|
✿
|
Autor |
Zpráva |
izabela_izy 0-7

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 9:31 am Předmět: Obvod vášho culíku ? |
|
|
Chcela by som vedieť aký culík je normálny , riedky a hustý .. Mám len 7cm obvod , príde mi to, že je dosť tenký.. Nedajú sa vlasy nejak zhustiť?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
7cm je celkem běžná hustota, někdo má i méně... Řekla bych, že je to takový průměr.
Jinak samozřejmě, můžeš tomu zkusit pomoci vlasovými toniky a vitamíny  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
izabela_izy 0-7

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 8:08 am Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | 7cm je celkem běžná hustota, někdo má i méně... Řekla bych, že je to takový průměr.
Jinak samozřejmě, můžeš tomu zkusit pomoci vlasovými toniky a vitamíny  |
Ďakujem za odpooveď .. Vieš, až tak by mi to nevadilo keby neboli vždy tak splihnuté a nič na nich nazaberalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Taky mám obvod 7cm a připadaj mi řídký, ale není to pravda, jsou jen hodně jemný, i kadeřnice mi posledně potvrdila, že vlasů mám docela dost jen jsou jemný a tudíž hoodně tenký. Možná je máš taky spíš jemný a takový se hůř držej v objemu a plihnou... moc dělat se s tím nedá, akorát mýt jemnýma šamponama bez silikonů, kondicionér nanášet od uší dolů a ne hned od kořínků a tak... nechci malovat čerta na zeď, ale bohužel tady je na místě spíš smíření
Do objemu je můžeš zkusit nějak navlnit, třeba v copu, drdolem, atd, návodů je tu spousty, pak to chvíli drží a vlasy tolik neplihnou a vypadají objemně  _________________

Naposledy upravil Nikinka dne po srpen 06, 2012 2:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
Jak píše Nikinka, jemné vlasy, taky je mám. Objem zasadně ztrácí po šamponech se silikony (je tu o tom i téma) a po velkém množství masek a balzámů, nebo po jejich špatném umytí. Prostě ve všem souhlasím s Nikinkou, jemné šampony, balzámy a masky od uší a vlasy mám celkem vzdušné a drží nějaký tvar i objem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Renča1232123 21-40

|
Zaslal: po květen 13, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
ja mám tiež okolo 7 cm a som tak moc rada že niesom jediná -- fakt si pridem ako keby som mala vlasov na hlave 5  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
devildriverka 21-40

|
Zaslal: so květen 25, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
Ahojte ja mám jemné vlasy a obvod tiež okolo 7-8 (stále iný to bude tým že zle meriam)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Shinie 8-20

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
Mám taky 7 cm a přitom toho na hlavě moc extra nemám Ať žije žehlení, fénování a prodlužko díky nim mám na hlavě vysušenej chemlon  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slavinka 161-320

|
Zaslal: so červen 29, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
a to sa v ktorom mieste culíku meria? tam ako si ho zviažem, alebo? ja sa aj bojím to odmerať, v poslednom čase mi vlásky ztešili...rozpustené vyzerajú husté,ale akonahle ich zapletiem...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: so červen 29, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
Vetsinou to holky meri hned pod gumickou ... at uz v tyle nebo nahore na temeni.
Ale imho to zrovna velkou vypovidaci hodnotu nema Kazdy ma vlasy jinak silne a podle toho pak dopada i mereni ... stejne jako pri mereni delky od cela ma kazdy hlavu jinak velkou
A to nemluvim o tom, ze vlasy "do pulky zad" u nekoho muzou mit 80cm a u jineho sotva pul metru protoze je nutne vzit do uvahy delku (respektive celkovou vysku) postavy ...  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|