|
✿
|
Autor |
Zpráva |
stargei 0-7

|
Zaslal: so červen 18, 2011 11:29 pm Předmět: zdravim |
|
|
ahojte, ako sa tu na DV mate? volajte ma stargei. prezyvka nema nic spolocne so slovom gay, keby to niekoho napadlo . znamena to "oci" ako eyes.
moje plany s vlasmi su, ze ich chcem aspon po zadok. kamaratky maju bezne taku dlzku a kratsia je povazovana za neesteticku (aj mne pridu dlhe vlasy na zenach super).
najviac na dv, okrem milej komunity, ma asi zaujimaju prirodne sposoby starania sa o vlasy. nemam rada prechemizovane prostriedky a tato moja antipatia sa prenasa aj do sposobu, ako narabam s vlasmi. byvam docasne, hoci uz dlho, v zahranici. tu je moznosti vela. kupit kvalitnu hennu alebo olej na vlasy (ten bez mineralneho oleja) nie je ziaden problem, ani popytat sa kamaratok z roznych krajov sveta, ako si ony robia vlasy.
rada by som sa zapajala do diskusii, ak bude cas a urcite mi pomozu top temy.
majte sa
ps. neviem, koho bavi citat tieto newcomerske spravy, ale tak tu ma mate  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červen 18, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj stargei, vítej mezi námi Tady najdeš spoustu rad jak na to, aby ti vlasy dorostly, kam si přeješ A jestli máš takové dlouhovlasé kamarádky, snad nám tu přispěješ jejich i svými tipy, jak se o vlasy starat
Ať se ti tu líbí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
stargei 0-7

|
Zaslal: so červen 18, 2011 11:39 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Meeesha, dakujem Dufam, ze tipy porozdavam aj dostanem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 1:42 am Předmět: |
|
|
@stargei : Welcome to our friendly community I can promise you that you will be addicted to DV and you will feel like this is your second home  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:16 am Předmět: |
|
|
Ahoj, vítám tě tady. Kde v zahraničí pobýváš, neříkej, že v Indii?  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:47 pm Předmět: |
|
|
Me to bavi cist Vitej  _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 20, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Mě to taky baví číst. Máme možnost nové členy aspoň trošku poznat:-) Tvoje vlasonázory jsou mi sympatické  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 20, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se...taky se ráda dozvím zajímavé věci. Navíc mám ráda delší příspěvky, kde si hodně počtu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
opossum 161-320

|
Zaslal: po červen 20, 2011 9:46 pm Předmět: Re: zdravim |
|
|
stargei napsal: | ahojte, ako sa tu na DV mate? volajte ma stargei. prezyvka nema nic spolocne so slovom gay, keby to niekoho napadlo . znamena to "oci" ako eyes.
moje plany s vlasmi su, ze ich chcem aspon po zadok. kamaratky maju bezne taku dlzku a kratsia je povazovana za neesteticku (aj mne pridu dlhe vlasy na zenach super).
najviac na dv, okrem milej komunity, ma asi zaujimaju prirodne sposoby starania sa o vlasy. nemam rada prechemizovane prostriedky a tato moja antipatia sa prenasa aj do sposobu, ako narabam s vlasmi. byvam docasne, hoci uz dlho, v zahranici. tu je moznosti vela. kupit kvalitnu hennu alebo olej na vlasy (ten bez mineralneho oleja) nie je ziaden problem, ani popytat sa kamaratok z roznych krajov sveta, ako si ony robia vlasy.
rada by som sa zapajala do diskusii, ak bude cas a urcite mi pomozu top temy.
majte sa
ps. neviem, koho bavi citat tieto newcomerske spravy, ale tak tu ma mate  |
Ahoj stargei, já sem tady teprve chvilku a už je ze mě závislák Určitě se ti tady bude líbit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alionia 161-320

|
Zaslal: út červen 21, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Ahojky, taky tě vítám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|