Namotávání vlasů na řetízek
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Myskha
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 10:35 am    Předmět: Namotávání vlasů na řetízek Citovat

Milé dámy a drazí pánové,
stává se vám někdy, že se vám vzadu na krku vlasy prostě obtočí a zašmodrchají okolo řetízku a nejdou rozmotat ani kdybyste se zbláznili? Jediná možnost je potom ustříhnout... Máte na to nějaký trik? Už jsem zkoušela zapínání a ten kousek řetízku navléknout do gumové trubičky, ale milá trubička mi po chvilce sjela ze zapínání dolů k přívěsku a efekt byl tím pádem nulový....

Nějaké chytré rady? Už mě vážně nebaví odstřihávat si pramínky vlasů Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*Hanča
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 10:39 am    Předmět: Citovat

to se mi nikedy snad nestalo.. Shocked a to nosím dva řetízky.. Shocked nemluvě o svých zašmodrchávacných vlasech.. tedy než jsem si šmikla na zádek znamínko, tak se mi vlasy zamotávaly do něj.. Laughing
Myskha
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 10:41 am    Předmět: Citovat

Akorát si beru řetízek na dnešek, tak to večer vyfotím... Smile
*Hanča
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 10:58 am    Předmět: Citovat

jojo, to je takový zajímavý jev...
kowka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 11:01 am    Předmět: Citovat

Mne sa to stáva hlavne počas spánku..retuazku si neskladám skoro nikdy z krku,ale ide ma poraziť,keď sa mi to zacuchá Confused občas sa mi to stáva aj cez deň a to je na porazenie,keď si to v škole rozplietam z tadial..málokedy to ide ľahko,ale vlasy som kvôli tomu ešte neodstrihla... stále to nejak rozpletiem..
Malonek
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 11:03 am    Předmět: Citovat

Jojo, stalo, ale vždycky se mi to podaří nějak vymotat. Co s tím, to teda nevím, mně se ty spodní vlasy zamotávají úplně do všeho, třepí se a ulamují a nejdelší z nich mají asi poloviční délku oproti ostatním Rolling Eyes
alienor
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 11:15 am    Předmět: Citovat

na řetízku nosím přívěsek ve tvaru psacího L (podle jména mého přítele, on zas nosí P) a na noc si dávám cop a ty kudrlinky z toho elka se mi pokaždé zaseknou do copanu a nejdou vymotat, nejhorší je to uprostřed noci když mě to probudí... sundávat ho ale nechci, to bych na něj pořád zapomínala, tak to budu muset přežít Very Happy
Myskha
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 11:46 am    Předmět: Citovat

Malonek napsal:
... mně se ty spodní vlasy zamotávají úplně do všeho, třepí se a ulamují a nejdelší z nich mají asi poloviční délku oproti ostatním Rolling Eyes

Mám úplně stejný problém, ale u mě je to dáno i tím, že ten spodní pramen mám odmalička jak jiné barvy, tak jiné kvality... Je světlejší a roztřepený snad do půlky, zatímco ostatní vlásky jsou docela v pořádku.... Už jsem si na to nějak zvykla a neřeším to...
Malonek
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 12:07 pm    Předmět: Citovat

Myskha napsal:
Malonek napsal:
... mně se ty spodní vlasy zamotávají úplně do všeho, třepí se a ulamují a nejdelší z nich mají asi poloviční délku oproti ostatním Rolling Eyes

Mám úplně stejný problém, ale u mě je to dáno i tím, že ten spodní pramen mám odmalička jak jiné barvy, tak jiné kvality... Je světlejší a roztřepený snad do půlky, zatímco ostatní vlásky jsou docela v pořádku.... Už jsem si na to nějak zvykla a neřeším to...

Taky jsem si zvykla, nic jiného se s tím asi ani dělat nedá. Mám ty spodní vlasy sice spíš tmavší, ale jinak všechno stejně.
psilocybe
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá říjen 29, 2010 12:30 pm    Předmět: Citovat

Tiež sa mi to stáva, nielen do retiazok ale aj do príveskov, čo rôznych šnúriek, väčšinou vymotávam, ale občas nejde inak, ako odstrihnúť. Tie spodné vlasy si proste robia čo chcú.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: