|
✿
|
Jsou rudovlásky tajemné osobnosti? |
Určitě ano |
|
60% |
[ 78 ] |
Možná |
|
40% |
[ 52 ] |
|
Celkem hlasů : 130 |
|
Autor |
Zpráva |
Amy 41-80
|
Zaslal: po duben 04, 2011 9:15 pm Předmět: Rudá barva vlasů-jaký máte názor? |
|
|
Podle mě jsou šíleně rudé vlasy magické a úplně jiné než třeba blond,hnědá či černá... Pište jaké na to máte názory a třeba i čím barvíte svou rudou hřívu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:03 am Předmět: Re: Rudá barva vlasů-jaký máte názor? |
|
|
Amy napsal: | Podle mě jsou šíleně rudé vlasy magické a úplně jiné než třeba blond,hnědá či černá... Pište jaké na to máte názory a třeba i čím barvíte svou rudou hřívu |
rudé jako rudé nebo i zrz a červené? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
Ehm, no takej rudej ako máš na obrázku Amy, to by som sa veru nebránila Ale ešte stále žijem v akýchsi predsudkoch toho, že červená sa rýchlo vymýva alebo som možno len lenivá to vyskúšať Každopádne je to pre mňa spolu s ryšavou najkrajšia farba, akú si viem predstaviť _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lenora 41-80
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
Podle mně jsou rudé nádherné a hlavně hned zujmou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sayhaya ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Já myslím, že každé vlasy jsou magické, zajímavé, kouzelné a krásné a je jedno, jestli jsou rudé, bílé, černé, hnědé a nebo pruhované. Krása a magičnost vychází z nitra a ne z vlasů Toť můj názor.
Každopádně musím říct, že rudé vlasy (Ať již zrz a nebo do červena) zaujmou na první pohled a nepřehlédnete je. Ale to i některé hnědovlasé nebo i černé či blond odstíny, koneckonců.
Osobně jsem příznivce červených vlasů, ale nemyslím si, že by byly lepší či horší nebo tajemnější než jiné barvy. Myslím, že jsou nepřehlédnutelné, ale hodně také záleží na tom, k jakému obličeji se řadí. Každému červená nesluší a někdy je potřeba si zahrát s odstínem A také záleží na tom, kdo je nosí. Charismatický člověk nemusí mít třeba žádné vlasy a v davu ho najdete a nepřehlédnete
Toť můj názor |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
Zdrave leskle vlasy zaujmou vzdycky Ale je pravda, ze cervena/zrzava je neobvykla barva ...a navic pomerne vyrazna (viz prirodni zrzky), takze mozna na sebe upozorni "spis" nez hneda.
Ovsem ty strakate kombinace, co vidam okolo sebe ... Mezi nimi vynikne kazda jednoducha barva, at uz cervena nebo ne
Navic cervena je od prirody "varovna" ... ne nadarmo je cervena i krev a clovek ji podvedome vnima jako "nebezpeci" mozna i proto zaujme spise, nez treba platinova blond |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amy 41-80
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 5:14 pm Předmět: Re: Rudá barva vlasů-jaký máte názor? |
|
|
jitty napsal: | Amy napsal: | Podle mě jsou šíleně rudé vlasy magické a úplně jiné než třeba blond,hnědá či černá... Pište jaké na to máte názory a třeba i čím barvíte svou rudou hřívu |
rudé jako rudé nebo i zrz a červené? |
ty taky nejsou marný,ale myslela jsem spíš ty přémo zářivě rudé-něco jako je ted profilvka DV na facebooku ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amy 41-80
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
plavunik napsal: | Ehm, no takej rudej ako máš na obrázku Amy, to by som sa veru nebránila Ale ešte stále žijem v akýchsi predsudkoch toho, že červená sa rýchlo vymýva alebo som možno len lenivá to vyskúšať Každopádne je to pre mňa spolu s ryšavou najkrajšia farba, akú si viem predstaviť |
souhlas,ale někde jsem četla že když člověk vytrvá a několikrát to tou červenou přetáhne tak už se pak nevymývá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amy 41-80
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 5:22 pm Předmět: [Re: 1] :-) |
|
|
Sayhaya napsal: | Já myslím, že každé vlasy jsou magické, zajímavé, kouzelné a krásné a je jedno, jestli jsou rudé, bílé, černé, hnědé a nebo pruhované. Krása a magičnost vychází z nitra a ne z vlasů Toť můj názor.
Každopádně musím říct, že rudé vlasy (Ať již zrz a nebo do červena) zaujmou na první pohled a nepřehlédnete je. Ale to i některé hnědovlasé nebo i černé či blond odstíny, koneckonců.
Osobně jsem příznivce červených vlasů, ale nemyslím si, že by byly lepší či horší nebo tajemnější než jiné barvy. Myslím, že jsou nepřehlédnutelné, ale hodně také záleží na tom, k jakému obličeji se řadí. Každému červená nesluší a někdy je potřeba si zahrát s odstínem A také záleží na tom, kdo je nosí. Charismatický člověk nemusí mít třeba žádné vlasy a v davu ho najdete a nepřehlédnete
Toť můj názor |
Pravda je že když ty vlasy člověk umí nosit tak vyniknou at jsou jaký jsou.Ale červená je pro mě něco úplně zvláštního,prostě samostatná kategorie:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
allen24 81-160
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Já bych nejspíš neměla odvahu na to, abych si dala červenou na vlásky. Líbí se mi můj odstín a navíc by mě nebavilo dobarvovat, jde mi hlavně o zdraví a kvalitu
Denně vidím vždycky někoho s zrzavýma/červenýma vlasama a musím říct, že jak na koho. Třeba pár holek ze školy s červenou vypadají stylově a pasuje jim to a taky znám lidi, kterým bych červenou už nikdy nedoporučila .
Jinak se mi moc líbí přírodní zrzky, které svou barvu umí nosit. Obdivuju je a taky výraznější červená je cool, tmavší už mě zas tak moc nebere |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|