|
✿
|
Autor |
Zpráva |
wolfishness >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 9:23 am Předmět: Pro-ana |
|
|
Zajímalo by mě, jaký máte na tento "životní styl" názor?
Myslíte, že se dá tohle udržet pod kontrolou, nebo je to jízdenka na onen svět? _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 9:38 am Předmět: |
|
|
No toto snad ne! Jsem si něco k tomu našla na netu a jsem v šoku. To není žádný styl, to je nemoc! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 9:41 am Předmět: |
|
|
Já už o tom četla kdysi dávno a dneska jsem to dokonce viděla v televizi. Děvčata tvrdí, že se to dá udržet pod kontrolou, ale když vidím, kolik jich skončí v nemocnicích nebo pod drnem, tak se mi nechce věřit, že se takhle dá fungovat. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
because they know
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sadako 321-600
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 9:47 am Předmět: |
|
|
Mívají tam hezké inspirační fotky.
Mno a jinak - málokdo je tak vytrvalý, aby se na onen svět dopracoval, spíše bych tipovala, že autorky proana blogísků časem skončí v pásmu obezity, neb si rozhodí metabolismus a jen posílí smutný fakt, že vlastně neumí jíst a neví, co by měly jíst.
Mně kolikrát přišel ten "předhubnoucí" styl stravování, co tam některé uváděly mnohem horší pozdějšího hladovění. Sladké pití, tučné, mastné a smažené jídlo, vlašáky...ech, jen se mi kroutí vnitřnosti, když to píšu. Taky je dost těch proana bloggerek před započetím půstu docela tlustých, žel jim jaksi nedochází, že řešení není nežrat vůbec nic, ale nežrat blbosti a hýbat se. _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 9:52 am Předmět: |
|
|
No to je hustý! Ale musím říct, že ty rady z odkazu, co sem hodila Jenne, mě teda rozesmály "Když se najíš po 18. hodině, zhřešila jsi a lehni si na levý bok." No co k tomu říct. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 9:57 am Předmět: |
|
|
Jjj, když ležíš na levém boku, tak ti rychleji funguje metabolismus a přibereš prý méně. Popravdě, já to studuju nějakou dobu, docela pravidelně, ale setkávám se s tím, že autorky blogů mají i 80 kilo a objevuje se u nich tzv. jojo efekt. Tři kila zhubnou, pak naberou pět, zase něco zhubnou, pak to nevydrží, nažerou se, některé se propracují až na pro-mia, ale jsou i případy holek, které v té nemocnici skončily, teď se po více než roce vrátily na blog (vím o jedné) a snaží se propagovat spíš zdravý životní styl, než anu. Protože k snídani kafe, k obědu dietní colu a k večeři vodu s citronem... občas nějaké jablko, cereální sušenka či salát... to se nedá vydržet věčně. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
because they know
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 10:01 am Předmět: |
|
|
Já teda nevím, ale mám už pár let pocit, že lidstvo degeneruje.
teda ne tady na DV, tady jsou lidi inteligentní...myslím tuhle "elitu" co drží hladovky, nebo se naopak nechutně přežírá..atp... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Iwin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 10:05 am Předmět: |
|
|
no fuj, jdu se najíst |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sadako 321-600
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
Ano, jojo efekt, přesně o tom mluvím, u takové diety to je raz dva. A těch, co skončí s výrazně vyšší váhou než s jakou začínaly je víc, než těch, co skončí v nemocnici případně v hrobě.
Mimochodem, podle mě jsou tyhle špatné návyky (přežírání x následné hladovění, protože se člověk vyžral do podoby mastné koule a neví, co se sebou dělat) mj. důsledkem toho, že se s jídlem hrozně moc nadělá...kolik lidí mi už vyprávělo, jak je doma jako malé buzerovali, aby jedli i když nemají hlad, odměna za něco bývá většinou sladkost, které dítě žere jak Otesánek, je chváleno...a takhle to pak taky může končit. _________________ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|