem aktivatoru, tak me zajimalo, co je to za zazrak. tohle se tváříi byt asi to same, že?aby to nebyla nějaká brutální chemie!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:18 am Předmět: |
|
|
Měla jsem ten heřmánkový Capillan(takový světle žlutý). Oproti lopušáku či Bioharu teda nic moc. Vlasy po jeho aplikaci byly takové připláclé k hlavě, rychleji se mastily a účinek jsem nepozorovala. No takže mě nenadchnul. Ale v drogerii jsem viděla i Capillan šampon a ten bych možná i vyzkoušela Musím se příště podívat na složení. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
monkax 321-600

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
Já měla taky tento aktivátor a měla jsem s ním zkušenost jako Leontýnka. Vlasy brzy mastné, připláclé k hlavě To už je stokrát lepší lopušák, nbo vodičky od Luny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 11:17 am Předmět: |
|
|
Dik moc za info tak ho teda kupovat nebudem... usetrili ste mi penazenku dik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TemptationArt 161-320

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
Josipa napsal: | já to neznám, ale ted jsem sem vlezla z toho důvodu, že jsem na jiné diskusi přečetla o BIOAQUANOLU - www.bioaquanol.cz , take vlasovem aktivatoru, tak me zajimalo, co je to za zazrak. tohle se tváříi byt asi to same, že?aby to nebyla nějaká brutální chemie!! |
To zní zajímavě už jsi to vyzkoušela? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 10:00 am Předmět: biohar |
|
|
*Leontýnka* napsal: | Měla jsem ten heřmánkový Capillan(takový světle žlutý). Oproti lopušáku či Bioharu teda nic moc. Vlasy po jeho aplikaci byly takové připláclé k hlavě, rychleji se mastily a účinek jsem nepozorovala. No takže mě nenadchnul. Ale v drogerii jsem viděla i Capillan šampon a ten bych možná i vyzkoušela Musím se příště podívat na složení. |
ahoj prosím tě jaký si měla ten Biohar s jakou účinností?A rosrtly ti tychle po něm vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 7:38 pm Předmět: Re: biohar |
|
|
skarma007 napsal: | *Leontýnka* napsal: | Měla jsem ten heřmánkový Capillan(takový světle žlutý). Oproti lopušáku či Bioharu teda nic moc. Vlasy po jeho aplikaci byly takové připláclé k hlavě, rychleji se mastily a účinek jsem nepozorovala. No takže mě nenadchnul. Ale v drogerii jsem viděla i Capillan šampon a ten bych možná i vyzkoušela Musím se příště podívat na složení. |
ahoj prosím tě jaký si měla ten Biohar s jakou účinností?A rosrtly ti tychle po něm vlasy? |
Tak Biohar jsem měla takvý co měl bílou flaštičku a červený vršek. Nevím jaká to byla účinnost-oni mi řekli že tenhle je novější/inovovaný(takže asi i vyšší účinnost ). Co vím tak biohar je hlavně na vypadávání vlasů ale růst taky podporuje. Jenže viditelnější výsledky na růstu jsem pozorovala u lopušáku. Takže biohar je super ale pokud chceš aby ti vlasy rostly rychleji tak si kup i lopušák a můžeš si ráno masírovat pokožku lopuchem a večer bioharem. Taky jsem to tak dělala a byla jsem spokojená Přeju hodně úspěchů a ať vlásky rostou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út srpen 19, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
A Skarma, kym nemas lopuch alebo nic iné, kludne masíruj hlavu bruškami prstov len tak nasucho, aj to pomáha
A ak by sa ti to zdalo take prázdne, uvar si nejaky bylinkový čaj, príp. výluh, záleží od byliny, co som pocula tak Pu-erth je dobry, biely čaj, ale aj žihľavovy, príp. sušený koreň z lopucha dostať aj v lekárni a masíruj vlasy tym vyvarom alebo čajom, sice to pomalšie schne, ale bylinkami potlačíš padanie vláskov a masážou podporíš krvný obeh a tym aj rast. Nadomnou si uz teraz celá rodina lame hlavu ako to bude v našej domácnosti vyzerať, ked kazdu chvíľu dovleciem dáke konáre, potom to sušim, varím, kloktam, pijem a polievam s tym hlavu , ja zas na to vravim ze aky je v tom rozdiel ci to kupim alebo natrhám a su ticho . Držím ti palce nech sa ti vlasky polepšia! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 2:27 pm Předmět: v |
|
|
valalo napsal: | A Skarma, kym nemas lopuch alebo nic iné, kludne masíruj hlavu bruškami prstov len tak nasucho, aj to pomáha
A ak by sa ti to zdalo take prázdne, uvar si nejaky bylinkový čaj, príp. výluh, záleží od byliny, co som pocula tak Pu-erth je dobry, biely čaj, ale aj žihľavovy, príp. sušený koreň z lopucha dostať aj v lekárni a masíruj vlasy tym vyvarom alebo čajom, sice to pomalšie schne, ale bylinkami potlačíš padanie vláskov a masážou podporíš krvný obeh a tym aj rast. Nadomnou si uz teraz celá rodina lame hlavu ako to bude v našej domácnosti vyzerať, ked kazdu chvíľu dovleciem dáke konáre, potom to sušim, varím, kloktam, pijem a polievam s tym hlavu , ja zas na to vravim ze aky je v tom rozdiel ci to kupim alebo natrhám a su ticho . Držím ti palce nech sa ti vlasky polepšia! |
děkujůůů moc za tipy:-) určitě neco vyzkoušííí, a děkujůůů za ty palce:-)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|