|
✿
|
Autor |
Zpráva |
TýNi* 0-7

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:47 am Předmět: Nerostoucí vlasy..:/ |
|
|
Ahoj všichni, chtěla bych poradit jak na růst vlasů, před prázdninama jsem byla stříhaná.. a asi 2krát barvená .. vlasy jsou často mastné a ubec mi nerostou, chtěla bych se zeptat co použít nato, aby mi vlasy narostli a začali se zregenerovávat .. moc mě štve, že mi nerostou .. chtěla bych je mít dlouhé Prosím poraďte mi děkuju Dávám na vaši radu a né kadeřníků. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
pokud vlasy nerostou, tak zkus zvolit nějaké vitamíny nebo tak, je tu o nich spousta toho napsaného. Já osobně jsem jednu dobu brala biosil a pivovarnické kvasnice, ale po těch jsem byla strašně rozjedená.
Další věc je, že pokud vlasy barvíš nebo často stříháš, tak buď ustřihneš, co narostlo, nebo se ti ulamují. Vlasy pak máš stejně dlouhé, i když rostou. Pročti si to tu a sama uvidíš, co budeš chtít vyzkoušet a co bude vyhovovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TýNi* 0-7

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 9:10 pm Předmět: RE:Adluska |
|
|
Jojo teď jsem si koupila ten biosil tak uvidím, pomáhal ti ? a pak jsem přemýšlela nad tím bioharem? nevíš zkušenost nějaká ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:42 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekla, že ten biosil docela ušel, ale moc jsem to popravdě nesledovala, rozdíl jsem viděla teda hlavně na nehtech. Ale já mám pocit, že se mi ty vlasy zasekly a najednou koukám, že jsou zase o kus dál Biohar jsem nepoužívala vůbec, ale někde je tu o něm diskuze. Nebo jestli o něm teprv uvažuješ, tak je tu vlákno i o lopuchovém výluhu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TýNi* 0-7

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 9:48 am Předmět: RE:Adluska |
|
|
A to bych mohla koupit kde ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TýNi* 0-7

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
Aha nepomohl ti jo ?:O to je blbé, noo ale jak komu kdy rostou vlasy ne? Nebo co jsem to tu četla, že někomu rostou na podzim hodně vlasy.. atd ?:O Ale děkuju:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
Mrkni do těch témat, je to hodně individuální, někomu to pomohlo, někomu ne, musíš vyzkoušet, třeba ti něco z toho sedne
Pak tu na růst byly zmiňovány ještě kofeinové a zázvorové zábaly či šampóny, ale netuším kde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mišul 41-80

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 4:46 pm Předmět: |
|
|
Ten článek čtu dvě minuty a už vidím nesrovnalosti.
denní dávka obsahuje
Revalid
pyridoxin 30 mg (tímto množstvím se zařazuje mezi léčivé přípravky)
Revitalon
pyridoxin 10 mg (dost vysoký obsah, jedná se o nejvyšší přípustné množství v denní dávce povolené pro doplňky stravy) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|