|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po leden 09, 2012 5:47 pm Předmět: E-shop - Henna |
|
|
Jedna ze členek DV by si chtěla zřídit obchůdek nabízející hennu.
Píše: Postradam na nasem trhu neco, co by bylo nejakym zpusobem kompaktni. E-shopy samotnych znacek moc duvery taky nevzbuzuji (posledni aktualizace treba pred tremi lety), seznamy prodejen neaktualizovane, u obecnych webu mi chybi informace jaka henna a za kolik se prodava - takhle jsem se hnala do jednoho obchodu, abych zjistila, ze je tam jen henna DMkova...
Pokud byste měly/-i zájem, chtěla by nabídnout:
- henny různých značek (včetně třeba i dovozu indické nebo egyptské henny)
- dále pak třeba něco jako henna-first-aid-kit (vámi zvolená značka henny, špachtle na rozmíchávání, rukavice (ne ty mikroténové z DM sáčku ), a třeba čepice.
- různé doprovodné ošetřující přípravky (přírodní šampony, atd.)
- manuál z rad na fóru (ne každý je schopen/ochoten přečíst 250 stránkové vlákno)
- při placení upřednostňování těch, co zapltí převodem, pro stálé odběratele nějaké výhody, množstevní slevy, atd.
- možnost osobního odběru v Ostravě a Brně (kde minimálně v prvním městě je to s hennou docela pofiderní)
Zatím by jenom chtěla vědět, zdali byste měli zájem o eshop podobného ražení. Tož pište, piště a předem díky za reakce!  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
Zajimave, zajimave
Rozhodne je to skvely napad, v Brne se sice leccos sehnat da, ale obvykle je to o hodinach zkoumani, vyptavani, vysvetlovani a predevsim, liteni z jednoho konce Brna na druhy. Tudiz mit "vse pod jednou strechou" by bylo skvele
Navic by hennu prodaval clovek (resp clovecice ), ktera s ni ma zkusenosti, tudiz muze poradit, vysvetlit, doporucit ... Proste full-support co se tyce tematu
Ja jsem pro A preju hodne stesti  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Zájem by určitě byl.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Trpajzlig 321-600

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
Tak to by nebylo špatné-také sháním nějakou stránku, kde by bylo tak nějak od všeho něco a hlavně více druhů hen...akorát upřednostňuji na dobírku...ale kdyby to byl nějaký známý člověk, tak by myslím nebyl problém... _________________ www.zlatevrchy.snadno.eu
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Hannele de la Porcelain 8-20

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Já se také přidávám!! Něco takového by bylo úžasné . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meritka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
Tak zájem by určitě byl, ale vzhledem k tomu, že sama mám zkušenosti s provozováním e-shopu, tak vím, že to není nic jednoduchého ... nechci působit jako škarohlíd, ale bude to chtít spostu věcí, snad to má ten "někdo" domyšlené Pokud ano, tak samozřejmě držim palce, není to jednoduché  _________________ www.medicalem.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Zájem by byl a určitě bych využila Jsem docela zvědavá, kdo se z této tajemné neznámé vyklube  _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Momentálně je to ve fázi nápadu a jasně - může se stát, že se to třeba finančně nevyplatí. Nebo nebude dost zájemců. Ale šak od toho je tu to vlákno. A určitě piště aj další nápady, co by vás ještě k tomuto napadlo.
2Jenne - Morgyška to nény  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje.
Naposledy upravil Morganna dne po leden 09, 2012 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
Zájem by byl! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidheag 0-7

![]()
|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Zas tak zajímavé to není - jsem to já
Opravdu je to zatím ve fázi nápadu, jsme na to dva, přítel s provozováním e-shopu zkušenosti má, technické problémy také nejsou neřešitelné. Jak už nastínila Morganna, třeba zjistíme, že nákupní ceny jsou příliš vysoké a spadne to do kytek. Nicméně, chtěla bych vás tedy požádat o pomoc, zda byste se zamyslely (nebo dokonce zamysleli?) nakolik by takový eshop byl využit - kolik jste třeba ochotny za to měsíčně utratit? Jak často? Apod. Moc by nám to pomohlo s odhadem nějakého kalkulu, jestli by se nám vůbec vyplatilo do toho jít
A samozřejmě všechny nápady, o co byste na takovém e-shopu stály, jsou vítány.
Děkuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|