|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jája_ 321-600

|
Zaslal: út leden 22, 2013 9:28 pm Předmět: Diochi |
|
|
Tohle téma jsem ještě nenašla, jestli tu už je, tak se moc omlouvám
Moje mamka má tuhle značku moc ráda, tak máme doma spoustu kapek, já používám Baktevir, který je určený na posílení imunity, záněty a mimo jiné i na pleť, kterou mi velmi zlepšil. Dále jsem používala ještě při zánětu močového měchýře nějaké kapky a velmi mi pomohly. Také má tahle značka krémy co jsem tak zaznamenala a hodlám některý vyzkoušet na mou aknózní pleť, konkrétně tenhle http://www.diochi.cz/main/reg_kosmetika_diozon_clear.php
A ještě jsem zapomněla dodat, že by to mělo být přírodní.
Máte někdo nějaké zkušenosti a doporučení?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jája_ 321-600

|
Zaslal: pá únor 22, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
Nikdo nic, tak se podělím a třeba se tohle téma rozjede Ten krém na který jsem dávala odkaz výše používám od začátku února, takže své poznatky tak nějak shrnu.
Výhody: viditelně čistější pleť už při prvním použití, nemastná konzistence, rychle se vsakuje, nezanechává mastný film, úžasné složení (pouze olivový olej a ozon), široké využití (vrásky, akné, vyrážky, plísně...), je ho potřeba málo, takže dlouho vydrží
Nevýhody: nejprve byl hodně tuhý, po několika dnech "roztál" (něco jako kokosový olej), někdo by ho mohl označit jako špatně roztiratlný, zápach, rozhodně není vhodný na ranní nanášení, jednou jsem si ho dala jako podklad a jen zapudrovala, štětec strašně smrděl, tak jsem ho vyprala v mýdlové vodě a on jde cítit ještě dnes , cena
Možná se vám zdá, že je víc nevýhod než výhod, já ale konečně našla něco, co mi tu pleť výrazně zlepšilo (i okolí si všimlo), takže nějaký zápach a nebo roztíratelnost mě nějak neštve, hlavně že funguje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: so únor 23, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
S kosmetikou nemám vůbec zkušenost- ani nevím, že nějakou mají . Používala jsem svého času jen ty jejich bioinformační přípravky . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|