|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Deather666 321-600
|
Zaslal: po srpen 27, 2007 9:54 pm Předmět: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
Cafte,
chcel som sa opytat,ci mate niekto skusenosti s tymto balzamom na vlasy :
http://www.henna-info.cz/index.htm
Ja ho pouzivam,a mozem povedat,ze moje vlasy vyzeraju zdravsie a pevnejsie.Len kdesi som cital,ze je to balzam,ktory obsahje karcinogeny.Co moze byt na tom pravdy???? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
elune 161-320
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 10:41 am Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
Deather666 napsal: | Cafte,
chcel som sa opytat,ci mate niekto skusenosti s tymto balzamom na vlasy :
http://www.henna-info.cz/index.htm
Ja ho pouzivam,a mozem povedat,ze moje vlasy vyzeraju zdravsie a pevnejsie.Len kdesi som cital,ze je to balzam,ktory obsahje karcinogeny.Co moze byt na tom pravdy???? |
Od té kosmetiky používám hennu, šampon a i tento balzám
(pouze někdy, jen na konečky a spláchnout)
A jsem s tou firmou velmi spokoje,a ač asi nebdue na 1oo% přírodní,
mě záleží na tom, že to není pro mě tak agresivní produkt, a ani absolutní chemie.
Takže doporučuji, pokud vyhovuje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 11:23 am Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
Tak to som rad,mne totiz tiez mi vyhovuje ten balzam.Sampon som este nemal,ale vonal som ho.Neako divnu vonu to ma.Ale to nevadi..A nevies,co je pravdy na tom,ze je to karcinogenne?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
elune 161-320
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 1:07 pm Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
To opravdu nevím,ale podle mne to bude zas jen nějaká fáma... používala to několik let sestra i mamka, krom mne, tu kosmetiku zbožňuje i muj kamarád a především i přítel, jak hennu, tak především šampon (regenerační, nikoli ten proti lupům, ten nemáme ozkoušený) ale jiný pomalu ani nechtějí už
Kdyby v tom bylo něco špatného, jistě bychom na to již přišli. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 1:16 pm Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
Mno tak potom je to ok,nie je to skodlive,ako som to cital..Fuu to som rad,lebo toto je jediny balzam,ktory mi fakt sadol.A v kombinacii s Timoteiom s vytazkami z Henny su moje vlasy take prijemne... Mozno sa necham nahovorit aj na ten regeneracny sampon. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
elune 161-320
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 4:52 pm Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
Timotei jsme mému milému langusťáčímu příteli vymluvila, nesnáším tu firmu, ale to je už muj osobní názor, a navíc jeho vlásky jsou ted nesrovnatelné, za rok, co spolu jdme mu vyrostli neuvěřitelně, měl je na ramena a ted je má téměř na prsa, závidím, ale i kochám se, mnam:o)
Fakt myslím, že není čeho se bát, tu firmu mám ráda a s čistým svědomím ji doporučuji, pokud ti sedne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 6:49 am Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
To za ako dlho mu narastli tak dlhe vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
elune 161-320
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 10:09 am Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
No, tak rostou mu jak splašený, bych taky potřebovala...
Sám říká, že se mu rozrostly hodně po henně... tak na tom asi něco bude.. a já, ať henuji jak často chci, nerosotu mi skroo vubec
Někdo má hold štěstí, obzvláště ti, jenž se o ty vlasy moc nestarají, to je něco, abych jej dokopala k tomu, aby se vubec učesal |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 10:28 am Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
To ja zas mam dost jemne vlasy a nerobia dost dojem objemu...A aj dost pomaly rastu.Myslis ze po tom sampone by mi aj zhustli a aj sa rozrastli?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
elune 161-320
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 10:39 am Předmět: Re: Prirodny balzam od firmy Henna |
|
|
Já ten šampon používám, aby mi déle vydržela henna, přítel jej používá, neb po něm nemá lupy a má vlasy huňatější, ale to je asi jak u koho, to jistě víš od pár vyzkoušených přípravků sám, že působí na každého jinak, o tom se tu i ostatně dočítáme dnes a denně
Ale stojí tot ak 50,- takže to není zas taková investice a pokud to chceš vyzkoušet, proč ne...
Mě na růst nějak nepoamhá poslední dobou nic, chybí mi tak kolem 10cm do délky nejdelších pramínků po pás, a.... nějak se k té magické hranici nemohu dostat, snad pomůže lopušák, který jsem si nedávno pořídila...jinak vlasů také nemám zas tak moc, mohli by být hustší, takže nejsi sám... na to pomáhá jediné - nepoužívat moc pečujících přípravků, proto přírodní šampony (mimo to po těch drogerkových mě hrozně kouše většinou halva nebo padají vlasy, nevím, jsem taková postavička co kolem sebe nesnese moc chemie, i když tahle kosmetika není taky 1oo% přírodní) proto kondicionery nepoužívám a když už, tak ten Henna a jen na konečky (5-10cm konce) a pořádně opláchnout, raději mám proti suchým konečkům oleje... obzvláště kokosový, je skvělý |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|