Dlouhé vlasy u mužů a "nepochopení" v práci
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=18570911136e33a17021321527037aa1Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 3:54 pm    Předmět: Dlouhé vlasy u mužů a "nepochopení" v práci Citovat

Narazila jsem na tohle téma na francouzském fóru a začala jsem přemýšlet, jak je to u nás. Jenže já mám známé hlavně různé kluky od počítačů a tam se to asi tak nebere. Takže mě zajímá, setkali jste se, pánové, někdy s tím, že jste nedostali práci kvůli dlouhým vlasům nebo jste ji sice dostali, ale bylo vám naznačováno, že by bylo lepší mít vlasy krátké? Popřípadě, holky, slyšely jste něco takového od svých mužských známých?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
kkk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 4:25 pm    Předmět: Citovat

To si piš, že je to pravda. Ale naštěstí se ještě někde kouká po tom co máš v hlavě a ne na hlavě. Idea

Jednou, když jsem neměl práci, mi nabízeli práci pojšťováka( to tak, ještě toho trošku domu Very Happy ) a říkal mi"Mohl bys jít k nám, ale ty vlasy by musely dolu, víš, klienti by k tobě měli nedůvěru"( asi nejakej průzkum neboco).
Jo kdybych chodil pojišťovat s čírem, asi by to bylo divný, ale dlouhý - v mojim případě delší - a upravený neni zase nic divnýho, myslim Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 4:45 pm    Předmět: Citovat

Mě to právě docela šokuje (nojo, já jsem taková naivní osoba). Chápu, že nikdo nezaměstná chlápka s mastnými zakudlenými vlasy, to ale není otázka vlasů, ale celkové péče a platí to i u ženské. Ale co je proboha špatného na pěstěných delších vlasech, ještě když jsou třeba sepnuté???
Není tu nějaký právník? Bylo by to žalovatelné?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 6:32 pm    Předmět: Citovat

Dano, souhlasím s Tebou. Připadá mi už trochu jako přežitek diskriminovat někoho jen kvůli délce vlasů. Ale naštěstí to snad už není až tak časté. Aspoň já znám s dlouhými vlasy VŠ profesora i manažera.
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 7:20 pm    Předmět: Citovat

Mno, tak miláček chodí do práce s dlouhými vlasy (případně různými copánky, culíky a copy) a žádný problém nikdy neměl. Dokonce mu prý nedávno chválil vlasy i vrátný... Laughing Laughing Laughing
Jinak nechápu, kde různé instituce chodí na to, jak by měl vypadat člověk "důveryhodný" pro klienta. Já bych uvítala v bance nějakého originálního týpka mnohem víc než šedou myš v povinném obleku... Crying or Very sad

Naposledy upravil Klarusa dne út květen 15, 2007 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát.
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 8:01 pm    Předmět: Citovat

Nápodobně, taky mám raději příjemně vybočující typy.
Medea
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 9:29 am    Předmět: Citovat

Aj mojemu manzelovi ríkali v práci, ze si má dát vlasy ostríhat, ale neposlechl. Ted má jiného nadrízeného, a tomu to nevadí. Wink

Kdyz sem byla na základce, tak sme meli kluka v tríde, který mnel dlouhé vlasy. Trídní mu narídila ostríhat se Evil or Very Mad coz aj udelal.
Myslím, ze nikdo nemá právo rozhodovat o vlasech/výzoru druhých.
Day
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 1:48 pm    Předmět: Citovat

dana napsal:
Mě to právě docela šokuje (nojo, já jsem taková naivní osoba). Chápu, že nikdo nezaměstná chlápka s mastnými zakudlenými vlasy, to ale není otázka vlasů, ale celkové péče a platí to i u ženské. Ale co je proboha špatného na pěstěných delších vlasech, ještě když jsou třeba sepnuté???

Nojo, jenze to neni jen u dlouhych vlasu,ale i u dreadu nebo piercingu. Inzeraty na praci, kde se pise, ze by clovek nemel mit piercing na viditelnem miste me odpuzuji Crying or Very sad, i kdyz teda zadny nemam.
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 2:24 pm    Předmět: Citovat

day napsal:

Nojo, jenze to neni jen u dlouhych vlasu,ale i u dreadu nebo piercingu. Inzeraty na praci, kde se pise, ze by clovek nemel mit piercing na viditelnem miste me odpuzuji Crying or Very sad, i kdyz teda zadny nemam.

Mně tyhle věci nevadí, ale zas si vezmi generaci 50 let a výš - myslím, že právě u nich to důvěru nevzbuzuje ( třeba moje maminka - pokud by měla jednat s někým, kdo má naušnici v bradě či obočí, je ten člověk u ní už předem odepsaný. A to nemluvím o své babičce!!!). Jsou to prostě neopodstatněné předsudky, které - jak doufám- postupem času zaniknou. Až tobě bude 50 let - nebude piercing a dlouhé vlasy např. u lékaře žádný problém Laughing Laughing Laughing
Kafin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 3:38 pm    Předmět: Citovat

day napsal:
dana napsal:

Jo já si pamatuju,jak se jednou kámošovi uvolnil pramen vlasů z culíku a chytila mu ho vrtačka.Moh bejt rád,že přišel jenom o ten pramen Confused .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: