|
✿
|
Autor |
Zpráva |
*Ama_Lgama 21-40

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 9:51 am Předmět: Tok-tok, mužu? |
|
|
Ahoj holky!
Uz jsou to asi dva tydny co ctu tento forum a konecne dneska jsem se rozhodla se zaregistrovat.
Krome toho ze jsem nasla spoustu uzitecne informanci, celkove mi to tady prislo "v pohode" )))
Mam rada krasne vlasky a rada se o svoje pecuji i kdyz zrovna ted po drastickem kulmovani mam je ostrihane na kluka.
Byla bych rada podile se se svymi tipy a rady a najt nove a taky rada se seznamuju s vyvymy lidi takze doufam ze ne prijmete do party.
Rada bych udelal poznamu jeste ze jsem cizinka, ale v CR uz jsem asi 6 let. takze za chyby v cestine se dopredu omlouvam.
Preji vsem hezkou a slunecnou nedeli
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Podle mě je tvoje čeština super! Kdybych já tak uměla anglicky, tak jsem nejšťastnější.
Rad tu určitě najdeš hodně a když ne, stačí se zeptat.  _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitej u nas
Tvoje cestina je dobra, troufam si rict, ze i lepsi nez co obcas ctu na ruznych diskusnich forech ze strany cechu
Nicmene kdybys chtela, klidne muzes komunikovat i v anglictine: Meli jsme tu jednoho clena, ktery sve prispevky psal anglicky, ackoliv cestine rozumel
Rad zde najdes urcite hodne, doufam, ze ti pomohou zpet ke krasnym vlasum a take ti preji, at se ti u nas libi
Kdyby cokoliv, neboj se zeptat, vzdycky se najde dobra duse, co poradi  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Ama_Lgama 21-40

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
Jeee, dekuji!
Tak to jsem rada ))))
Jeste to ctu cele vsechno co je tady, obzvlast co se tyce naturalni vlasove kosmetiky a bez chemickych prisad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Ama_Lgama 21-40

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Psat v cestine neni pro me problem, protoze cestina se mi moc libi jako jazyk a myslim si ze je to normalni mluvit cesky kdyz tady ziju. Akorat ze rychleji pisu bez diakritiky.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
To polovina čechů píše bez diakritiky. Já jsem už tak naučená ze školy. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze cechy pisici s diakritikou by clovek spocital na prstech jedne, mirne zmrzacene ruky Mne to teda problem nedela, ale cim dal casteji pres internet komunikuju v aj no a tam tu diakritiku zrovna moc nevyuziju ... a pak to tak dopada
Jinak mne jako cesku potesi slyset, ze se ti nas rodny jazyk libi  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Ama_Lgama 21-40

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
Jitt napsal: | Jinak mne jako cesku potesi slyset, ze se ti nas rodny jazyk libi  |
Amo, mne osobne cestina prijde jako moc hezky jazyk.
Jeste doma davno ve skole jsme v programu mely Milana Kunderu, a cetla jsem to ve svem jazyce. Moc se mi libil a premyslela jsem o tom jak to asi hezky sni jeho slovo v cestine. Pak po 5 letech cetla jsem kunderuv "Valcik na rozloucenou" juz v cestine A az potom jsem dozvedela ze taky spoustu toho ma ve francouzstine. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:01 am Předmět: |
|
|
Ahoj, také tě u nás vítám. Ať se ti tu líbí.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|