|
✿
|
Autor |
Zpráva |
dangerkriss 41-80

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 8:23 pm Předmět: Dangerkriss |
|
|
Zdravím,
několikrát jsem na toto fórum narazila, a protože jsem nějak zatoužila po debatování o vlasech (neustále mám nutkání stěžovat si na svůj objem ), tak jsem se rozhodla pro registraci zde.
Vlasy mám přírodně tmavě hnědé (občas působily až černě). Vždycky jsem měla dlouhé vlasy tak do půly zad. Nikdy dříve jsem o ně nikterak výrazně nepečovala a nevěnovala jim příliš velkou pozornost.
V minulosti jsem si vlasy hodně barvila, ale i přesto si myslím, že na jejich kvalitu to příliš velký vliv nemělo. Vystřídala jsem všemožné melíry, blond podbarvení, červenou barvu, černou barvu apod.
Jednoho dnes jsem se rozhodla, že si vlasy ostříhám, a od té doby už mi nikdy nedorostly do takové délky, jakou jsem měla cca. před 10 lety. Nevím, zda-li je to tím, že jsem si je zničila častým barvením (pořád si je barvím na černo, i když tak 2x do roka, protože odrosty na mém už tak tmavém podkladu nejdou příliš vidět) či je to způsobenou něčím jiným. Každopádně bych se jednou chtěla zase dopracovat na tu délku, kterou jsem měla.
Co se týče péče o vlasy, dříve jsem používala šampony všeho druhu a všech značek, stejně jako kondicionéry. Příliš jsem tomu nevěnovala pozornost, takže mi bylo docela jedno, co si na hlavu patlám.
S přibývajícími léty jsem si vybrala to, co mi vyhovuje.
Nyní používám šampony a masky Trend Up, i když jsem na malou chvíli odbočila a vyzkoušela šampon zn. Young, nevyhovuje mi tolik jako Trend Up. Kvůli výskytu lupů jsem začala používat tonikum Londa, po němž jsem vyzkoušela sérum Antiforforma (Vitalker), ale to mi až tolik nevyhovuje, takže jakmile budu moct sehnat tu Londu, s dost velkou pravděpodobností se k ní opět vrátím. Na konec celého procesu si na konečky vždy po každém umytí a vysušení nanáším sérum Crystal Starlight (Trend Up), které by mělo zmírnit roztřepení konečků (a vlasy mi po něm krásně voní a jsou uhlazené).
Dříve jsem si vlasy žehlila denně, ale čím delší je mám, tím méně se mi vlní, takže už žehličku nepoužívám vůbec.
Protože nesnáším, když si vlasy dělají co chtějí, jsem nucena si je fénovat, jinak bych vypadala jak pudl.
A mým neustálým problémem je objem. Mám pocit, že den ode dne mám vlasy řidčí a řidčí, ale nedokážu být dost objektivní, protože jsem si to asi vnutila. Všichni kolem mi právě hustotu závidí, ale já ji tam nějak "nevidím". Takže třeba tady narazím na nějaké rady, jak toho vytouženého objemu dosáhnout.
Zdravím z Moravy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj Kristýnko, tady najdeš spoustu rad, jak si poradit s vlasy, takže se neboj, určitě se odpovědí na své otázky dohledáš.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
dangerkriss 41-80

|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Oli.
Věřím tomu, že se všeho dohledám. Bojím se, že na tomto fóru za chvíli budu mít závislost, jak to furt pročítám.
A jak se znám, tak zas utratím fůru peněz, když tady čtu všechna ta doporučení na všemožné podpůrné přípravky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so květen 07, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
Vítej mezi námi. Na fotce máš vlasy pěkné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<

Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: po květen 09, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
dangerkriss napsal: | Ahoj Oli.
Věřím tomu, že se všeho dohledám. Bojím se, že na tomto fóru za chvíli budu mít závislost, jak to furt pročítám.
A jak se znám, tak zas utratím fůru peněz, když tady čtu všechna ta doporučení na všemožné podpůrné přípravky.  |
Vítej a neboj já byla taky závislačka na DV Časem to trošičku přejde, ale furt to tu musim pročítat a zkoušet nové věci.. Tak ať se tu máš moc moc pěkně  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|