|
✿
|
Umí muži pečovat kvalitně o své dlouhé vlasy ? |
ANO. |
|
20% |
[ 14 ] |
ANO, ale až když jsou poučeni. |
|
57% |
[ 40 ] |
Spiše NE, protože... |
|
17% |
[ 12 ] |
NE. |
|
5% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 70 |
|
Autor |
Zpráva |
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<
Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
Káliaček napsal: |
Ticho |
Jo jo nebudem to prozrazovat, je to tajemství pšššššt |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Simba77 321-600
|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
Tak můj přítel o své vlasy moc nepečuje - ale moc se mu líbí, když mu o ně pečuju já. Takže mu je myju a každé ráno postivě češu. Má je strašně cuchací a kudrnaté a skoro nečesatelné (ale už jsem našla nějaké věci co zlepšují česatelnost). Pokud si vlasy češe sám tak vezme svůj starý skoro rozpadlý kartáč s plastovýma štětinama, vlasy vezme od vrchu a v podstatě si jich půlku vyškube a u konečků ještě víc.... A jak to strašlivě zní když se češe... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Křivozub 161-320
|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
Zarghul:Pokud máš vlasy cuchající se moc, tak rozčesávej opatrně, ráno obzvláště. Vždycky od konečků ke kořínkům tak, že vezmeš jeden pramen vlasů a postupně ho rozčešeš v celé délce od konečků. Pokud zas tak cuchající se vlasy nemáš, tak stačí to projet v celé délce velice řídkým, nejlíp dřevěným, hřebenem klidně aji od kořínků. Já to tak ráno dělám, akorát musím zpomalit a nadzvednout vlasy, když to jen trošičku tahá.
Postup pro cuchající se vlasy se hodí výborně po koncertech, kde hážeš hlavou. Jsou zde jen minimální vlasové ztráty s velkou trpělivostí. Někdy pomůže i kondicionér pro oba typy.
Jinak, co se týče mě. Umím o své vlasy pečovat, ale bo jsem líný, tak nevyužívám "vymoženosti" typů olejů, zábalů, masek apod. Prostě šampon, kondicionér, hřeben a gumičky-toť moje základní vlasová výbava. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Syberianic 8-20
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
Zaškrtl jsem možnost ano, protože jsou poučeni. Musím říct, že bez rad svojí přítelkyně už bych byl asi dávno plešatej. Pobavilo mě že něco podobného tady píše i řada z vás, takže asi nejsem ojedinělej případ. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že umí. Přinejhorším je prostě nechají tak, jak jsou, a tělo o ně pečuje samo.
Taky to moc neřeším, a funguje to. Nevím prostě co bych měl dělat a používat, partnerku, co by mi to poradila, žádnou nemám, takže jsem si poradil sám (což zahrnuje registraci tady). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaos 81-160
Založen: 5.12.2010 Příspěvky: 104 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
Záleží asi s kým bych byl porovnávanej.
Naučil jsem se 3-4 denně S CITEM česat kartáčem, mýt šampónem a kondiciónérem 2-3 do týdne (záleží co dělám o víkendu.Pokud nic, tak nechám zmastit ) a používat balzám ve spreji.
Pak další věci jako zbytečně nedrhnout ručníkem, nefénovat a nebarvit.Žádný silikony v šampónu...v zimě schovat vlasy pod čepici...ehm...snažit se nepojídat vlasy při obědě a další z triků a tipů na který jsem narazil zde na fóru nebo dozvěděl od kamarádek.
Svoje vlasy mám rád a starám se o ně dost.Když se vám kamarádi smějou že nosíte kartáč ve vnitřní kapse koženýho křiváku aby jste si je po divočejším headbangu učesal, tak to dost vypovídá _________________ To be forgotten is worse than death ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
Chaos: přímo vzorná péče. Super! Taky nosím kartáč a jakmile se rozsvítí po koncertě, mizím někam do kouta a rozčesávám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 11:31 pm Předmět: |
|
|
Dalarius et Laixi napsal: | Myslím, že umí. Přinejhorším je prostě nechají tak, jak jsou, a tělo o ně pečuje samo.
Taky to moc neřeším, a funguje to. Nevím prostě co bych měl dělat a používat, partnerku, co by mi to poradila, žádnou nemám, takže jsem si poradil sám (což zahrnuje registraci tady). |
Ehm, but do you read the advice and experience of DV women? You don't need a girlfriend to give advice about hair. You can read what women say here |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lord Draco 161-320
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 7:41 am Předmět: |
|
|
V mém případě ne.
Veškerá má péče spočívala v tom, že jsem si je 2x do týdne umyl šampónem a ráno učesal...
Teď už se o ně starám, tak že použiji třeba i nějaký recept, co jsem zde našel (dost kávový a nebo jen tvaroh s olejem a citrónovou šťávou). Jsem mnohem spokojenější
Ale stejně bych neřekl, že se o ně umím starat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
MrE napsal: | Ehm, but do you read the advice and experience of DV women? You don't need a girlfriend to give advice about hair. You can read what women say here |
Jistě, že jsem četl. Proto tu jsem.
Jistě, na nic nepotřebuju partnerku. zajímalo by mě, jestli taky někdy s takovou nějakou budu mít. No, to je jedno, OT. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|