|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 8:24 pm Předmět: Stříhání za pomoci členek / členů DV |
|
|
Zakládám nové téma, třeba bude ještě někomu ku pomoci.
Chtěla bych se zeptat, jestli je zde nějaká členka / člen, která by mi pomohla se zástřihem (pár cm) (Brno / Novojičínsko) - buď s mýma nůžkama, které bych si koupila, nebo s jeho/jejíma.
Popř., což by bylo taky super, jestli by mi někdo nepůjčil profi (nebo i méně profi) kadeřnické nůžky (třeba i za nějaký fin.příspěvek) - než si je koupím chtěla bych si to nějak vyzkoušet.
Moc děkuji pokud se někdo chytne _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Philogia 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Vlasy jsem nikdy nestříhala, kadeřnické nůžky nevlastním a z Brna taky nejsem... Ale nápad je to skvělý! Prostě se stříhat navzájem, protože kdo si bude víc vážit každého centimetru než ten, kdo je taky dlouhovlasý a nechává vlasy růst...?
Tak mě napádá - kdyby se nás nadšených sešlo víc, co třeba udělat "stříhací" sraz, kde bychom si navzájem ustříhaly půl centimetru nebo centimetr vlasů (a mohly následujícího půl roku na všechny hloupé dotazy ohledně stříhání odpovídat "stříhal(a) jsem se nedávno a o hodně" )... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
Stříhací sraz na DV Ale nápad je to dobrý |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
jéé ten sraz by byl super
no já akorát právě, docela akutně, hledám někoho s nůžkama / zkušenostma, fakt potřebuju pár cm na oživení a ozdravení.... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Philogia 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Soniczka napsal: | jéé ten sraz by byl super
no já akorát právě, docela akutně, hledám někoho s nůžkama / zkušenostma, fakt potřebuju pár cm na oživení a ozdravení.... |
To já právě taky - jediná kadeřnice, které aspoň trochu věřím, má zánět šlach a nepracuje (a ještě asi dlouho nebude)... Ale naposledy jsem stříhala v srpnu, to není tak zlé _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Teda Soni. Mi by vyhovovala ta místa, ale nevím, jestli bych na to měla odvahu, přece jen, když někdo nadává na kadeřnici, tak už je to takové klišé ... A nějaký rodinný příslušník na to odvahu nemá? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Keller 21-40
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
Soni, kadeřnické nůžky mám několikery (za ty roky, co stříhám už se nějaké nashromáždily :wink: ), slovy klasika z filmu Anděl na horách "stříhám dobře, stříhám rád" :D a v Brně se vyskytuju taky docela často, protože tam jezdím do práce každý týden min. na 1-3 dny. Co mi prochází už 22 let rukama je vidět v mé galerii :oops: . Dáša nebyla za celou dobu co jsme spolu u kadeřnice s jedinou výjimkou, kdy jsme z toho byli nakonec oba dost nešťastní :cry: . Stříhání (i když to si moc neužiju, protože opečovávám Dáše pomalu rostoucí vlásky k co největší délce, takže stříhám cca po půl roce...), barvení, melírování, tónování, regenerování, česání... prostě to všechno je moje hobby.
Takže, pokud nemáš nikoho vhodnějšího, stačí se ozvat a nabalím nůžky do tašky a je to :wink: . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
To je super napad Ty, ktere ve svem okoli nemaji vhodnou kadernici (cti ta co si neplete jednotky a desitky ), by tak mohli najit "spriznenou dusi" a navzajem si vypomoct ... k oboustranne spokojenosti
Ja osobne jsem taky z Brna, nuzky teda nevlastnim, ale uz nejaky cas zvazuju, ze si je poridim.
Nutno dodat, ze nez k tomu doslo, tak jsem tu "svoji" kadernici objevila, tudiz jsem to odlozila na neurcito ... _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
Jitt napsal: | To je super napad Ty, ktere ve svem okoli nemaji vhodnou kadernici (cti ta co si neplete jednotky a desitky ), by tak mohli najit "spriznenou dusi" a navzajem si vypomoct ... k oboustranne spokojenosti
Ja osobne jsem taky z Brna, nuzky teda nevlastnim, ale uz nejaky cas zvazuju, ze si je poridim.
Nutno dodat, ze nez k tomu doslo, tak jsem tu "svoji" kadernici objevila, tudiz jsem to odlozila na neurcito ... |
A ke komu jezdíš, jestli se můžu zeptat? _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
Můžu zastřihnout v Praze, kdyby někdo chtěl. Stříhám sebe aj děcka, takže nějakou amatérskou prax na jednoduché úkony mám a nebojím se. Ale kadeřnice nejsem a se složitějšíma požadavkama za mnou nechoďte. Nůžky mám Tweezermann Shears Stainless 2000 5 1/2 . _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|