Moje zničené vlasy...
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2010 10:44 pm    Předmět: Moje zničené vlasy... Citovat

Dobrý den Smile. Jsem tady úplně nová a zaregistrovala jsem se protože mám pár otázek ohledně vlasů Smile. Měla jsem původně černé vlasy barvené jak šamponem, tak barvou. Ale jak mi vlasy rostly tak sem se rozhodla jít na blond. Mám je už blond to je fajn a nejsou ani tak moc zničené jak bych předpokládala Very Happy . Můj problém je ten, že se mi strašně mastí Sad ... Umyju si vlasy a na druhý den je mám naprosto mastné... Tudiž si je musím mýt každý den. Šampon používám Natural Essences je přírodní průhledný a barevný. Je dobrý, ale musím každý den používat balzám jinak je prostě nerozčešu Embarassed co mám dělat s mými vlasy ? Předem děkuji za odpověď i za snahu mi odpovědět Wink .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jenne
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 6:55 am    Předmět: Citovat

Ahoj Rudenko, vítej na DV Smile Nějaké rady k mastným vlasům máš tady: http://dlouhevlasy.cz/top-tema/top-tema-jak-na-mastne-vlasy.html
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 11:37 am    Předmět: Citovat

Ahoj Rudenko, taky tě tady vítám. Smile Jak už ti napsala Jenne, všechny potřebné informace najdeš v tom odkazu. Hodně štěstí, ať se ti to maštění zmírní. Smile

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 5:45 pm    Předmět: Citovat

Vítej Smile
za sebe můžu říct, že mastné vlasy jsou věčný boj a jen tak lehce se jich zbavit nelze. Někdy nepomůže ani používání čirých bezsilikonových šamponů atd. Důležité je si do vlasů moc nesahat. A pokud se s tím opravdu nedá nic dělat, ani prodloužení intervalu mytí nezabere a vlasy se mastí dál, tak se s tím prostě smířit a častěji je mýt (něčím šetrným). Já taky myju obden, někdy každý den a jde to Smile
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 9:37 pm    Předmět: Citovat

Déscantes- děkuji ti Smile ... No to jsem bohužel už zjistila Very Happy ... mi právě nepomáhá nic a celkem mě to mrzí Sad ... jen mám strach že nebudou růst tak jak mají ... to by bylo blbé. Nebo byly hodně poškozené z každodeního mytí. Děkuji ti moc za radu Wink .

wolfishness & Jenne - děkuju vám moc hned na to juknu a taky děkuji za přivítání Smile Embarassed Wink
Margueritte
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 10:55 pm    Předmět: Citovat

rudenko napsal:
Déscantes- děkuji ti Smile ... No to jsem bohužel už zjistila Very Happy ... mi právě nepomáhá nic a celkem mě to mrzí Sad ... jen mám strach že nebudou růst tak jak mají ... to by bylo blbé. Nebo byly hodně poškozené z každodeního mytí. Děkuji ti moc za radu Wink .

wolfishness & Jenne - děkuju vám moc hned na to juknu a taky děkuji za přivítání Smile Embarassed Wink

Taky vítám! Wink

Na mastnotu se mi osvědšila lávová zem a taky je přestat mýt tolik často, protože časté mytí dráždí pokožku (krom tedy šampónů, kondišů a dalších) a proto se tak mastí. Zkus si prodloužit intervaly mytí třeba 1x za 4 dny. Sice to bude první měsíc peklo, ale pomůže taky suchý šampón, nebo trochu šetrného a né moc silného laku na vlasy. Hodně pomůže taky hennování. Wink Když mám vlasy mastný a neblíží se můj mycí den, zapletu do copu, nebo sepnu do jehlice, nanesu aktivátor... prostě aby to nebylo tolik vidět.

Jinak, mastné vlasy u kořínků moc často nečesat (doporučuju když už tak hřeben z Manufaktury, kterej je celodřevěnej a má široký zuby), nešahat si do nich, na noc zaplejtat do copu - víc asi najdeš v jednotlivých vláknech. Very Happy
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2010 11:00 pm    Předmět: Citovat

Margueritte- Díky ti Smile ... no ne já jsem to asi špatně napsala, ale kvůli tomu jak se mi mastí jsem si je začla mýt každý den Very Happy . Jinak bych je zbytečně nezatěžovala Smile . Jinak suchý šampon neničí vlay nebo tak ? Surprised já ho mám ale používám ho vyjímečně opravdu. Zatím si je myju jednou za dva dny Very Happy ... ať to není moc prudký náraz Very Happy . Děkuju ti za radu Smile .
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2010 3:04 pm    Předmět: Citovat

rudenko Arrow Neboj, i když se vlasy myjí často, na růst to vliv nemá Smile Já je myju často pořád a rostou, pomalu sice, ale mě nikdy nerostly rychle.
Jen je důležité chránit délky a konce, aby se nevysušovaly a netřepily. Vždycky používám kondicionér nebo masku, vždycky, pokud se někomu mastí po kondicionéru ještě víc, tak stačí jen troška na konce ale hlavně ať se ty konce nepřesuší Smile
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2010 6:21 pm    Předmět: Citovat

Déscantes - Dobře děkuju ti Smile ... Mi rostou rychle ale taky mi hodně padají řekla bych že je to zapříčeněno tím mytím a barvením. Používám Biosil ale nezabírá Smile. No konce mám právě vysušené tak používám různé olejové příravky. No já se bez kondicioneru neobejdu nemůžu to prostě rozčesat Very Happy jeden obří dred ráno Very Happy . Děkuju za rady Smile .
Margueritte
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2010 7:00 pm    Předmět: Citovat

rudenko napsal:
Margueritte- Díky ti Smile ... no ne já jsem to asi špatně napsala, ale kvůli tomu jak se mi mastí jsem si je začla mýt každý den Very Happy . Jinak bych je zbytečně nezatěžovala Smile . Jinak suchý šampon neničí vlay nebo tak ? Surprised já ho mám ale používám ho vyjímečně opravdu. Zatím si je myju jednou za dva dny Very Happy ... ať to není moc prudký náraz Very Happy . Děkuju ti za radu Smile .

Suchý šampón by měl tu největší mastnotu vysát a pak se ten prášek jen vyčeše. Ale stejjně jako laku, nesmí se ho dát moc. Nemusíš projítt procesem - voda, sušení, česání, kdy Ti vypadne nejvíc vlasů a konečky jsou hodně vysušené. Smile Mně se po častém mytí třepily konce.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: