Další výrobky Nivea

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 10:20 am    Předmět: Další výrobky Nivea Citovat

docela by mě zajímalo, jak jste na tom Vy s ostatními výrobky od značky Nivea ? myslím tím krém, odličovací mléko, nebo krém na ruce, obličej, deodoranty a tak..
já osobně mám značku Nivea celkem ráda, asi nebude zrovna nejpřírodnější, ale pěkně voní, je jemná a líbí se mi ten maličkej kultej krémík, hodím ho všude a je to taková první záchrana někde pryč.. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wolfishness
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 2:46 pm    Předmět: Citovat

Kupuju si deodoranty, ty mi dost vyhovují, hlavně Happy Time.

Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 3:09 pm    Předmět: Citovat

Přítel má ekzém a celkem mu vyhovuje moje tělové mléko na suchou pleť. Kupuju rovnou 400 ml lahev a už máme asi čtvrtou v pořadí. Jinak mám ráda jejich sprcháče, pěkně voní Smile naposledy jsem měla nějaký malinový a voněl jako malinový pudink Smile
Harley
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 4:14 pm    Předmět: Citovat

Mám rada ich sprchovacie gély, hlavne HappyTime a momentálne mám Sensitive Balance, je super, aj keď nevonia až tak pekne.
Telové mlieka a odličovače sú tiež fajn. Mala som aj antiperspirant HappyTime, pekne voňal, ale pre mňa mi prišiel slabý.
Artemis
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 7:27 pm    Předmět: Citovat

Tento týden jsem si koupila ve slevě v Tetě sprcháč Water lily & oil (růžový). Je moc příjemný a voňavoučký Laughing .
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:10 pm    Předmět: Citovat

já miluju odličovací mlíčko.. Smile toje vážně skvělý
madeira
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 1:04 pm    Předmět: Nivea odličovač Citovat

Ahoj holky,
kdyby někdo chtěl, tak nabízím Nivea Visage čistící pleťové mléko a voda 2v1, nepoužité.
Příspěvek z 11. 11. 2011 - http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?p=268940#268940
Nehodí se někomu? =)
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 1:17 pm    Předmět: Citovat

Obecně niveu mám moc ráda Smile

Používám od ní momentálně šampón Nutri cashmere, který mě překvapil, jak je super..
Deodoranty mě taky vyhovují, nedávno jsem vypotřebovala happy time - krásně voněl. Taky je supr double effect a pearl & beauty Smile
Nebyla bych to já, kdybych u sebe neměla nějaký krém na ruce, takže od nivey je fakt supr univerzální v té plechové "krabičce" - dřív jsem ho vůbec neměla ráda, ale po čase jsem mu dala opět šanci a teď bez něj nevyjdu ven Smile dále mám krém na ruce Express hydratation - sic se rychle vstřebává, ale přijde mi, že mám brzo po aplikaci ruce zase suché... :-/
Pro změnu tělová mléka se mi nějak nechtějí vstřebávat - happy time se mi vstřebával tak dlouho, až mě přestalo vabit ho používat. Lepší byl pro mě Firming lotion Smile
Sprchové gely/šampony jsou vezva snad všechny (problémy jsem neřešila nikdy s žádným sprcháčem ať od nivey, nebo od jiných výrobců...)

Pleťová kosmetika mě vesměs vyhovovala.. Před lety jsem měla krém na citlivou pokožku, ten byl fajn.. Nedávno jsem si koupila denní krém pure & natural.. Vůně pěkná, ale nevstřebává se mi tak, jak bych chtěla, dělá mi na obličeji lesklý film. Takže ho používám spíše na noc Smile

Odličovací a čistící přípravky mi od nivey celkem taky vyhovují Smile

Zkrátka nivea je supr značka Smile palec nahorů Wink
Čierna Vlčica
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 2:55 pm    Předmět: Citovat

Používam Niveu Smile
Na sprchovanie gél NIVEA pro citlivou pokožku Sinsitive -Přírodní výtažky z heřmánku,tento je veľmi dobrý kedže vždy sami po sprchovaní vyhádžu také červené fliačiky som strašne alergická na sprchové voňavé gély ale tento je veľmi dobrý a pomáha mi Smile potom NIVEA Sprej antiperspirant Calm & Care a Sprej deodorant Pure & Natural Action. Takisto používam na odličovanie VISAGE Odličovač očních partií Double Effect. Na moju citlivú pokožku používam odličovaciu vodu Pure & Natural. Zatiaľ som spokojná Smile

http://www.facebook.com/ManthenielPhotography
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: