|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Janička. 8-20

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:35 pm Předmět: první pozdrav |
|
|
Ahoj, zaregistrovala jsem se, protože od malička toužím po krásných dlouhých vlasech a při tom je mám jemné jako děťátko ale jsem bojovnice a tak se s tím chci zkusit nějak pprat a tady jsem našla už te´d spoustu dobrých rad a ty se vždycky hodí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alionia 161-320

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, já mám také jemné vlasy...a doplazily se mi do pasu Sice taky mlsně koukám po ,,tlustých'' vláskách, ale ty svoje by neměnila...mám je ráda takové, jaké jsou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne leden 02, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Janičko, vítej u nás na DV a ať se Ti tu líbí! Taky mám hodně jemný vlasy, který se vždycky tvářily, že odmítají dorůst dál něž po ramena - a díky zdejším radám, zkušenostem (a spoustě experimentů) se mi teď vlasy doplazily taky až do půlky zad a pomaličku se plazí i dál. Neříkám, že to občas není trochu boj a že to nechce místy téměř svatou trpělivost - ale na druhou stranu ten výsledek za to stojí. Navíc hodně jemný vlasy vyžadujou docela dost péče v každý dýlce - skoro mi přijde, že když jsou delší, pracuje se s nima i líp, teda když si člověk najde ty správný grify. Tak držím palce, ať ty grify najdeš co nejrychleji, a ať vlásky poslouchají a rostou!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
REBELKAAAAAA 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po leden 03, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Janičko, vítám tě tu ať se ti tu líbí. A ať vlásky rychle a zdravě rostou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 03, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jani, vítám tě tady. Taky se řadím mezi jemnovlásky a taky jsem nevěřila, že by se mi vlasy mohly doplazit do pasu, ale jsou víceméně tam a doufám, že i tobě díky zdejším radám narostou tam, kam si budeš přát.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po leden 03, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Vítej.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janička. 8-20

|
Zaslal: po leden 03, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
No zatím se mi podařilo dostat se s nimi k lopatkám, je pravda, že mi ta délka vyhovuje mnohem víc, než když jsem měla mikádo krátké pod uši... pořád jsem musela mýt, foukat, natáčet až do zblbnutí a teď když se mi nechce tak svážu gumičkou a jsem taky spokojená zrovna dneska jsem nakoupila přírodní šampon a balzám z kofeinu, tak budu testovat a testovat a uvidíme.... mým nejhorším postižením je, že má nejbližší kamarádka má vlasy skoro do pasu a tak husté, že neví co s nimi Jinak moc děkuji za uvítání Vám všem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
fructia 321-600

|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
Janička. napsal: | No zatím se mi podařilo dostat se s nimi k lopatkám, je pravda, že mi ta délka vyhovuje mnohem víc, než když jsem měla mikádo krátké pod uši... pořád jsem musela mýt, foukat, natáčet až do zblbnutí a teď když se mi nechce tak svážu gumičkou a jsem taky spokojená zrovna dneska jsem nakoupila přírodní šampon a balzám z kofeinu, tak budu testovat a testovat a uvidíme.... mým nejhorším postižením je, že má nejbližší kamarádka má vlasy skoro do pasu a tak husté, že neví co s nimi Jinak moc děkuji za uvítání Vám všem  |
Vítej Taky mám kamarádku, která má krásné, husté vlnité vlasy a zdravé téměř do pasu. Nádhera! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alionia 161-320

|
Zaslal: út leden 04, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
Moje sestřenka má taky ty nej vlasy co znám. Jednu dobu je měla až na zadek a husté asi jako deset lidí dohromady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janička. 8-20

|
Zaslal: st leden 05, 2011 8:44 am Předmět: |
|
|
škoda, že se o ty vlasy nedá dělit co... bych je asi kradla kdyby to šlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|