mastné a padající vlasy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janozka
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 8:12 am    Předmět: mastné a padající vlasy Citovat

Dobrý den všem.Našla jsem tyto stránky přes poradnu v mimibazaru, kde jsem chtěla poradit, tak jako i tady, co s vlasy. Asi do 33 jsem nosila dlouhé vlasy, byly husté a pevné.Pak mi onemocněla maminka a zřejmě v důsledku stresu mi vlasy začaly padat a hodně se mastit.Vlasy jsem zkrátila na ramena. Při pozdější návštěvě lékaře mi diagnostikovali onemocnění štítné žlázy. Až později jsem se dozvěděla o souvislostech mezi padáním vlasů a onemocněním,vlasy šly na "ježka". Přestože se léčím a zkouším různé preparáty,vlasy na temeni jsou velmi řídké, je mi 41 a asi bych měla začít šetřit na paruku Very Happy . Dělám si z toho legraci, snažím se být optimista, ale bolí to. I proto zkouším různé poradny a hledám pomoc..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 9:45 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,

můžete napsat, co už jste zkusila? Podle toho by se pak daly lépe vydedukovat další možnosti Wink Hlavně nestříhat...to nepomůže. Nechala bych to růst Wink
janozka
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 3:28 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den. Na doporučení lékařky jsem dlouhodobě užívala Biosi plus, , pak šampon Ducray,nějakou vodičku od kožního, myslím že alpecin?Pak aktivátory vlasového růstu,poslední Biohar od firmy Biora, nějaká tonika,nepočítaně babských rad, pantenol tablety myslím od Muller, šampony proti padání vlasů , už ani nevím od jakých firem,vždy z lékárny, pak jsem zkusila kofeinový šampon od Schauma a naposled Alverde kofeinový šampon.
wensdy

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 10:28 am    Předmět: Citovat

Péči z vnějšku máte ukázkovou. Ale ta většinou stačí, jen když jsou vlasy i kořínky zdravé Confused

Zkusím napsat, co by se stím dalo udělat, nezaručuji stoprocentní učinek. Nicméně po padání po porodu (tedy hormonální příčiny + vyčerpání těla) pomohl revalid. Bohužel je to cenově celkem náročné. Existují i levnější varianty. (nutricap, donna hair - i na ty jsou velmi dobré "recenze") On biosil není špatný. Ale obsahuje jen biotin, kyselinu panthotenovou a zinek. To bývá málo. Určitě by to chtělo něco z výše řečeného, co obsahuje aminokyseliny (methionin, cystin), více vitamínů (Vit. E, větší spektrum vitamín b...) a více minerálů (mimo zinku i železo)

Narodil se mi druhý syn a váhám mezi revalidem a Donna hair (ta obsahuje i vit A) a tříměsíční kůra vyjde okolo pětiset korun. Což je oproti revalidu polovina...

Tak možná si na něco vzpomenu dodatečně Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: