první pozdrav
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Janička.
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 7:35 pm    Předmět: první pozdrav Citovat

Ahoj, zaregistrovala jsem se, protože od malička toužím po krásných dlouhých vlasech a při tom je mám jemné jako děťátko Confused ale jsem bojovnice a tak se s tím chci zkusit nějak pprat a tady jsem našla už te´d spoustu dobrých rad a ty se vždycky hodí Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alionia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 7:53 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, já mám také jemné vlasy...a doplazily se mi do pasu Wink Sice taky mlsně koukám po ,,tlustých'' vláskách, ale ty svoje by neměnila...mám je ráda takové, jaké jsou Smile
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2011 8:49 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Janičko, vítej u nás na DV a ať se Ti tu líbí! Very Happy Taky mám hodně jemný vlasy, který se vždycky tvářily, že odmítají dorůst dál něž po ramena - a díky zdejším radám, zkušenostem (a spoustě experimentů) se mi teď vlasy doplazily taky až do půlky zad a pomaličku se plazí i dál. Neříkám, že to občas není trochu boj a že to nechce místy téměř svatou trpělivost - ale na druhou stranu ten výsledek za to stojí. Navíc hodně jemný vlasy vyžadujou docela dost péče v každý dýlce - skoro mi přijde, že když jsou delší, pracuje se s nima i líp, teda když si člověk najde ty správný grify. Tak držím palce, ať ty grify najdeš co nejrychleji, a ať vlásky poslouchají a rostou! Cool
REBELKAAAAAA
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 4:05 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Janičko, vítám tě tu ať se ti tu líbí. A ať vlásky rychle a zdravě rostou Wink
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 4:34 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jani, vítám tě tady. Smile Taky se řadím mezi jemnovlásky a taky jsem nevěřila, že by se mi vlasy mohly doplazit do pasu, ale jsou víceméně tam a doufám, že i tobě díky zdejším radám narostou tam, kam si budeš přát. Smile

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 4:50 pm    Předmět: Citovat

Vítej. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Janička.
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2011 9:07 pm    Předmět: Citovat

No zatím se mi podařilo dostat se s nimi k lopatkám, je pravda, že mi ta délka vyhovuje mnohem víc, než když jsem měla mikádo krátké pod uši... pořád jsem musela mýt, foukat, natáčet až do zblbnutí a teď když se mi nechce tak svážu gumičkou a jsem taky spokojená Smile zrovna dneska jsem nakoupila přírodní šampon a balzám z kofeinu, tak budu testovat a testovat a uvidíme.... mým nejhorším postižením je, že má nejbližší kamarádka má vlasy skoro do pasu a tak husté, že neví co s nimi Very Happy Jinak moc děkuji za uvítání Vám všem Wink
fructia
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 8:19 am    Předmět: Citovat

Janička. napsal:
No zatím se mi podařilo dostat se s nimi k lopatkám, je pravda, že mi ta délka vyhovuje mnohem víc, než když jsem měla mikádo krátké pod uši... pořád jsem musela mýt, foukat, natáčet až do zblbnutí a teď když se mi nechce tak svážu gumičkou a jsem taky spokojená Smile zrovna dneska jsem nakoupila přírodní šampon a balzám z kofeinu, tak budu testovat a testovat a uvidíme.... mým nejhorším postižením je, že má nejbližší kamarádka má vlasy skoro do pasu a tak husté, že neví co s nimi Very Happy Jinak moc děkuji za uvítání Vám všem Wink

Vítej Very Happy Taky mám kamarádku, která má krásné, husté vlnité vlasy a zdravé téměř do pasu. Nádhera!
Alionia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 1:06 pm    Předmět: Citovat

Moje sestřenka má taky ty nej vlasy co znám. Jednu dobu je měla až na zadek a husté asi jako deset lidí dohromady Very Happy
Janička.
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 8:44 am    Předmět: Citovat

škoda, že se o ty vlasy nedá dělit co... Very Happy bych je asi kradla kdyby to šlo Very Happy Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: