|
✿
|
Autor |
Zpráva |
moniqua 0-7

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 7:52 pm Předmět: ofina |
|
|
ahoj všem
je tu moc zajímavých rad,děkuji za inspiraci.Zajímalo by mě,jestli se hodi k mému tvaru obličeje rovně střižená ofina k obočí?děkuji za odpověď..m  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 8:47 pm Předmět: |
|
|
Jako tvůj obličej má být ta malá věc na ikonce? Nedokážu to posoudit, protože skoro nevidím tvary obličeje.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
moniqua 0-7

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
pravda,tak jsem na profil dala velkou,kde by to mělo být jasné..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Malonek >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
Podle mě moc ne, mám dojem, že by ti jakoby stlačovala oči a máš docela hranatý obličej, který by s rovnou ofinou měl tvar čtverce. Takhle se mi to zdá fajn. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
Jak píše Malonek, máš hranatý obličej a rovná ofina by ti ho ještě zdrsnila. Sluší ti to tak, jak to máš teď, splývající vlasy kolem obličeje ho zjemňují a krásně ti vynikne. Mimochodem, máš nádherné oči.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
REBELKAAAAAA 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po leden 31, 2011 6:19 am Předmět: |
|
|
Jak píše Wolfishness a Malonek myslím, že by ti ofina nesedla a obličej by působil dost tvrdě. Nechala bych to tak jak to máš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
moniqua 0-7

|
Zaslal: po leden 31, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
no nemužu se rozhodnout,právě k vůli svému hranatému obličeji..už sem ji nosila a nebylo to špatný,teď mi konečně dorostla a tak zas něco vymýšlím..každopádně děkuji za radu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
HairyGirl19 81-160

|
Zaslal: po leden 31, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
moniqua napsal: | no nemužu se rozhodnout,právě k vůli svému hranatému obličeji..už sem ji nosila a nebylo to špatný,teď mi konečně dorostla a tak zas něco vymýšlím..každopádně děkuji za radu... | ked ti konečne dorastla,tak načo zase špekulovat ? mas to pekne ako mas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|