|
✿
|
Autor |
Zpráva |
opossum 161-320
|
Zaslal: st červen 08, 2011 10:57 am Předmět: Silikony - prosím o radu |
|
|
Ahoj všichni, nejdříve bych Vám všem chtěla moc poděkovat za tenhle blog, za všechny ty skvělé rady a články. Sem moc ráda, že jsem se zaregistrovala a prosím Vás o radu. Mám dlouhé husté vlasy asi 5 cm pod lopatky, barvím si je barvou bez amoniaku a občas žehlím žehličkou Bio Ionic. Nikdy jsem s nimi neměla větší problémy, ale poslední dobou je vůbec nepoznávám. Celý život jsem používala šampony, kondicionéry a masky z drogerie, nezajímala jsem se o to, jestli obsahují silikony, nebo parabeny... Teď mám ale vlasy hrozně těžké, bez objemu a začaly se lámat. Nevím, co s tím, nechci je o moc ostříhat. Četla jsem zde článek o silikonech a napadlo mě, jestli to není tím. K narozeninám jsem dostala šampon a kondicionér od Alterny - Caviar Brunette, byl hrozně drahý, tak ho nechci hned zahodit, ale četla jsem zde, že také obsahuje silikony... Můžete mi doporučit nějaký šampon a kondicionér, se kterým bych to mohla střídat? Mám v plánu si koupit Panthenol (díky tématu Dr. Muller), ale v kondicionéru zase silikony jsou. Prosím, poraďte... [/b] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: st červen 08, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
Ahoj, seznam bezsilikonových přípravků máš tu (roluj dolů na Kosmetika bez silikonů). _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
opossum 161-320
|
Zaslal: st červen 08, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
Meadow napsal: | Ahoj, seznam bezsilikonových přípravků máš tu (roluj dolů na Kosmetika bez silikonů). |
Ahoj, děkuji Dneska po práci vyrazím do města koupit teda ten Panthenol a mrknu po nějakém kondicionéru, protože bez něj bych vlasy určitě nerozčesala... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
opossum 161-320
|
Zaslal: st červen 08, 2011 12:45 pm Předmět: Maska Alcina |
|
|
Ještě bych se chtěla zeptat, mám doma masku Alcina no 1, tady je složení: AQUA, CETYL ALCOHOL, CETYL ESTERS, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, VITIS VINIFERA SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM, PANTHENOL, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CETEARETH-18, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, LINALOOL, CITRONELLOL, AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT, LECITHIN, POTASSIUM SORBATE.
Je tam nějaký silikon? Podle toho seznamu jsem to nerozluštila.
Moc moc děkuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: st červen 08, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
Seznam silikonů je též v tom top tématu, ale já tam žádný nevidím. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|