|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Mauči 161-320

![]()
|
Zaslal: po březen 29, 2010 3:40 pm Předmět: FRUCTIS posilující kůra proti vypadávání vlasů - ampulky |
|
|
Zakoupila jsem dnes tuto kůru v ampulkách, rozlišuje se pro ženy a pro muže (mám pro ženy samozřejmě ), byla v DM ve slevě ze 194 na 97,- Kč. Jinak bych si to nekoupila, mě zabírá Biohar, ale nekupte to když je to tak laciný Máte s tím někdo zkušenost? Nekoupila jsem zajíce v pytli? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 29, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
|
Koupila sem si v ampulkách od jiné firmy, ale proč to píšu. Doma sem je neměla čím nařezat, i když naříznuté jsou, tak všude byly střepy a několikrát jsem se pořezala. nehledě na to, že davka v ampulce by mi klidně vystačila na 2x...ampule už nikdy  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mauči 161-320

![]()
|
Zaslal: po březen 29, 2010 4:51 pm Předmět: |
|
|
Tady tyto "ampule" jsou plastové, dají se odstřihnout, tak v tom problém nebude... Ale díky za názor, budu vědět, co nekoupit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 29, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
Mauči napsal: | Tady tyto "ampule" jsou plastové, dají se odstřihnout, tak v tom problém nebude... Ale díky za názor, budu vědět, co nekoupit  |
Ahaaa, no to sem se trošku ztrapnila stane se  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mauči 161-320

![]()
|
Zaslal: po březen 29, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
wensdy. to je v poradku. to jsi nemohla vedet. i tak dekuji za pripominku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|