Silikony - prosím o radu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=9ff065df84586950d883fbbdd2f0c239Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
opossum
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 10:57 am    Předmět: Silikony - prosím o radu Citovat

Ahoj všichni, nejdříve bych Vám všem chtěla moc poděkovat za tenhle blog, za všechny ty skvělé rady a články. Sem moc ráda, že jsem se zaregistrovala a prosím Vás o radu. Mám dlouhé husté vlasy asi 5 cm pod lopatky, barvím si je barvou bez amoniaku a občas žehlím žehličkou Bio Ionic. Nikdy jsem s nimi neměla větší problémy, ale poslední dobou je vůbec nepoznávám. Celý život jsem používala šampony, kondicionéry a masky z drogerie, nezajímala jsem se o to, jestli obsahují silikony, nebo parabeny... Teď mám ale vlasy hrozně těžké, bez objemu a začaly se lámat. Nevím, co s tím, nechci je o moc ostříhat. Četla jsem zde článek o silikonech a napadlo mě, jestli to není tím. K narozeninám jsem dostala šampon a kondicionér od Alterny - Caviar Brunette, byl hrozně drahý, tak ho nechci hned zahodit, ale četla jsem zde, že také obsahuje silikony... Můžete mi doporučit nějaký šampon a kondicionér, se kterým bych to mohla střídat? Mám v plánu si koupit Panthenol (díky tématu Dr. Muller), ale v kondicionéru zase silikony jsou. Prosím, poraďte... [/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 11:05 am    Předmět: Citovat

Ahoj, seznam bezsilikonových přípravků máš tu (roluj dolů na Kosmetika bez silikonů). Wink
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 11:18 am    Předmět: Citovat

Meadow napsal:
Ahoj, seznam bezsilikonových přípravků máš tu (roluj dolů na Kosmetika bez silikonů). Wink

Ahoj, děkuji Smile Dneska po práci vyrazím do města koupit teda ten Panthenol a mrknu po nějakém kondicionéru, protože bez něj bych vlasy určitě nerozčesala...
opossum
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 12:45 pm    Předmět: Maska Alcina Citovat

Ještě bych se chtěla zeptat, mám doma masku Alcina no 1, tady je složení: AQUA, CETYL ALCOHOL, CETYL ESTERS, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, VITIS VINIFERA SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM, PANTHENOL, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CETEARETH-18, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, LINALOOL, CITRONELLOL, AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT, LECITHIN, POTASSIUM SORBATE.

Je tam nějaký silikon? Podle toho seznamu jsem to nerozluštila.

Moc moc děkuju Smile
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 12:52 pm    Předmět: Citovat

Seznam silikonů je též v tom top tématu, ale já tam žádný nevidím.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: