|
✿
|
Autor |
Zpráva |
izabela 41-80
|
Zaslal: so duben 30, 2011 2:12 pm Předmět: kloubouk vs sluníčko |
|
|
Omlouvám se jestli to tu někde je,ale nevšimla jsem si. Chtěla bych vědět co podle vás víc ničí vlasy příme slunce nebo klobouk? Jedeme na začátku léta do itálie a sluníčko mi nedělá vůbec dobře a hlavně se vždycky spálím a nebo mám úpal a mám i dojem,že sluníčko nevyhovuje mým vlasům.Jsou na něm vždy vysušené a proto v létě leju olej po litrech .Proto bych si chtěla koupit jeden krásný velký klobouk, ale uvažiju i o slunečníku,ale ty jsou většinou hodně drahé. Nechtěla bych si zničit vlasy kloboučkem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: so duben 30, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Já bych nejradši ten slunečník. Taky bych si jeden chtěla pořídit, ale ty ceny .Ten klobouk je podle mě přijatelnější řešení a určitě ničí vlasy méně jak slunce, pokud ho teda nenosíš 24 hodin denně 7 dní v týdnu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
izabela 41-80
|
Zaslal: so duben 30, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
Rejža napsal: | Já bych nejradši ten slunečník. Taky bych si jeden chtěla pořídit, ale ty ceny .Ten klobouk je podle mě přijatelnější řešení a určitě ničí vlasy méně jak slunce, pokud ho teda nenosíš 24 hodin denně 7 dní v týdnu |
To já sem na slunečníky a takovýhle starodávný věci ujetá,ale ty ceny sou hrozný takže zatim musim jenom snít.Někde sem našla deštník co měl zezhora krajku a vypadal jako slunečník,ale zespoda vapdá jak onormální deštník takže to se mi taky kupovat nechce .No nosila bych ho jenom na pláži a večer když bysme šly ven tak bych ho už nepotřebovala .Bylo by to spíš kolem poledne .Tak děkuju:), našla sem krásný velký tmavě hnědý a úplně sem se do něj zamilovala takže děkuju za ujištění,že mi vlásky nezničí . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
Pokud chceš vlasy ochránit před sluncem, tak na slunečník zapomeň. Není to věc, kterou by člověk dokázal nosit pravidelně a každodenně. Jednou máš plné ruce, jednou se nehodí k oblečení... a najednou je z parádního slunečníku jen občasný módní doplněk. Klobouk nasadíš na hlavu a neřešíš, ale se slunečníkem je takový opruz, že ho rozhodně nebudeš nosit každý den.
(mám jak slunečník tak několik klobouků, takže zkušeností dost a dost ) _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
Možná položím hloupý dotaz, ale přesto... Jak klobouk ničí vlasy? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
Blbě udělaný slamák může o vlasy zadrhávat a trhat je. (to se ale zjistí zpravidla už při zkoušení) Pod příliš malým, těsným a špatně prodyšným kloboukem se bude hlava potit. Jiné problémy jsem s kloboukem zatím neměla. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Díky, Bone, ale ani jedno mi nepřijde nijak závažné - jak píšeš, slamák zkouším a pokud trhá vlasy, nekupuju. A že se pod kloboukem můžou vlasy zpotit, to mi přijde logické a vlasy nijak nepoškozující... (nebo zas něco nevím?...) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
izabela 41-80
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuju všem za rady , tak sem si objednala tmavě hnědý klobou a je metrovej , takže mi zastíní vlasy i trochu ramena a nebudu pořád spálená .Já se bálá aby mi neničil vlasy tím jak na nich bude ležet a trochu se na nich hýbat,ale snad to nebude tak hrozné . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
No jenže při každodenním nošení špatného klobouku budeš tu hlavu mít zapařenou dlouhodobě a to už nějaký vliv mít může. Ale problémy z klobouků jako takových, to mi fakt přijde jako přehnaná paranoia. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
izabela 41-80
|
Zaslal: ne květen 01, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
Bonemína napsal: | No jenže při každodenním nošení špatného klobouku budeš tu hlavu mít zapařenou dlouhodobě a to už nějaký vliv mít může. Ale problémy z klobouků jako takových, to mi fakt přijde jako přehnaná paranoia. |
Snad to bude v pořádku, byl mi i doporučen protože ho má jedna pani a říkala,že je dobrý tak snad to tak bude.To asi je,ale já se vždycky radši zeptam . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|