|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lucynqa 161-320
|
Zaslal: pá červen 29, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
ja cetla ze si je v noci nedala veset ale meli ji je rozprostrit na polstari a ona lezela nehnute celou noc at si ej nerozcucha |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: pá červen 29, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
Medea napsal: | Myslím, ze váha vlasu zálezí na délce a kvalite vlasu. Moje by asi moc nevázili... Ale kdyz si nechávám ustrihnout aspon 5 cm, tak mám hlavu taky jakoby lehcí. To se shoduju s Kopretinou.
Cetla jsem, ze císarovna Sisi mela kvuli váze a délce svojich vlasu casto bolení hlavy. Proto si je nechávala v noci "povesit". |
Ona si je prý taky nechávala máčet do různých alkoholů, otázka je, jestli to měo dobrý nebo špatný vliv |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucynqa 161-320
|
Zaslal: so červen 30, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
Nath napsal: | Medea napsal: | Myslím, ze váha vlasu zálezí na délce a kvalite vlasu. Moje by asi moc nevázili... Ale kdyz si nechávám ustrihnout aspon 5 cm, tak mám hlavu taky jakoby lehcí. To se shoduju s Kopretinou.
Cetla jsem, ze císarovna Sisi mela kvuli váze a délce svojich vlasu casto bolení hlavy. Proto si je nechávala v noci "povesit". |
Ona si je prý taky nechávala máčet do různých alkoholů, otázka je, jestli to měo dobrý nebo špatný vliv |
spis mi pride ze si je odmastovala nez lepsila.. Na zplepseni stavu vlasu pouzivala vajicka... teda jeji sluzebni ji to aplikovali na kazde praminky ....nadreli se
pri i drzela drasticke diety, a sam manzel chtel at je uz nedrzi. a pri s enedky na zestihleni obalila na noc kusami masa..grrrr |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so červen 30, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Tak vlasy jsem si ještě nezkušela vážit No zajímavý ale trhlý nápad...s tou sisi to musela být pěkná narcistka |
No, narcistka....spíš taky trpěla bulimií....trochu krutá daň za krásu (tak, a to je tzv. OT ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: so červen 30, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Tak vlasy jsem si ještě nezkušela vážit No zajímavý ale trhlý nápad...s tou sisi to musela být pěkná narcistka |
Prý byla, ale spíš to musela být pěkná otrava, máčet ty vlasy v tom mojitu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adelaide 0-7
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ja slysela ze je prej mela az po kotniky.To je teda síla!!!Jo a prý používala na jedno umyti 50 vajec.Hmmmm! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
Lucynqa napsal: | ja cetla ze si je v noci nedala veset ale meli ji je rozprostrit na polstari a ona lezela nehnute celou noc at si ej nerozcucha |
já to někdy dělám taky,když chci aby se mi pramínky přes noc nezdeformovaly. hlavně když du spát s mokrou hlavou. snažím se moc se nehýbat a nepřevalovat,aby mohly vlasy v klidu proschnout a pořádně se zakroutit:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
Já moc nevím o tom co si dělala s vlasama,ale vím,že její pravé jméno bylo Alžběta . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Annabellka 21-40
Založen: 19.8.2007 Příspěvky: 27 Bydliště: Hradec Kr??lov???????????©
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
Tak ona se naprosto zaměřila jenom na svojí krásu.A taky pořád cvičila(ve všech budovách v kterejch kdy byla si nechala udělat tělocvičnu) v Hofburgu ve Vídni jí můžete i vidět.Jezdila na koni a každej den chodila i pět hodin.Kvůli mytí vlasů si nechala udělat dokonce speciální plášť až na zem.A měla speciální účes z různě spletenejch copů.Dokonce je na jedný fotce jak v nich má diamantový hvědičky.Byla krásná.Ale život měla hroznej.A nedivte se že toho vim tolik. Trochu můj vzor co se vlasů týká. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Joo to nejsi sama kdo toho ví o Sisi až až (Můj případ a určitě i většiny tady ) Sisi mě také moc zajímá.....Mimochodem také bych chtěla aby mi někdo upletl korunu s copánků A prý byla chudinka zastřelena.......Teda pokud to je pravda A vítej mezi námi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|