Jaká henna je nejlepší :)

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Radka07
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2011 3:58 pm    Předmět: Jaká henna je nejlepší :) Citovat

Ahoj, mám dost jemné vlasy a taky dost požkozené, konečky si nechávám pravidelně zastřihávat, ale stačí pár týdnů a je to zase stejné jako před tím. A proto jsem začala používat hennu. Je pravda, že mám po ní vlasy jakoby víc objemnější a trochu víc se lesknou, a možná se ani tak moc nelámou (hennovala jsem teprve 4x) ale vždycky jsem používala pouze bezbarvý hennový zábal z DM. Protože mám vlasy tmavě hnědé a s barvou jsem velice spokojená, nechce se mi je přebarvovat, spíš mi jde o regeneraci a výživu vlasů a tak se chci zeptat, jaká henna je nejlepší a s jakou máte nejlepší zkušenosti, popřípadě kde se dá koupit, a kolik stojí a třeba i nějaké rady, jak ji používáte přesně vy Smile
Předem vám všem děkuji Smile Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenulak
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2011 5:58 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, bezbarvou hennu mají na prodejbylin.cz. Kupuju tam a jsem spokojená, namletá je vždycky jemně, takže se dobře míchá. Jinak přidávám vždycky celý balíček skořice na vůni a dost olivového oleje proti vysušení vlasů. Občas taky dám šťávu z pomeranče nebo žloutek. Zrovna dneska jsem s tím blátíčkem spala a vlasy jsou fakt pěkné. Takhle dlouho jsem hennu na hlavě ještě neměla, řekla bych že je to znát oproti tomu, když ji mám jen 3 hod. Tak ať se daří Smile
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 8:27 am    Předmět: Citovat

Ahoj,
myslím, že bys měla pročíst tohle vlákno . Jinak vyzkoušenou mám DM, Hennecolor vitamínovou, Prodejbylin.cz a Henné Natur Neutral. S Hennecolor jsem byla hrubě nespokojená - nešla mi namíchat (v misce řídké, ale jak se to pláclo na vlasy, tak to nějakým "zázrakem" zhrudkovatělo a padalo to, nešlo mi namíchat rozumnou konzistenci ani po x pokusech). Jinak všechny další jsem používala s úspěchem. Cenově vyjde nejlíp Prodejbylin.cz a Henné Natur (kupuju v Myslíkový ulici v Praze v obchodě s arabskýma potravinama krabičku kolem 60Kč, jen o trochu levněji vyjde to kilový balení z Prodejbylin.cz s poštovným). DM stojí kolem 80Kč, Hennecolor 120-130Kč.
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 3:02 pm    Předmět: Citovat

Meadow napsal:
Ahoj,
myslím, že bys měla pročíst tohle vlákno . Jinak vyzkoušenou mám DM, Hennecolor vitamínovou, Prodejbylin.cz a Henné Natur Neutral. S Hennecolor jsem byla hrubě nespokojená - nešla mi namíchat (v misce řídké, ale jak se to pláclo na vlasy, tak to nějakým "zázrakem" zhrudkovatělo a padalo to, nešlo mi namíchat rozumnou konzistenci ani po x pokusech). Jinak všechny další jsem používala s úspěchem. Cenově vyjde nejlíp Prodejbylin.cz a Henné Natur (kupuju v Myslíkový ulici v Praze v obchodě s arabskýma potravinama krabičku kolem 60Kč, jen o trochu levněji vyjde to kilový balení z Prodejbylin.cz s poštovným). DM stojí kolem 80Kč, Hennecolor 120-130Kč.

A která henna ti přišla úplně nejlepší..? a byl nějaký viditeln ý rozdíl mezi hennou z DM a tou henou z prodejbylin.cz ?
Meadow

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 3:58 pm    Předmět: Citovat

No já moc nevidím rozdíl v tom, co mi to s vlasama provede... Embarassed Viděla jsem hodně rozdíl, když jsem začínala (to bylo s DM hennou) oproti předchozímu stavu bez henny, a taky vidím, kdy moje vlasy už tu hennu potřebujou, ale mezi značkama rozdíl nevidím. Jak jsem psala, Hennecolor za mě ne-e z praktických důvodů (nehodlám se s tím vztekat a je to též nejdražší varianta), DM jsem přestala kupovat, protože je a) též dražší než další dvě varianty a za b) tam není napsaný složení (protože jediný složení, který píšou všude na všech odstínech, je lawsonia inermis, což je samozřejmě blbost... a tyto praktiky nehodlám svými penězi podporovat). Protože nechci kupovat tu kilovku s Prodejbylin.cz, tak kupuju HenéNatur (a jsem zoufalá, když jim zrovna dojde Very Happy ).
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 4:08 pm    Předmět: Citovat

Meadow napsal:
No já moc nevidím rozdíl v tom, co mi to s vlasama provede... Embarassed Viděla jsem hodně rozdíl, když jsem začínala (to bylo s DM hennou) oproti předchozímu stavu bez henny, a taky vidím, kdy moje vlasy už tu hennu potřebujou, ale mezi značkama rozdíl nevidím. Jak jsem psala, Hennecolor za mě ne-e z praktických důvodů (nehodlám se s tím vztekat a je to též nejdražší varianta), DM jsem přestala kupovat, protože je a) též dražší než další dvě varianty a za b) tam není napsaný složení (protože jediný složení, který píšou všude na všech odstínech, je lawsonia inermis, což je samozřejmě blbost... a tyto praktiky nehodlám svými penězi podporovat). Protože nechci kupovat tu kilovku s Prodejbylin.cz, tak kupuju HenéNatur (a jsem zoufalá, když jim zrovna dojde Very Happy ).

A kde přesně tu HenéNatur kupuješ? přes internet, nebo v nějaké obchůdku? Já totiž nevím o žádném který by byl v Okolí třinecka.. Sad ale ráda bych ji taky zkusila Smile Nejde třeba koupit někde ve zdravé výživě, lékárně nebo bylinkářství? Moc ti děkuju za všechny rady Smile
Meadow

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:07 pm    Předmět: Citovat

Je to tahle , ale koukám, že je tu o dost dražší... Kupuju jí v Praze v obchodě s arabskýma potravinama. Na třinecku neporadím. Sad
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: