Vlnité vlasy a strih na ne

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lussy671
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 11:43 am    Předmět: Vlnité vlasy a strih na ne Citovat

Ahojte,
Ja som tu teraz nová. Chcela by som sa opýtať aký strih si dávate na vlasy ak chcete aby sa vám viac kučeravili? Ja som bola teraz u kaderníčky a ona mi prestrihala vlasy....človek by si pomyslel, že kedže ich odľahčila budú sa vlniť ale kdeže. Nemajú objem, nemajú dĺžku a o tom aby sa točili tak ako pred tým nieje chýru. Som z toho zúfala, absolútne už neverím kaderníkom, zatiaľ som nenašla kaderníka, ktorý by ma dobre ostrihal teda raz áno, lenže to sa asi pomýlila, pretože druhý krát sa jej to nepodarilo Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:50 pm    Předmět: Citovat

zkus se podívat do vlákna vlny a kudrny.
to co tobě se mi stalo taky, moc ti to prostříhala, chce to postupný sestřih, současná kadeřnice mi říkala,že nejlíp na dvě základní vrstvy (ona sama to tak má, její foto v mojí galerii) a jenom lehce prostřihat vzadu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: