Zdravím:))

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ślicznotka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 8:38 pm    Předmět: Zdravím:)) Citovat

Čauko, zdravím všetkých dlhovlasých nadšencov Smile som rada že som objavila túto stránku, lebo ako vidím je tu strašne moc tipov ako hýčkať, upravovať a česať vlásky, v čom sa teda vyžívam:) tak snáď sa tu čo najrýchlejšie zorientujem!Smile)

okrem toho by som sa ešte rada spýtala ako by sa dal vytvoriť takýto účes, (prikladám video)

http://www.youtube.com/watch?v=r66VqncxXAw&feature=related

okolo 3:30 to najlepšie vidno, je to Linda Rybová vo filme Kytice...nevedel by mi niekto poradiť, ako to tam má pouväzované?Smile
(mimochodom, neviem v ktorom fóre sa rozoberajú účesy, tak sa predom ospravedlňujem, keď to sem nepatríSmile)
Ďakujem pekne! Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 7:20 am    Předmět: Citovat

Čau čau, vítám tě mezi námi. Smile Tipů tu je habaděj, já díky tomuto serveru mám opravdu vlasy a ne jen chcíplé myší ocasy. Laughing S účesem ti poradí určitě někdo jiný, já zatím moc "účesová" nejsem. Embarassed

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Ślicznotka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 10:42 pm    Předmět: Citovat

Ďakujem pekne za odpoveď, tak dúfam, aj moje vlasy sa čoskoro spamätajú, začali mi totiž nejako viac padať v poslednom čase, možno je to farbením... Rolling Eyes hneď ma zaujala tá vlasová vodička - Biohar, zajtra sa na to popýtam v lekárni..Smile kebyže to zafunguje tak skáčem od šťastia dva metre:)
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 7:13 am    Předmět: Citovat

Biohar určitě zkus, jsou na něj skvělé reference, i já ho nějakou dobu používala. Ale musíš vytrvat, protože výsledky se většinou objeví až po určité době pravidelného každodenního používání. Uvidíš, jak ti sedne. Smile

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Janis
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 9:21 am    Předmět: Citovat

Pokud chodíš do dm, za zkoušku na podporu růstu rozhodně stojí i jejich alverdí kofeinové tonikum Exclamation

Masíruju, masíruj a oni se pěkně "rozblázněj" Wink

Ať zde najdeš hodně přínosného Very Happy Exclamation
Vlarisa
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:28 pm    Předmět: Citovat

k tomu ucesu, rekla bych, ze praminky vlasu jsou "zakroucene" a pripnute, aby se nerozmotali, a z tech pramenu (podle me, ptz jen ze zakroucenych praminku by byly tenke copanky) jsou pridany vlasy zapletene do copanku.

Mno doufam, ze sem to napsala jaks taks pochopitelne :d moc na vysvetlovani nejsem... Embarassed
Ślicznotka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 8:30 pm    Předmět: Citovat

jeej baby, ďakujem za odpovede:)))
no tak už druhý deň bioharujem, tak som zvedavá čo to spraví..Smile ono už asi aj len tá masáž spraví svoje, nemyslíte? A Janis, ďakujem za tip, zajtra sa chystám do DMky, tak okuknem asi celé Alverde, zatiaľ mám od nich len odličovaciu penu (uplne ju milujem mimochodom, veľmi jemne odličuje a nedráždi) a kodicionér, ale keď som si už na fóre na ňu prečítala toľké chvály skúsim aj iné veci:)
Vlarisa, ďakujem za tip! Celkom som pochopila, tak uvidím, čo z toho vznikne, musím sa s tým troška pohraťSmile) dúfam, že sa to podarí, lebo ten účes je fakt krásny, taký rozprávkový..Smile rozhodne dám vedieť, ako to dopadlo:)
Vlarisa
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 9:41 pm    Předmět: Citovat

jj, neni za co. ale klidne bys ho pak mohla vyfotit a hodit do galerky Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: