Henna
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt prosinec 02, 2010 9:45 pm    Předmět: Henna Citovat

Dobrý večer všem Smile. Chtěla jsem se zeptat na pár věcí, které mě zajímají ohledně henny.
1, Co mám přidat do červené henny aby výsledkem byly nádherně výrazné červené vlasy Smile (ohňové)
2, Když mám blond vlasy, vím že mám očekávat neočekávatelné Embarassed a z ároveň čekat i to že barva se více uchytí a bude výraznější... bude se i přes to smývat hodně ? Sad
3, ... už nevím co sem chtěla Very Happy ... možná že si vzpomenu Very Happy ...
Červená je rezervní plán když nenajdu odstín který hledám... tudiž chci být aspoň trošku informována Wink .
Předem děkuji všem za odpověď Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 9:33 am    Předmět: Citovat

Já bych přidala červené víno, mělo by zvýraznit barvu, ale nevím to natuty, nikdy jsem červenou hennou nebarvila. Smile

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 12:31 pm    Předmět: Citovat

1 - Co všechno přidáváte do henny tady najdeš více Smile někdo dává červenou papriku, někdo víno...rad je tam hodně.
2 - na blond by měla červená henna chytnout hezky Smile začni radši světlejší zrz, abys viděla jak to vypadá, ztmavit hennou do červena můžeš vždycky. Henna vůbec po delším používání ráda tmavne.
A taky záleží, jakou budeš mít značku. Radím pročíst forum, je tam toho přehršel.
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2010 1:47 pm    Předmět: Citovat

Déscantes - Jo já už to četla ale chtěla jsem opravdu něco co zabere Very Happy ... ne spekulace Very Happy navíc každému to chytne jinak a blondýny tam moc nepsaly Very Happy .... Jo skusím tu světlejší Smile děkuji moc Smile))

Wolfishness - Jo jenže mi ho neprodají Very Happy Very Happy Very Happy .... ale i tak díky Smile Very Happy
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 7:21 pm    Předmět: Re: Henna Citovat

rudenko napsal:
Dobrý večer všem Smile. Chtěla jsem se zeptat na pár věcí, které mě zajímají ohledně henny.
1, Co mám přidat do červené henny aby výsledkem byly nádherně výrazné červené vlasy Smile (ohňové)
2, Když mám blond vlasy, vím že mám očekávat neočekávatelné Embarassed a z ároveň čekat i to že barva se více uchytí a bude výraznější... bude se i přes to smývat hodně ? Sad
3, ... už nevím co sem chtěla Very Happy ... možná že si vzpomenu Very Happy ...
Červená je rezervní plán když nenajdu odstín který hledám... tudiž chci být aspoň trošku informována Wink .
Předem děkuji všem za odpověď Smile

a jaký odstín hledáš?
já dávala hennu na melír napřed ořech z dm,pak měděnou a teď dlouho egyptskou.
na odbarvené chytne výrazně,držet po pár aplikacích taky bude
a výrazné-je dobré mít kvalitní hennu-logona,lush,egyptská i hennecolor,nechat odstát,přidat něco kyselé a tee tree olej nebo papriku,cokoliv co ti přijde fajn. je toto tady fakt spousta,je potřeba to pročíst a pak hlavně zkusit,protože záleží jaké máš pigmenty ve vlasech.

a zelené se bát nemusíš,ta nastává většinou u tmavé henny s indigem když se odbarví nebo naopak dá indigo na hodně světlé vlasy-odbarvené
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 8:37 pm    Předmět: Citovat

jitty - já už mám vyhlídlou červenou hennu na gramáž Smile kdyby se to nepovedlo a ze začátku chci skusit ten ořech a nevím jestli budu mít vlasy hnědé, nebo tmavou blond Sad ... uvidím Smile ... jo děkuju ti moc skusím to určitě. Smile ... díky Embarassed
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 8:52 pm    Předmět: Citovat

rudenko napsal:
jitty - já už mám vyhlídlou červenou hennu na gramáž Smile kdyby se to nepovedlo a ze začátku chci skusit ten ořech a nevím jestli budu mít vlasy hnědé, nebo tmavou blond Sad ... uvidím Smile ... jo děkuju ti moc skusím to určitě. Smile ... díky Embarassed

jasně,ta je fajn:)
no ono bude lepší to postupně navrstvit z těch nenápadných,aby se ti ta blond trochu stáhla..já můžu doporučit ještě hnědou z dm,neni tmavá a jako podklad je dobrá.s ořechem budeš mít spíš takový jemný zrz nádech v blond,neni to tmavé.
jinak doporučuju pokud neznáš stránky www.hennaforhair.com je tam spousta dobrých osvědčených informací Wink
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 9:00 pm    Předmět: Citovat

aha .... já chcu právě hodně světle hnědou takže sem celkem v háji... to sem envěděla že to tak chytne... já nevím co mám dělat protože hnědou nechci... tu červenou jedině jako náhradní řešení ale i tak... jo jo znám ale já spíš potřebuju nějaké české stránky i s možností objednávky zatím sem na nic takového nenarazila ... ale děkuji ti mockrát Embarassed
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 9:13 pm    Předmět: Citovat

rudenko napsal:
aha .... já chcu právě hodně světle hnědou takže sem celkem v háji... to sem envěděla že to tak chytne... já nevím co mám dělat protože hnědou nechci... tu červenou jedině jako náhradní řešení ale i tak... jo jo znám ale já spíš potřebuju nějaké české stránky i s možností objednávky zatím sem na nic takového nenarazila ... ale děkuji ti mockrát Embarassed

no počkej,ty chceš s hnědou mít světlejší hnědé vlasy? to mám obavy,že moc nepůjde..sice mě se to jednou podařilo,ale už víckrát ne.
ale mohlo by to jí smíchat hnědou se zlatou blond nebo heřmánkem.
(myslím,že někdo tu zkoušel lush hnědou s heřmánkem,ale nevím kde to přesně bylo)
české stránky prostě nejsou a když už je tam spousta divných informací.
rudenko
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 10:15 pm    Předmět: Citovat

Jak již sem psala jsem blond odbarvená a chci světle hnědou pomocí henny Sad ... a ten hermanek mam pouzit drceny ? a hodne asi ze ? ... ja vubec totiz nevim Sad ... a ta lush kde ji sezenu ? Sad nestaci ta z rossmanu ?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: