Jsou dlouhé vlasy nakažlivé ?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marketka.a
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 11:37 am    Předmět: Jsou dlouhé vlasy nakažlivé ? Citovat

Ahoj všechny Dlouhovlásky !
Vaše stránky jsem objevila náhodou při diskuzích na Omlazeni.CZ, tak jsem se ze zvědavosti koukla a jsem tady.
Měla jsem na hlavě skoro všechno Smile vlasy nad uši, pod uši, po ramena a nejdelší skoro k lopatkám, barvy do červena, hnědé, jednou dokonce odbarvené na blond - no, na co si vzpomenete. Dokonce i prodloužené, jak už jsem se zmiňovala tady v jedné diskuzi. Opravdu dlouhé jsem neměla nikdy, prostě jsem to nevydržela - vždycky mi ty vlasy začaly vadit, rozčilovat a jelikož já když se pro něco rozhodnu, tak to musím mít hned - tak jsem to hned ostříhala.
Momentálně mám mikádo - viz profilový obrázek, a byla jsem rozhodnutá u něho zůstat, ALE, jak praví předmět mého tématu - Jsou dlouhé vlasy nakažlivé - pro mne tedy ANO Very Happy Po přečtení pár vašich diskuzí mě to zase chytlo. Tak doufám, že vydržím a i díky vašim různým tipům pro růst vlásků jednou budu moci vstoupit do klubu Dlouhovlásek ! Tak mi držte palce !
Je tu někdo, kdo si také nechal narůst dlouhé vlasy až po třicítce ? Jak vám to dlouho trvalo ? Odhaduji, že po lopatky mi to bude trvat tak dva roky.
Díky za přivítání a za tyhle bezva stránky !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 11:50 am    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej u nás. Ať ti vlásky brzo narostou. Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 12:15 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
po třicítce je nás tu dost, co si nechávaj narůst dlouhý vlasy "na starý kolena". Very Happy Vítej v klubu! Wink Jinak trvá to jak komu - podle toho, jak rychle komu rostou. Začínala jsem tu před třemi lety na podobném mikádu, teď se snažím je dostat z půlky zad k pasu. Hodně štěstí a hlavně trpělivosti!
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 4:01 pm    Předmět: Citovat

Jojo - taky po třicítce. A v šestatřiceti následoval velký vlasopád, ostříhání prořídlých vlasů z délky do půlky zad kus nad lopatky - a další pokus o dlouhé vlasy. Ted mám delku kousek nad pas. Rostou mi bohužel veelmi pomalu.Ale to odjakživa,věkem to není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: