Diochi

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jája_
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 9:28 pm    Předmět: Diochi Citovat

Tohle téma jsem ještě nenašla, jestli tu už je, tak se moc omlouvám Embarassed
Moje mamka má tuhle značku moc ráda, tak máme doma spoustu kapek, já používám Baktevir, který je určený na posílení imunity, záněty a mimo jiné i na pleť, kterou mi velmi zlepšil. Dále jsem používala ještě při zánětu močového měchýře nějaké kapky a velmi mi pomohly. Také má tahle značka krémy co jsem tak zaznamenala a hodlám některý vyzkoušet na mou aknózní pleť, konkrétně tenhle http://www.diochi.cz/main/reg_kosmetika_diozon_clear.php
A ještě jsem zapomněla dodat, že by to mělo být přírodní.
Máte někdo nějaké zkušenosti a doporučení? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jája_
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2013 11:11 pm    Předmět: Citovat

Nikdo nic, tak se podělím a třeba se tohle téma rozjede Smile Ten krém na který jsem dávala odkaz výše používám od začátku února, takže své poznatky tak nějak shrnu.
Výhody: viditelně čistější pleť už při prvním použití, nemastná konzistence, rychle se vsakuje, nezanechává mastný film, úžasné složení (pouze olivový olej a ozon), široké využití (vrásky, akné, vyrážky, plísně...), je ho potřeba málo, takže dlouho vydrží
Nevýhody: nejprve byl hodně tuhý, po několika dnech "roztál" (něco jako kokosový olej), někdo by ho mohl označit jako špatně roztiratlný, zápach, rozhodně není vhodný na ranní nanášení, jednou jsem si ho dala jako podklad a jen zapudrovala, štětec strašně smrděl, tak jsem ho vyprala v mýdlové vodě a on jde cítit ještě dnes Rolling Eyes, cena

Možná se vám zdá, že je víc nevýhod než výhod, já ale konečně našla něco, co mi tu pleť výrazně zlepšilo (i okolí si všimlo), takže nějaký zápach a nebo roztíratelnost mě nějak neštve, hlavně že funguje Very Happy
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 9:26 pm    Předmět: Citovat

S kosmetikou nemám vůbec zkušenost- ani nevím, že nějakou mají . Používala jsem svého času jen ty jejich bioinformační přípravky .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: