|
✿
|
Autor |
Zpráva |
janozka 0-7

|
Zaslal: út květen 21, 2013 8:12 am Předmět: mastné a padající vlasy |
|
|
Dobrý den všem.Našla jsem tyto stránky přes poradnu v mimibazaru, kde jsem chtěla poradit, tak jako i tady, co s vlasy. Asi do 33 jsem nosila dlouhé vlasy, byly husté a pevné.Pak mi onemocněla maminka a zřejmě v důsledku stresu mi vlasy začaly padat a hodně se mastit.Vlasy jsem zkrátila na ramena. Při pozdější návštěvě lékaře mi diagnostikovali onemocnění štítné žlázy. Až později jsem se dozvěděla o souvislostech mezi padáním vlasů a onemocněním,vlasy šly na "ježka". Přestože se léčím a zkouším různé preparáty,vlasy na temeni jsou velmi řídké, je mi 41 a asi bych měla začít šetřit na paruku . Dělám si z toho legraci, snažím se být optimista, ale bolí to. I proto zkouším různé poradny a hledám pomoc.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
můžete napsat, co už jste zkusila? Podle toho by se pak daly lépe vydedukovat další možnosti Hlavně nestříhat...to nepomůže. Nechala bych to růst  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
janozka 0-7

|
Zaslal: út květen 21, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den. Na doporučení lékařky jsem dlouhodobě užívala Biosi plus, , pak šampon Ducray,nějakou vodičku od kožního, myslím že alpecin?Pak aktivátory vlasového růstu,poslední Biohar od firmy Biora, nějaká tonika,nepočítaně babských rad, pantenol tablety myslím od Muller, šampony proti padání vlasů , už ani nevím od jakých firem,vždy z lékárny, pak jsem zkusila kofeinový šampon od Schauma a naposled Alverde kofeinový šampon. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: st květen 22, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
Péči z vnějšku máte ukázkovou. Ale ta většinou stačí, jen když jsou vlasy i kořínky zdravé
Zkusím napsat, co by se stím dalo udělat, nezaručuji stoprocentní učinek. Nicméně po padání po porodu (tedy hormonální příčiny + vyčerpání těla) pomohl revalid. Bohužel je to cenově celkem náročné. Existují i levnější varianty. (nutricap, donna hair - i na ty jsou velmi dobré "recenze") On biosil není špatný. Ale obsahuje jen biotin, kyselinu panthotenovou a zinek. To bývá málo. Určitě by to chtělo něco z výše řečeného, co obsahuje aminokyseliny (methionin, cystin), více vitamínů (Vit. E, větší spektrum vitamín b...) a více minerálů (mimo zinku i železo)
Narodil se mi druhý syn a váhám mezi revalidem a Donna hair (ta obsahuje i vit A) a tříměsíční kůra vyjde okolo pětiset korun. Což je oproti revalidu polovina...
Tak možná si na něco vzpomenu dodatečně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|