Activ-F

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Komunka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 2:18 pm    Předmět: Activ-F Citovat

A máte někdo zkušenost s tímto?: http://www.activ-f.cz/ Od Schwarzkopf na podporu vlasového růstu a proti vypadávání vlasů... stojí okolo 230,-
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 3:14 pm    Předmět: Citovat

Podle mě je to jeden z nejlepších drogerkových šamponů, i když na růst a vypadávání vlasů žádný účinek neměl. Někde se je tu snad vlákno o Schwarzkopfu, kde se o něm už trošku diskutovalo, nemůžu ho najít. Akorát je zbytečně drahý, pokud ho chceš zkusit, mrkni po bílo-fialovém Gliss Kuru se sérem proti vypadávání vlasů, má skoro totožné složení, je to to samé. Wink
b.f.
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2010 8:22 am    Předmět: Citovat

Ze zvedavosti jsem si poridila sampon. Jak vyse napsala slecna Ivet, nemelo to znatelny ucinek na rust vlasu, z kartace jsem taktez tahala klubicka o stejne velikosti. Vlasy mi nicmene rostou pomerne rychle, takze muj nazor je velmi subjektivni. Vlasy prijemne voni i dalsi den po umyti, jsou leskle, zdrave. Nakolik to ma na svedomi sampon, kdoz vi, ale povazuji jej za jeden z tech lepsich, ktere mi pod rukama prosly.
EvulinkaH
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2010 8:29 am    Předmět: Citovat

Ja jsem ho koupila v akci i s tim tonikem dohromady za 199 Kc, coz je super (tato akce se nepravidelne opakuje v Rossmannovi, videla jsem ji i v Tescu). Zatim jsem vyzkousela jen jedenkrat, takze moc nemuzu referovat, trochu mi vadi ta preslazena "barbienovska" vune, kterou ale v nouzi snesu. Konzistenci ma stredne hustou, barva bila perlet (to jen pro doplneni info, protoze ja moc nemusim pruhledne sampony,proste mi to z nejakeho duvodu psychicky vadi Rolling Eyes ). Momentalne mi vlasy nepadaji, takze je prozatim ve skrince a ceka na svuj cas.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: