|
✿
|
Který "směr" studujete? |
humanitní (historie...) |
|
43% |
[ 59 ] |
matematický/fyzikální/chemický |
|
22% |
[ 30 ] |
pedagogický |
|
14% |
[ 20 ] |
ekonomie |
|
19% |
[ 26 ] |
zdravotní obor |
|
0% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 136 |
|
Autor |
Zpráva |
Caithlin ***moderátorka***

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:04 pm Předmět: Co studujete? |
|
|
Nemůžu se pořád rozhodnout kam dál na školu a myslím, že v tom určitě nejsem sama, tak proč se nezkusit inspirovat
Co studujete/studovali jste/ chcete studovat? Proč? Šli byste na stejný obor znovu? ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
Študujem biológiu, Bc. ako všeobecná biológia, a ďaľej by som chcela zoologiu (asi).
Bola to po gympli jediná možnosť kam isť, všetky ostatné som vylúčila. Inak si myslím že som sa nesekla, išla by som znovu. _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]

Naposledy upravil psilocybe dne po srpen 02, 2010 2:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
Pro mě chybí kolonka bohužel...
já studuju Veřejné zdravotnictví, a šla bych na to znovu, je to hodně podobný moji střední a jsou tam zajimavý předměty(až na chemii) no a taky my tahle škola k něčemu je(jak v současný práci tak i snad v budoucí) a hlavně pak budu moct jít konečně na moji vysněnou hygienu děti a dorost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Caithlin ***moderátorka***

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
Chatny napsal: | Pro mě chybí kolonka bohužel...
já studuju Veřejné zdravotnictví, a šla bych na to znovu, je to hodně podobný moji střední a jsou tam zajimavý předměty(až na chemii) no a taky my tahle škola k něčemu je(jak v současný práci tak i snad v budoucí) a hlavně pak budu moct jít konečně na moji vysněnou hygienu děti a dorost  |
Já jsem trubka, zapomenout na medicínu Ale říkala jsem si, že něco chybí...můžu poprosit moderátory o přidání?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lenca 161-320

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:25 pm Předmět: Re: Co studujete? |
|
|
Caithlin napsal: | Nemůžu se pořád rozhodnout kam dál na školu a myslím, že v tom určitě nejsem sama, tak proč se nezkusit inspirovat
Co studujete/studovali jste/ chcete studovat? Proč? Šli byste na stejný obor znovu? ... |
Já studovala hudební vědu. Byl to nádherný obor. Ale učitelé umělci byli šílení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:26 pm Předmět: |
|
|
Měla jsem stejné dilema jako ty a vyřešila jsem to tak, že jsem studovat nešla - ale ze mě si určitě příklad neber
edit: po přečtení příspěvku od Lenci jsem si vzpomněla, že jsem vslatně chvíli studovala - uměleckou VŠ výtvarný směr, ale nebyli šílení pouze učitelé - umělci, ale i spolustudenti. Asi jsem nebyla dostatečně šílená jako oni, tak jsem toho velmi brzo nechala. Obor, který jsem vystudovala na SŠ a kterým se živím je ostatně dost zajímavý sám o sobě a poskytuje dostatek příležitostí pro samovzdělávání a kurzy, takže vlastně momentálně asi ani nemám potřebu bažit po VŠ vzdělání.
Naposledy upravil Kataska dne po srpen 02, 2010 2:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
Já studuju sociologii (tu už mám skoro hotovou) a molekulární biologii a genetiku (mám za sebou prvák). Na sociologii bych už znova asi nešla, byl to tak trochu omyl, ale i tak mi to docela dost dalo, oceňuju to až teď, když si to propojuju se znalostma z genetiky. No a na biologii bych šla znova určitě
Máš, Caithlin, aspoň trochu představu, kterým směrem se chceš vrtnout? Nebo ještě vůbec? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lenca 161-320

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:34 pm Předmět: |
|
|
Kataska napsal: | Měla jsem stejné dilema jako ty a vyřešila jsem to tak, že jsem studovat nešla - ale ze mě si určitě příklad neber
edit: po přečtení příspěvku od Lenci jsem si vzpomněla, že jsem vslatně chvíli studovala - uměleckou VŠ výtvarný směr, ale nebyli šílení pouze učitelé - umělci, ale i spolustudenti. Asi jsem nebyla dostatečně šílená jako oni, tak jsem toho velmi brzo nechala. Obor, který jsem vystudovala na SŠ a kterým se živím je ostatně dost zajímavý sám o sobě a poskytuje dostatek příležitostí pro samovzdělávání a kurzy, takže vlastně momentálně asi ani nemám potřebu bažit po VŠ vzdělání. |
No na to jsem zapomněla, tam byli šílení úplně všichni kolem Já tam byla dva roky a pak se na to taky vyprdla, abych mohla začít vydělávat a nemrzí mě to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:34 pm Předmět: |
|
|
Caithlin: skús vylučovaciu metódu. Zúžiť výber toho čo by ťa potenciálne bavilo na 3 - 4 obory (napr. : archeologia, historia, psychologia a muzejníctvo) a popozeraj si profily absolventov a predmety aké su tam (väčšinou na stánkach škôl). Potom by si mohla mat aku-taku predstavu čo by si z danou školou mohla robiť, či by ťa to bavilo..
Prajem veľa šťastia pri výbere  _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
A možná taky zkusit zjistit reference studentů na tu kterou fakultu a univerzitu - na různých univerzitách je úroveň výuky stejného oboru různá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|