|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Galatea 8-20

|
Zaslal: so červen 04, 2011 5:22 pm Předmět: Ahoj |
|
|
Zdravim . Dalo by se říct, že jsem tu nová. Tyto stránky pravidelně navštěvuji, ale až teď mě napadlo se zaregistrovat . Jinak když bych měla říct něco o sobě-je mi 15 (teprv bééééé), jsem hodně moc praštěná , ale zároveň vzorná dospívající dívenka , jsem smíšek, nedávno mě přijali na uměleckou školu, atd. Když bych se měla dostat k vlasům, tak ty si už pár let snažím udržet co nejdelší. Mamka by mě nejraději viděla s vláskama po ramena a babička dokonce na mikádo. Jenže já ani jedno z toho nechci. Ještě donedávna jsem měla nejdelší vlasy ve třídě, teď už dokonce i ve škole. Hodně spolužaček chce mít také dlouhé vlásky (tak nechápu proč si je nechali ostříhat). Jedna holčina tvrdí, že bych je měla ošmikat, že mi to nesluší a přitom má sama pár chlupů. Je mi zkrátka jedno jestli někdo vznáší kritiku. Já chci dlouhatananananánský vlasy necham si je narůst třeba až na zem když budu chtít  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so červen 04, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vítej u nás, ať se Ti tu líbí. A řekla bych, že jsi tu opravdu na dobrý adrese - tady Tě se stříháním skutečně nikdo prudit nebude!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červen 04, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Vítej mezi praštěnými vlasatci a vlasaticemi;-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so červen 04, 2011 10:14 pm Předmět: Re: Ahoj |
|
|
[quote="Galatea"]Jedna holčina tvrdí, že bych je měla ošmikat, že mi to nesluší a přitom má sama pár chlupů.
Tak to je úúúplně jasný že závidí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
citace: | tak nechápu proč si je nechali ostříhat |
Trefné!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Galatea 8-20

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
Všem díky za přivítání . Časem bych možná mohla přidat footečky. Zvlášť když mě dneska obarvili na tmavo (něco jako hořká čokoláda)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|