|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 10:55 pm Předmět: |
|
|
Mám takovou otázku....Myslíte,že vlasům víc škodí,když je smotáváme do různých účesů(různé ohýbání,..)...nebo když je nosíme rozpuštěné (poletování, lámání....)??? Co byste řekli? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 10:12 am Předmět: |
|
|
Já bych spíš řekla, že jim víc škodí to poletování (při tom se víc vysušují, třou se o oblečení a tak), ale je to opravdu jen čistě subjektivní pocit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 11:47 am Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Já bych spíš řekla, že jim víc škodí to poletování (při tom se víc vysušují, třou se o oblečení a tak), ale je to opravdu jen čistě subjektivní pocit. |
Zcela souhlasím s Danielou, i důvody jsou přesné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 7:47 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Daniela napsal: | Já bych spíš řekla, že jim víc škodí to poletování (při tom se víc vysušují, třou se o oblečení a tak), ale je to opravdu jen čistě subjektivní pocit. |
Zcela souhlasím s Danielou, i důvody jsou přesné. |
Taky souhlasím , když si je nezapletu , ale nechám rozpuštěné , jsou za chvilku vysušené. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucifer 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 9:40 pm Předmět: |
|
|
Já mám na sobě raději vlasy rozpuštěný, než stažený... ale stahuju si je docela často, protože je vepředu a po stranách mám kratší, takže je to často nepraktické je mít rozpuštěný... moc to vlaje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
ja uz si nedokazu predstavit chodit s rozpustenejma, to strasne prekazi pri jakekoliv praci, chyta se to za kliky, hrebiky v zidlich, ostatni lidi....
ja je mam rozpustene jenom ve vybranem "bezpecnem prostredi" , ve vybranych situacich, s vybranymi lidmi:-) tj. velmi zridka....
a jeste pred par roky sem s rozpustenejma chodila docela casto... to je zajimave, v cem to muze byt, ze me to zacalo vic vadit? ze uz bych byla taky svazana konvencema a spolecenskejma normama??? Systemem? Snad neee... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucifer 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 10:37 pm Předmět: |
|
|
Nika napsal: | ja uz si nedokazu predstavit chodit s rozpustenejma, to strasne prekazi pri jakekoliv praci, chyta se to za kliky, hrebiky v zidlich, ostatni lidi....
ja je mam rozpustene jenom ve vybranem "bezpecnem prostredi" , ve vybranych situacich, s vybranymi lidmi:-) tj. velmi zridka....
a jeste pred par roky sem s rozpustenejma chodila docela casto... to je zajimave, v cem to muze byt, ze me to zacalo vic vadit? ze uz bych byla taky svazana konvencema a spolecenskejma normama??? Systemem? Snad neee... |
Jo... hřebíky jsou fakt hrozný... to mě dokáže maximálně vytočit. Jo a šílenej je třeba batoh... vždycky mi to přiskřípne vlasy... to mě vytáčí. Chhh...
Na druhou stranu... mno... mně se prostě rozpuštěné líbí víc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 10:41 pm Předmět: |
|
|
Mě se vždycky zacuchají samy do sebe,když je nosím rozpuštěné, takže taky většinu času nosím cop... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 8:34 am Předmět: |
|
|
Já vlasy nosím raději rozpuštěné, ale teď v zimě se mi dost často dostávají do zipu u bundy. Au, au... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 3:56 pm Předmět: |
|
|
Já mám radši rozpuštěný,ale zavazí to . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|