henna a rast vlasou

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=762b7768f78d8663835111efceefcc14Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
brokelle
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 2:15 pm    Předmět: henna a rast vlasou Citovat

cavte mozem sa opitat pouzivam farbu na vlasy henna a zevraj ma aj urcite ucinky na zrichlenie rastu vlasou...ale nejake ohlasi o tom som nepocula . Vy mate s tym nejake skusenosti ?? diki moc Very Happy
    Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
    jitty
    ~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 7:07 pm    Předmět: Re: henna a rast vlasou Citovat

brokelle napsal:
    cavte mozem sa opitat pouzivam farbu na vlasy henna a zevraj ma aj urcite ucinky na zrichlenie rastu vlasou...ale nejake ohlasi o tom som nepocula . Vy mate s tym nejake skusenosti ?? diki moc Very Happy

zrychlení ani ne,ale tím,že henna vlasy obalí tak se tak nelámou a jsou pevnější a silnější,tím pádem vypadají hustší a kvalitnější.a taky většina lidí k tomu používá různé oleje a vlasové vody co vyživí a prokrví pokožku hlavy,tak to má taky podíl.
      Alionia
      161-320
      161-320

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 7:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej mezi námi. Já hennu používám dva roky a řekla bych, že určitý podíl na růst vlasů určitě má Wink Když jsem se barvila chemií, tak mi vlásky tak rychle nerostly...
      jitty
      ~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 7:17 pm    Předmět: Citovat

Alionia napsal:
      Ahoj, vítej mezi námi. Já hennu používám dva roky a řekla bych, že určitý podíl na růst vlasů určitě má Wink Když jsem se barvila chemií, tak mi vlásky tak rychle nerostly...

a neni to proto,že chemická ty vlasy ztenčuje,tím pádem se víc lámou?
      Alionia
      161-320
      161-320

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 7:44 pm    Předmět: Citovat

Neřekla bych, že se mi vlasy při užívání chemické barvy lámaly. Mamka se taky barví chemickou barvou a s lámavostí problém nemá. Ale je pravda, že já do henny dávám spoustu dalších přísad ( oleje, bylinky, atp,) a to může mít na konečný efekt ( růst vlasů) taky určitý vliv. Wink
      jitty
      ~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 8:00 pm    Předmět: Citovat

Alionia napsal:
      Neřekla bych, že se mi vlasy při užívání chemické barvy lámaly. Mamka se taky barví chemickou barvou a s lámavostí problém nemá. Ale je pravda, že já do henny dávám spoustu dalších přísad ( oleje, bylinky, atp,) a to může mít na konečný efekt ( růst vlasů) taky určitý vliv. Wink

určitě, já taky s hennou používám i jiné šampony atd.a to určitě má svůj vliv.každopádně vlasy se mi netřepí a to při barvení obyč barvama i moje přírodní dělaly
      Alionia
      161-320
      161-320

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 8:36 pm    Předmět: Citovat

No já jsem tenkrát ty svoje zrzouny neměla pod takovým drobnohledem jako dneska. Takže jsem třepení či ztenčení nějak nestudovala...ale zajisté na kvalitě vlasů nemá podíl jenom henna. Na druhou stranu, používáním henny by se vlasy neměly ničit ( naopak by jim to mělo pomáhat) jako při používání chemických barev. Tím pádem by to mělo dopomoci i k jejich rychlejšímu růstu. Toť můj názor... Embarassed
      jitty
      ~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 8:41 pm    Předmět: Citovat

Alionia napsal:
      No já jsem tenkrát ty svoje zrzouny neměla pod takovým drobnohledem jako dneska. Takže jsem třepení či ztenčení nějak nestudovala...ale zajisté na kvalitě vlasů nemá podíl jenom henna. Na druhou stranu, používáním henny by se vlasy neměly ničit ( naopak by jim to mělo pomáhat) jako při používání chemických barev. Tím pádem by to mělo dopomoci i k jejich rychlejšímu růstu. Toť můj názor... Embarassed

samozřejměSmilemáš pravdu.
      já jenom chtěla poukázat na to,že růst vlasů jako takový je daný,extrémně se urychlit nedá.to by všichni měli vlasy jak ten strýček v adams family:)-myslím toho malého vlasatého.
      brokelle
      0-7
      0-7

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 3:25 pm    Předmět: Citovat

tak diko moc za info super pomohli ste mi
      Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: