|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Andrea.Bone 8-20

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 6:05 pm Předmět: Veganská kosmetika na vlasy |
|
|
Ahoj či dobrý den,
nedávno jsem si barvila vlasy chemickou barvou (cca 4×) konečky se mi poničily a já je nechala střihnout. Teď jsem přešla na Hennu a o vlasy se starám co to jde. Mohli by jste mi prosím poradit přípravky pro suché vlasy? Používám teď šampon Bionecosmetic Cannabis. Ale stále hledám dobrý kondicionér a masku na vlasy. Ovšem snažím se kupovat jen veganskou kosmetiku. Poradíte mi nějaké kondicionéry a masky na vlasy? Děkuji moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mays 321-600

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Většina Alverde je veganská, Lavera myslím taky a mají tu fajn ohlasy (a sama můžu doporučit) a z chemických pak většina přípravků z Lushe, ale to je třebq trochu připlatit  _________________ Diamond on a landmine waiting to explode... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Andrea.Bone 8-20

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
Mays napsal: | Většina Alverde je veganská, Lavera myslím taky a mají tu fajn ohlasy (a sama můžu doporučit) a z chemických pak většina přípravků z Lushe, ale to je třebq trochu připlatit  |
Popravdě radši si připlatím a nebudu trápit zvířátka.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mays 321-600

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
Alverde ani Lavera mají certifikát že jsou přírodní, veganské a že netestujou ale pravda, že koupí Lushe člověk podporuje i ten boj za netestování. _________________ Diamond on a landmine waiting to explode... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Andrea.Bone 8-20

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
Já vím že mají certifikát, ale ten pocit, že když koupím Lush, že něco podporuju mi strašně hřeje.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
astrid ***moderátorka***

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 8:53 am Předmět: |
|
|
Vegan society uvádí v registrovaných značkách např. ještě Urtekram, který si tady řada členek chválí...
Mám pocit, že někdy ale postihuje veganský přístup i jiná certifikace - známky jako české CPK, německé BDIH ap. by měly zajišťovat, že složky dané kosmetiky jsou přírodní a produkty nebyly testované na zvířatech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Andrea.Bone 8-20

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
Moc děkuji! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rawen 321-600

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Taky netestuje česká Manufaktura, má HCS certifikát (králíček). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|