|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
Asi nejsem dost in....ale já fakt nevím co je to EMO |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Monaa 0-7
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
=))), jo hele, já taky pořádně ne.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:53 pm Předmět: |
|
|
Mono, stejně je to škoda, když jsi měla vlasy do pasu, ale aspoň že tak, že to neodnesly víc. Doufám, že tě to řádění ve vlasech brzy přejde.
Jinak také netuším ani vzdáleně, co by to mohlo být EMO. Můžeš nám to prosím aspoň trochu popsat, jak by to mělo vypadat? A čeho je to vlastně zkratka? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:09 pm Předmět: |
|
|
Achááá a já jsem si pořád říkala, co je to za kravinky na netu, s čím ty holčiny pořád blbnou....Tak EMO...
Připadá mi to dost podobné jako goth, i když jsem na nějakých stránkách našla, že Emo girls (se musím smát, když to píšu....) nesnášejí, když si je někdo plete s gothy. Ale mě to teda dost splývá, aspoň podle toho, co jsem viděla. Slečinky narvané do černých hadrů, stránky plné depresivních, temných obrázků, často s tematikou sebevraždy, krve apod.
Při pohledu zvenčí mi to připadá jako dost směšná póza. Někdo pro formu zapomíná na obsah....A hlavně mám pocit,že je to dost vážně dost rozšířené, taková komercionalizovaná a zkrocená verze něčeho, čím se obírají temné podzimní duše... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
Tady je stránka, kde je Emo popsánmo (i když nevím, jeslti je to ta správná Emo stránka )
http://blog-luci.blog.cz/0611/emo-co-to-je
Perlička z toho textu, to nás opravdu pobavilo:
Emo Boys
Emo Boys jsou kluci, kteří nechtějí následovat myšlenky středního proudu naší společnosti.
Emo Boys se oblíkaj do těsných kalhot a triček. Malujou si černý linky a mají hustý vlasy, které jim visí do obličeje.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
Ale čeho je to zkratka? EMO? Goth? V čem se to liší? Gotiku já ráda, v té je totiž i taková temná smyslnost a romantika. Ale jestli EMO upřednostňuje drastické náměty sebevraždy, pořezání a krve, tak to už je na mě moc, to se mi nelíbí. Takových stránek jsem také pár viděla a bylo mi z nich akorát šoufl... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
To mi připomíná takový ten styl jako má ta německá rádoby kapela Tokio Hotel...brrrr... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Ale čeho je to zkratka? EMO? Goth? V čem se to liší? Gotiku já ráda, v té je totiž i taková temná smyslnost a romantika. Ale jestli EMO upřednostňuje drastické náměty sebevraždy, pořezání a krve, tak to už je na mě moc, to se mi nelíbí. Takových stránek jsem také pár viděla a bylo mi z nich akorát šoufl... |
Prý to znamená emocionální punk rock... Na té stránce je to celkem dopodrobna popsané. Na mě to působí jako dětinská hra na smutek, melancholii, drsné a nesmiřitelné postoje... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | To mi připomíná takový ten styl jako má ta německá rádoby kapela Tokio Hotel...brrrr... |
Aha, tak to jsem se tedy konečně poučila! Ježíšmarjá, co je tohle zas za kraviny? Opravdu Tokio Hotel jak vyšitý. Jediné, co mi připadá trošku rozumné na tomto "stylu" je to dávání pocitů najevo. Jinak jsou to samozřejmě naprosté puberťácké nesmysly. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: út duben 17, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
Tak já už jsem asi opravdu stará, tyhle věci už nějak nepobírám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|