|
✿
|
Autor |
Zpráva |
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 27, 2011 10:20 am Předmět: Další výrobky Nivea |
|
|
docela by mě zajímalo, jak jste na tom Vy s ostatními výrobky od značky Nivea ? myslím tím krém, odličovací mléko, nebo krém na ruce, obličej, deodoranty a tak..
já osobně mám značku Nivea celkem ráda, asi nebude zrovna nejpřírodnější, ale pěkně voní, je jemná a líbí se mi ten maličkej kultej krémík, hodím ho všude a je to taková první záchrana někde pryč..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 27, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
Kupuju si deodoranty, ty mi dost vyhovují, hlavně Happy Time. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 27, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
Přítel má ekzém a celkem mu vyhovuje moje tělové mléko na suchou pleť. Kupuju rovnou 400 ml lahev a už máme asi čtvrtou v pořadí. Jinak mám ráda jejich sprcháče, pěkně voní naposledy jsem měla nějaký malinový a voněl jako malinový pudink  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Harley 41-80

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
Mám rada ich sprchovacie gély, hlavne HappyTime a momentálne mám Sensitive Balance, je super, aj keď nevonia až tak pekne.
Telové mlieka a odličovače sú tiež fajn. Mala som aj antiperspirant HappyTime, pekne voňal, ale pre mňa mi prišiel slabý. _________________ Stand back! Im going to try science. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Artemis 8-20

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Tento týden jsem si koupila ve slevě v Tetě sprcháč Water lily & oil (růžový). Je moc příjemný a voňavoučký . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
já miluju odličovací mlíčko.. toje vážně skvělý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
madeira 161-320

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
Obecně niveu mám moc ráda
Používám od ní momentálně šampón Nutri cashmere, který mě překvapil, jak je super..
Deodoranty mě taky vyhovují, nedávno jsem vypotřebovala happy time - krásně voněl. Taky je supr double effect a pearl & beauty
Nebyla bych to já, kdybych u sebe neměla nějaký krém na ruce, takže od nivey je fakt supr univerzální v té plechové "krabičce" - dřív jsem ho vůbec neměla ráda, ale po čase jsem mu dala opět šanci a teď bez něj nevyjdu ven dále mám krém na ruce Express hydratation - sic se rychle vstřebává, ale přijde mi, že mám brzo po aplikaci ruce zase suché... :-/
Pro změnu tělová mléka se mi nějak nechtějí vstřebávat - happy time se mi vstřebával tak dlouho, až mě přestalo vabit ho používat. Lepší byl pro mě Firming lotion
Sprchové gely/šampony jsou vezva snad všechny (problémy jsem neřešila nikdy s žádným sprcháčem ať od nivey, nebo od jiných výrobců...)
Pleťová kosmetika mě vesměs vyhovovala.. Před lety jsem měla krém na citlivou pokožku, ten byl fajn.. Nedávno jsem si koupila denní krém pure & natural.. Vůně pěkná, ale nevstřebává se mi tak, jak bych chtěla, dělá mi na obličeji lesklý film. Takže ho používám spíše na noc
Odličovací a čistící přípravky mi od nivey celkem taky vyhovují
Zkrátka nivea je supr značka palec nahorů  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Čierna Vlčica 321-600

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
Používam Niveu
Na sprchovanie gél NIVEA pro citlivou pokožku Sinsitive -Přírodní výtažky z heřmánku,tento je veľmi dobrý kedže vždy sami po sprchovaní vyhádžu také červené fliačiky som strašne alergická na sprchové voňavé gély ale tento je veľmi dobrý a pomáha mi potom NIVEA Sprej antiperspirant Calm & Care a Sprej deodorant Pure & Natural Action. Takisto používam na odličovanie VISAGE Odličovač očních partií Double Effect. Na moju citlivú pokožku používam odličovaciu vodu Pure & Natural. Zatiaľ som spokojná  _________________ Fantazia je nevycerpatelnym stvoritelom novych svetov...
http://www.facebook.com/ManthenielPhotography |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|