|
✿
|
Autor |
Zpráva |
marketka.a 0-7

|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:37 am Předmět: Jsou dlouhé vlasy nakažlivé ? |
|
|
Ahoj všechny Dlouhovlásky !
Vaše stránky jsem objevila náhodou při diskuzích na Omlazeni.CZ, tak jsem se ze zvědavosti koukla a jsem tady.
Měla jsem na hlavě skoro všechno vlasy nad uši, pod uši, po ramena a nejdelší skoro k lopatkám, barvy do červena, hnědé, jednou dokonce odbarvené na blond - no, na co si vzpomenete. Dokonce i prodloužené, jak už jsem se zmiňovala tady v jedné diskuzi. Opravdu dlouhé jsem neměla nikdy, prostě jsem to nevydržela - vždycky mi ty vlasy začaly vadit, rozčilovat a jelikož já když se pro něco rozhodnu, tak to musím mít hned - tak jsem to hned ostříhala.
Momentálně mám mikádo - viz profilový obrázek, a byla jsem rozhodnutá u něho zůstat, ALE, jak praví předmět mého tématu - Jsou dlouhé vlasy nakažlivé - pro mne tedy ANO Po přečtení pár vašich diskuzí mě to zase chytlo. Tak doufám, že vydržím a i díky vašim různým tipům pro růst vlásků jednou budu moci vstoupit do klubu Dlouhovlásek ! Tak mi držte palce !
Je tu někdo, kdo si také nechal narůst dlouhé vlasy až po třicítce ? Jak vám to dlouho trvalo ? Odhaduji, že po lopatky mi to bude trvat tak dva roky.
Díky za přivítání a za tyhle bezva stránky ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej u nás. Ať ti vlásky brzo narostou.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: po březen 12, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
po třicítce je nás tu dost, co si nechávaj narůst dlouhý vlasy "na starý kolena". Vítej v klubu! Jinak trvá to jak komu - podle toho, jak rychle komu rostou. Začínala jsem tu před třemi lety na podobném mikádu, teď se snažím je dostat z půlky zad k pasu. Hodně štěstí a hlavně trpělivosti! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: út březen 13, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Jojo - taky po třicítce. A v šestatřiceti následoval velký vlasopád, ostříhání prořídlých vlasů z délky do půlky zad kus nad lopatky - a další pokus o dlouhé vlasy. Ted mám delku kousek nad pas. Rostou mi bohužel veelmi pomalu.Ale to odjakživa,věkem to není. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|