nedaří se mi vložit fotky do galerie

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Harik
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 4:39 pm    Předmět: nedaří se mi vložit fotky do galerie Citovat

Jsem tu nová, už jsem stihla poslat do diskuze jeden dotaz, ale fotografie do galerie dát neumím. Rolling Eyes Ikonka ,,přidat" nereaguje na klepnutí ani nic jiného.

Nejhorší je, že ke zodpovězení mojí všetečné otázku na diskuzním fóru potřebuju vložit alespoň jednu fotku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 4:45 pm    Předmět: Citovat

Ahoj a vitej u nas Smile

Odeslala jsem odpoved na tvoji otazku ohledne henny a pak jsem nasla tohle tema ...

V dolnim ramecku (pod vsemi temi zalozkami v zalozce "Galerie") by mel byt cerveny odkaz "Nahrat novy obrazek", po kliknuti na nej se ti v tom samem miste zobrazi formular kde vyplnis nazev obrazku (pod jakym bude videt v galerii), pripadny popis (kdyz chces k fotce neco dodat) a pak uz jen vyberes tlacitkem "prochazet" soubor z pocitace Smile

Snad ti to pomuze ... Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: