Phenomé

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 7:32 pm    Předmět: Phenomé Citovat

Zdravím, dneska jsem byla v polsku v Silesii a zaplula tam náhodou do obchůdku s touto kosmetikou - je napsané, že je přírodní - neobsahuje parabeny, SLS, SLES, Minerální oleje/parafíny, chemické UV filtry, glycoly, PEG, ftaláty, silikony a já nevím co ještě, není v ní nic, co se testuje na zvířatech (nebo pochází ze zvířat), ani nějaké umělé barviva, konzervanty a tak.
No, samozřejmně jsem se nechala zlákat a tak sem si přivezla masku, šampón a takový ten sprej na rozčesávání, tak uvidím. Je to plné různých olejů, másel a výtažků, vypadá to moc pěkně, tak uvidím Smile
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne květen 19, 2013 6:48 pm    Předmět: Citovat

Taaak. Všecko vyzkoušeno - Maska je super výživná, přidala jsem jí do bezbarvé henny spolu s gestilem a paráda, šampon nádherně voní - asi zhruba jako mojito Very Happy a sprej je docela fajn. V ani jednom není obyčejná voda - místo toho tam je "plant water" takže všeljaké kytičkové výluhy. Za mě doporučuju.
Jinak sem našla i webovky - www.phenome.eu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: