|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: so březen 17, 2012 4:39 pm Předmět: nedaří se mi vložit fotky do galerie |
|
|
Jsem tu nová, už jsem stihla poslat do diskuze jeden dotaz, ale fotografie do galerie dát neumím. Ikonka ,,přidat" nereaguje na klepnutí ani nic jiného.
Nejhorší je, že ke zodpovězení mojí všetečné otázku na diskuzním fóru potřebuju vložit alespoň jednu fotku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: so březen 17, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitej u nas
Odeslala jsem odpoved na tvoji otazku ohledne henny a pak jsem nasla tohle tema ...
V dolnim ramecku (pod vsemi temi zalozkami v zalozce "Galerie") by mel byt cerveny odkaz "Nahrat novy obrazek", po kliknuti na nej se ti v tom samem miste zobrazi formular kde vyplnis nazev obrazku (pod jakym bude videt v galerii), pripadny popis (kdyz chces k fotce neco dodat) a pak uz jen vyberes tlacitkem "prochazet" soubor z pocitace
Snad ti to pomuze ...  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|