|
✿
|
Autor |
Zpráva |
brokelle 0-7

![]()
|
Zaslal: ne leden 02, 2011 2:15 pm Předmět: henna a rast vlasou |
|
|
cavte mozem sa opitat pouzivam farbu na vlasy henna a zevraj ma aj urcite ucinky na zrichlenie rastu vlasou...ale nejake ohlasi o tom som nepocula . Vy mate s tym nejake skusenosti ?? diki moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:07 pm Předmět: Re: henna a rast vlasou |
|
|
brokelle napsal: | cavte mozem sa opitat pouzivam farbu na vlasy henna a zevraj ma aj urcite ucinky na zrichlenie rastu vlasou...ale nejake ohlasi o tom som nepocula . Vy mate s tym nejake skusenosti ?? diki moc  |
zrychlení ani ne,ale tím,že henna vlasy obalí tak se tak nelámou a jsou pevnější a silnější,tím pádem vypadají hustší a kvalitnější.a taky většina lidí k tomu používá různé oleje a vlasové vody co vyživí a prokrví pokožku hlavy,tak to má taky podíl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alionia 161-320

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej mezi námi. Já hennu používám dva roky a řekla bych, že určitý podíl na růst vlasů určitě má Když jsem se barvila chemií, tak mi vlásky tak rychle nerostly... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Alionia napsal: | Ahoj, vítej mezi námi. Já hennu používám dva roky a řekla bych, že určitý podíl na růst vlasů určitě má Když jsem se barvila chemií, tak mi vlásky tak rychle nerostly... |
a neni to proto,že chemická ty vlasy ztenčuje,tím pádem se víc lámou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alionia 161-320

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Neřekla bych, že se mi vlasy při užívání chemické barvy lámaly. Mamka se taky barví chemickou barvou a s lámavostí problém nemá. Ale je pravda, že já do henny dávám spoustu dalších přísad ( oleje, bylinky, atp,) a to může mít na konečný efekt ( růst vlasů) taky určitý vliv.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Alionia napsal: | Neřekla bych, že se mi vlasy při užívání chemické barvy lámaly. Mamka se taky barví chemickou barvou a s lámavostí problém nemá. Ale je pravda, že já do henny dávám spoustu dalších přísad ( oleje, bylinky, atp,) a to může mít na konečný efekt ( růst vlasů) taky určitý vliv.  |
určitě, já taky s hennou používám i jiné šampony atd.a to určitě má svůj vliv.každopádně vlasy se mi netřepí a to při barvení obyč barvama i moje přírodní dělaly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alionia 161-320

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
No já jsem tenkrát ty svoje zrzouny neměla pod takovým drobnohledem jako dneska. Takže jsem třepení či ztenčení nějak nestudovala...ale zajisté na kvalitě vlasů nemá podíl jenom henna. Na druhou stranu, používáním henny by se vlasy neměly ničit ( naopak by jim to mělo pomáhat) jako při používání chemických barev. Tím pádem by to mělo dopomoci i k jejich rychlejšímu růstu. Toť můj názor...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Alionia napsal: | No já jsem tenkrát ty svoje zrzouny neměla pod takovým drobnohledem jako dneska. Takže jsem třepení či ztenčení nějak nestudovala...ale zajisté na kvalitě vlasů nemá podíl jenom henna. Na druhou stranu, používáním henny by se vlasy neměly ničit ( naopak by jim to mělo pomáhat) jako při používání chemických barev. Tím pádem by to mělo dopomoci i k jejich rychlejšímu růstu. Toť můj názor...  |
samozřejmě máš pravdu.
já jenom chtěla poukázat na to,že růst vlasů jako takový je daný,extrémně se urychlit nedá.to by všichni měli vlasy jak ten strýček v adams family:)-myslím toho malého vlasatého. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
brokelle 0-7

![]()
|
Zaslal: so leden 08, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
tak diko moc za info super pomohli ste mi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|