hlásí se nováček :-)

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
duomamina
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 1:41 pm    Předmět: hlásí se nováček :-) Citovat

Dobrý den, moc se tu zatím neorientuji, tak svůj problém zkusím popsat tady....
mám delší vlnité až kudrnaté vlasy, které mi začaly šíleně padat. Za normálních okolností mi padají hodně, nyní je to už fakt moc, všude kolem se válí moje vlasy, o "ztrátách" během mytí nebo česání ani nemluvím. žádné nové dorosty nevidím. Hlava mě tak nějak divně svědí. No prostě jsem z toho docela nervózní.... navíc vlasy musím barvit, má hnědá barva se skoro vytratila, nahradila ji šedivá ( v mém věku prý má kadeřnice neviděla u nikoho tak šedou hlavu, jako mám já) cca týden beru biosil plus. chystám se na kožní, protože tímto tempem za chvíli nebudu mít na hlavě nic. Uvítala bych tip na tu svědivou pokožku a vlastně na celý můj problém. děkuji Smile
... ještě poznámka - rodila jsem před 5-ti lety takže s kojením to nemá nic společného....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zetonek
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 3:08 pm    Předmět: Re: hlásí se nováček :-) Citovat

duomamina napsal:
Dobrý den, moc se tu zatím neorientuji, tak svůj problém zkusím popsat tady....
mám delší vlnité až kudrnaté vlasy, které mi začaly šíleně padat. Za normálních okolností mi padají hodně, nyní je to už fakt moc, všude kolem se válí moje vlasy, o "ztrátách" během mytí nebo česání ani nemluvím. žádné nové dorosty nevidím. Hlava mě tak nějak divně svědí. No prostě jsem z toho docela nervózní.... navíc vlasy musím barvit, má hnědá barva se skoro vytratila, nahradila ji šedivá ( v mém věku prý má kadeřnice neviděla u nikoho tak šedou hlavu, jako mám já) cca týden beru biosil plus. chystám se na kožní, protože tímto tempem za chvíli nebudu mít na hlavě nic. Uvítala bych tip na tu svědivou pokožku a vlastně na celý můj problém. děkuji Smile
... ještě poznámka - rodila jsem před 5-ti lety takže s kojením to nemá nic společného....

Šla bych na kožní, ať se na to podívá. Taky pozor, jestli třeba taková ztráta vlasů není příznakem nějakého onemocnění.
Jinak bych doporučila koupit přírodní šampony - je tu vlákno nebo bez silných pěnidel. Zkusila bych nasadit vlasové vodičky - Biohar nebo Bioaquanol a místo barev používat jen přelivy nebo hennu.
duomamina
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 3:48 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za odpovědˇ, na kožní půjdu. Ještě se chci zeptat, zda tomu mému problému pomůžu, když si vlasy nechám zkrátit - ??? Díky
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 5:07 pm    Předmět: Citovat

duomamina: Vitej u nas Smile

Obavam se, ze zkraceni vlasu zadne reseni neprinese: problem bude nekde v korinkach nebo v pokozce hlavy, ne ve vlasech samotnych (ty jsou jako nehty, "mrtva hmota").

Na koznim by ti snad mohli poradit neco vic ... mne osobne jeste napada spatna funkce stitne zlazy, ale to se taky odhali az z rozboru krve (myslim, osobne s tim zkusenost nemam).

A vysadit chemickou barvu alespon na chvili, ta v tom muze mit prsty take (peroxid a cpavek jsou pomerne agresivni latky). Pokud to bude pretrvavat, tak to tou barvou asi nebude ... Sad

Kazdopadne drzim palce Smile
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 5:40 pm    Předmět: Citovat

ahoj Smile

Také stříhání nedoporučuji. Problém se tím jen "zamaskuje" = kratší vlasy nejsou na koberci tak vidět a neucpou odtok u vany.

Určitě doporučuju tu kožní. V podstetě to může být cokoliv. namátkou anémie, štítná žláza, ekzém, ale třeba i nějaká kožní infekce (bohužel, i to se stvá Sad )

Kadeřnice toho asi moc neviděla, já jsem šedivá od patnácti...
duomamina
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 9:13 pm    Předmět: Citovat

hm... ta chudokrevnost by mohla být reálná, mám jít na krev kvůli tomu, dr jsem se zdála posledně nějaká zelená Smile
nasadím mořské řasy. když by to bylo tímhle,tak by to mohlo zabrat.
moc díííky!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: