Přírodní kosmetika Cattier

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=6a77299724e935f75c5925c60d2a238dZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 12:45 pm    Předmět: Cattier Citovat

Mám dojem, že se tu o této značce už psalo, ale téma nemůžu najít a tentokrát mě zklamal i vyhledávač, takže prosím moderátory o případné přesunutí příspěvku...

Dostala jsem vzorek šamponu pro mastné vlasy se zeleným jílem. Vyšlo mi to na dvakrát. Pokaždé jsem použila na druhé šamponování po mangové Laveře. Musím říct, že ačkoli bych si zrovna tento šampon asi nikdy k testování nevybrala (nekupuju si šampony určené pro mastné vlasy), po použití vzorku musím přiznat, že ač se nekonal žádný zázrak, zdá se, že bych ho mohla používat. Vlasy umyl pěkně, dobře pění, vlasi mi přišly po něm i takové jako hrubší, což já na svých jemných vlasech hodnotím jako plus, objem to taky mělo celkem... Jenom ta barva (fakt zeleně bahnitá) se musí vydýchat a taky vůně je zvláští. Ale není to nic, na co by nešlo si zvyknout.
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2010 6:04 pm    Předmět: Přírodní kosmetika Cattier Citovat

Zakládám nové vlákno, nic jsem tu o této značce nenašla.

více o ní zde http://www.cattier-bio.cz/
a nakoupila jsem zde http://www.cestaprirody.cz/index.php?categoryID=1186

Osobně vlasním Šampon pro suché vlasy - bambusovník a makadamie. Jsem s ním spokojená, hezky hydratuje, ale mám po něm rychleji mastné vlasy.

Celkově mě tato značka zaujala, hlavně jejich pleťové masky, na které mám zálusk.

Zkoušel jste někdo něco od nich?
Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: