|
✿
|
Moje nejoblíbenější roční období je |
jaro |
|
31% |
[ 45 ] |
léto |
|
31% |
[ 46 ] |
podzim |
|
26% |
[ 38 ] |
zima |
|
11% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 145 |
|
Autor |
Zpráva |
Veronika 81-160
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 4:56 pm Předmět: Jaro, léto, podzim a zima |
|
|
Tak mě napadlo, jaké máte nejraději roční období a proč? A také naopak, které rádi nemáte |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:03 pm Předmět: Re: Jaro, léto, podzim a zima |
|
|
Veronika napsal: | Tak mě napadlo, jaké máte nejraději roční období a proč? A také naopak, které rádi nemáte | Zdá se mi to nebo v možnostech chybí zima ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
A kde je zima? Jinak nemůžu vybrat jenom jedno, protože zimu (ale zimu, ne tu parodii z posledních let) i podzim mám stejně ráda. Mám ráda chlad, velký mráz, sníh a mlhu, takovou tu neopakovatelnou podzimní náladu a zvláštní vůni ve vzduchu. Nesnáším brzké jaro, to je pro totálně hnusné období a nemám ráda léto, když je víc jak 25 stupňů a pořád svítí slunce a na obloze ani mráček... fuuuuj, už se to zase blíží Jediná výhoda léta pro mě je, že se dá koupat venku a jsou dlouhé dny, takže je jednodušší se někam podívat. A taky, že se dá posedět v hospodách na zahrádkách, případně pořádat nějakou zahradní slavnost a tak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Veronika 81-160
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:11 pm Předmět: zima |
|
|
ježiši.. jsem ji tam snad zapomněla napsat.. ale psala jsem tam všechny.. sakryš, jak se to jenom stalo???? Jde to nějak opravit??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Brett >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
Ja nejradeji jaro, zacatek leta a podzim. Teploty nad tricet me ubiji a zima v Praze je hnus . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:18 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | A kde je zima? Jinak nemůžu vybrat jenom jedno, protože zimu (ale zimu, ne tu parodii z posledních let) i podzim mám stejně ráda. Mám ráda chlad, velký mráz, sníh a mlhu, takovou tu neopakovatelnou podzimní náladu a zvláštní vůni ve vzduchu. Nesnáším brzké jaro, to je pro totálně hnusné období a nemám ráda léto, když je víc jak 25 stupňů a pořád svítí slunce a na obloze ani mráček... fuuuuj, už se to zase blíží Jediná výhoda léta pro mě je, že se dá koupat venku a jsou dlouhé dny, takže je jednodušší se někam podívat. A taky, že se dá posedět v hospodách na zahrádkách, případně pořádat nějakou zahradní slavnost a tak |
jojo, o tom jsme se my dve uz nekde bavily Ja miluju leto, oblohu lehce pod mrackem, teploty kolem 30ky, vsude svetlo,. dlouhe dni...aaaach Nemusim mit na sobe 200 izolacnich vrstev, muzu chodit v sandalach, ouj jéé...A uplne nejvic mam rada letni noci, dky sviti mesic |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: |
A uplne nejvic mam rada letni noci, dky sviti mesic |
Aaaa, tos mi připomněla, zimní měsíčné noci, mrzne až praští, namodralé světlo luny na sněhu... Prostě nááádhera. V takovou noc je škoda spát... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:21 pm Předmět: |
|
|
A tak tohle mam taky ráda, ale pěkně na pokoukání z tepla baráku....kdybych klepala kosu někde v těch -20 venku, tak bych asi tak nadsena nebyla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | A tak tohle mam taky ráda, ale pěkně na pokoukání z tepla baráku....kdybych klepala kosu někde v těch -20 venku, tak bych asi tak nadsena nebyla |
To právě musíš ven, do mrazu a výt na měsíííííc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 5:46 pm Předmět: |
|
|
Jaro páč nám všechno Qete, rozmnožuje se voní a začíná žít. A já asi taky začnu, chacháááá Já se tak těšííím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|