|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Meepit 21-40

|
Zaslal: po leden 31, 2011 9:50 pm Předmět: Accent (Rossmann) |
|
|
Zkoušeli jste někdo? Má to být jejich značka (Rossmanna), jsou na blond, červené a hnědé vlasy (ty obsahují pigmenty), taky mají regenerační řadu. Já měla kdysi dávno ten na blond vlasy, přišel mi úplně v pohodě (podrobnosti už si nepamatuju), tak jsem teď nedávno pokukovala po jejich kondicionérech, ale obsahují silikony (ty regenerační mají parchanti přelepený složení, tak u těch nevím). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 31, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Červený šampon - moje zkušenost: fuj, jako Jar, nechci, vyhodit. Mamči zkušenost: koupila už druhý, skvělý na barvené krátké vlasy. Její dráty jsou hebké a lesklé jako blesk.
Tak nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út únor 01, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Asi před dvěma lety (kdy jsem vlasy ještě tolik neřešila), jsem měla Accent repair a působil na mně jako ostatní šampony a nedávno sem chtěla zjistit, jaký to mělo složení, protože sem si na něj vzpomněla a pamatuju si že tam bylo na něm napsáno něco strašně pozitivního, jak je to okamžitě zregeneruje, ale na netu sem to složení nikde nenašla.
Bohužel si nepamatuju, jaký přesně vlasy jsem po tom měla, ale myslim, že to žádnej zázrak nebyl. _________________ Prave mam amnezii a zaroven deja - vu. Myslim, ze jsem na to predtim zapomnel. (Steven Wright) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jandria 41-80

|
Zaslal: pá září 09, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
Takže po návštěvě drogerky mi padl tenhle šampón do oka. Nakonec sem ho sbalila do košíku. A dnes sem si vlasy umyla. Mají úžasný lesk jak blesk a jako by se mi "rozjiskřila" barva(takže tam vážně nějaké pigmenty budou). Navíc má poměrně hezkou vůni. Takže za mě spokojenost:).... Vřele doporučuji majitelkám červených vlasů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
handballinqa napsal: | ja som sa teraz na alverde stranke docitala ze sampon pre cervenovlasky stiahli z predaja  |
Tak to je škoda.
Ale děcka nesmutněte, určitě by byl dobrý, ale tohle je taky výborné:
Mají to v Rossmannovi a už tu několikrát na ten šampon běžel dotaz, tak jsem ho koupila.
Je červený ale neuvěřitelně, vylitý na ruku působí skoro jako krev. věřím že při pravidelném používání hooodně pomůže zachovat barvu.
Složení mám přelepené nálepkou, ale myslím že silikony v něm nejsou, vlasy jsou po něm pěkné a nadýchané, a je v něm extrakt z henny.
Teď mám jen strach, aby nezrušili i tohle, je to snad jediný dostupný šampon na červené vlasy v drogerce a řeknu vám, ta barva je famozní
Asi si udělám zásoby, stojí jen 65 korun.
Tak já se omlouvám za OT ale rudovlasým se to bude hodit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
Dés, ten už jsem zahlédla, ale nevěnovala mu pozornost. Ale teď jsi mě s ním docela zaujala... Nechceš odlepit nálepku a napsat aspoň stručně co v něm je? Extrakt z henny zní docela lákavě
Já mám už strašně dlouho červený kondicionér od Reéle (ukořistila jsem jeden z posledních kousků, když rušili Reéle), tak si ho šetřím a už je skoro prázdný (no, jestli už náhodou není prošlý, heh..) a ten je sytě rudý, jak popisuješ (párkrát se mě někdo po umytí s ním ptal, jestli jsem se barvila)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem to vzala pod vodou rýžákem a nálepku sedřela, odlepit to nešlo
Je v něm henna, nějaký olej a extrakt z granátového jablka. Jinak takový ten běžný šamponový základ. Silikony v něm opravdu nejsou
Bohužel k němu není kondicionér. K hnědému šamponu byl, ale k červenému ne
A to Alverde je opravdu škoda že už není a nebude, něco přírodního co nevymývá barvu by se hodilo taky. Ale šampony na červené vlasy se ruší všude, asi to nejde na odbyt. Natur Vital skončil, Reelle....škoda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Cozeeeeee? Na cervene vlasyyyyyy? kde kde kdekdekdekdekde?
Zrovna premyslim, ze svuj Alverdi olivovohennovy vymenim definitivne za neco jineho (chci si na hlave zanechat alespon pet vlasu ), ale tohle je vyzva
Jak pojedu okolo Rosmanna, urcite zakoupim a posleze poreferuju ... diky Des za tip  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Já ho měla, když jsem měla vlasy barvené chemickou červenou, teď to mám spíš rezavé (a pokud se zadaří, bude to světlejší), tak jsem ho věnovala červenovlasé spolužačce... Jak psala Des, je úúúplně rudý, i pěna z něj je červená - a podle mě funguje dobře, pač červená se mi moc nevymývala, myla jsem se ním jen tak občas (v průměru jednou týdně, ale já myju vlasy obden). Jo, doporučuju zkusit. Hlava po něm nesvědila, nevysušoval, normálně myl... Lupy jsem po něm taky neměla. Objem průměr, po Urtekramu mám větší... Takže asi tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Nenašla byste tam holky někderá jestli obsahuje SLS? Prosím prosím prosím  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|