|
✿
|
Autor |
Zpráva |
LaArdilla 0-7

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, o tomto fóru jsem se dověděla na omlazení, sháním právě informace o henně. Mám husté, vlnité vlasy po ramena, které jsou sušší a hodně se třepí. Původní barva je světlejší hnědá, ale už přes 10 let jsem zrzka. Chodím ke kadeřnici na barvení trvalou barvou. Chtěla bych zkusit hennu, ale nejsem si právě jistá, jestli můžu. Právě mi končí šestinedělí. Do porodu byly vlasy celkem ok, ale po porodu se zhoršily, roztřepené jsou hrozně, tak už plánuji co nejdřív zástřih, ale co se týče barvení, chci zkusit něco přírodnějšího, pokud je to tedy možné. Horší je to, že v jiné barvě než zrzavé (mám měděný odstín, něco jako Nicole Kidman v Moulin Rouge) se necítím, zkoušela jsem i návrat k hnědé a vůbec jsem se v tom necítila. Našla jsem tu téma o henně, ale poslední příspěvky jsou rok staré. Mohu tam přispět? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej u nás. Přispět můžeš samozřejmě do každého vlákna.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
Vítej.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|