|
✿
|
Autor |
Zpráva |
miraclee 8-20

|
Zaslal: ne listopad 14, 2010 12:38 pm Předmět: Zdravím všechny:-) |
|
|
Tak jsem se k Vám s dovolením přifařila:-) Zatím se tu tak trochu snažím zorientovat, ale myslím, že sem budu chodit ráda a často:-)
Je mi dvacet a něco, už od mala jsem měla dlouhé vlasy, které kolem devátého roku musely skoro pryč, protože jsem od jednoho spolužáka, který nepříliš dbal na základní hygienické návyky chytla nějaké breberky typu vši - ještě i po tolika letech vzpomínám, jak kruté to bylo se jich zbavit a jak mi mamka ještě teď se smíchem připomíná, jak se od ní lékárnice při koupi odvšivovacího šamponu štítila vzít peníze:-D
No, ale zdárně jsme je vypudily a pak už jsem si zase nechala narůst dlouhé vlasy, o které se snažím se střídavými úspěchy starat, abych aspoń trochu potlačila to, co mně trápí nejvíc - jejich suchost, kolikrát mám pocit, že víc než vlasy moje kštice připomíná slámu, přitom jen ta myšlenka, kolik peněz jsme investovala do levnějších a dražších balzámů, sér, fluidů..mno, ale třeba od Vás podchytím nějaké dobré rady:-)
A časem sem hodím i nějakou tu podobiznu:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Margueritte 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: po listopad 15, 2010 11:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj Miracleeeee...i já tě tu vítám a věřím,že díky DV se stane tvá střídavá péče o vlásky, péčí pravidelnou,jako se to díky DV, odehrává u mě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
Vítám tě tady, Miraclee, tady určitě najdeš spoustu dobrých rad. Přeju ti, ať ti vlásky rostou, jsou zdravé a ať se ti tady líbí.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|