MIXA - kozmetika pre citlivú pleť
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dupka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá červen 28, 2013 5:33 pm    Předmět: MIXA - kozmetika pre citlivú pleť Citovat

Ahoj dievčatá
chcela by som opýtať či náhodou nemáte skúsenosti s touto francúzskou kozmetikou na veľmi citlivú a suchú pleť.
Majú aj veľmi jemný šampónik. Vyzerá to veľmi dobre. Nejaké skúsenosti?
http://www.mixa.sk/[/b]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobinka1987
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 4:50 pm    Předmět: Re: MIXA - kozmetika pre citlivú pleť Citovat

viděla jsem na to asi 100 x reklamu, ale zkušenost bohužel nemám...

Dupka napsal:
Ahoj dievčatá
chcela by som opýtať či náhodou nemáte skúsenosti s touto francúzskou kozmetikou na veľmi citlivú a suchú pleť.
Majú aj veľmi jemný šampónik. Vyzerá to veľmi dobre. Nejaké skúsenosti?
http://www.mixa.sk/[/b]
Wink
Dupka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 5:31 pm    Předmět: Citovat

Bobinka ďakujem veľmi pekne za reakciu Smile Asi budem musieť dlhšie počkať na reakcie, je to asi zrejme veľmi veľká novinka. Majú tam ale celkom schopný šampónik.
bobinka1987
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne červen 30, 2013 11:49 am    Předmět: Citovat

Dupka napsal:
Bobinka ďakujem veľmi pekne za reakciu Smile Asi budem musieť dlhšie počkať na reakcie, je to asi zrejme veľmi veľká novinka. Majú tam ale celkom schopný šampónik.

hmm...tak na ten"šamponik" někde v grogerii mrknu, až ho potkám Very Happy
allen24
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne červen 30, 2013 3:42 pm    Předmět: Citovat

Se šamponem Mixa nemám zkušenost, ale pokud to nějak pomůže, tak vlastním zn. Mixa dvoufázový odličovač. Obsahuje i olejovou složku, takže se při odličování může pleť zdát mastná, ale mě se to behěm chvilky vstřebá a je jemná. Tohle je po dlouhé době můj pořádný odličovač, dříve jsem se odličovala pouze Biodermou sébium, která na to není určena, takže mi přijde, že během odličování toho na tampónku zůstáva nějak moc Very Happy Jinak pleť citlivou nemám Smile
berryblue
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne červen 30, 2013 3:43 pm    Předmět: Citovat

Já mám Balancing Cream, čili krém pro citlivou smíšenou pleť. Je to takový průměr, možná mi více vyhovuje zelený Garnier.
Od Mixy mám ještě micerální vodu, a ta je bomba. Odličuji se tedy pěnou od Bourjois a micerální vodou pouze dočišťuji a čistím ráno, ale pleť je po ní pěkně hladká a hlavně nepne, což se mi po jiných micerálkách často stávalo.
Dupka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne červen 30, 2013 5:50 pm    Předmět: Citovat

Som veľmi rada, že vidím nejaké reakcie.
Veľmi som i ja rozmýšľala nad tou micelárkou, takže už viem, že najlepšie bude ju kúpiť.
Ja osobne som si kúpila krémik proti začervenaniu. Mne osobne zatiaľ vyhovuje. Vždy som mala problémy so žilkami na tvári a veľmi veľké. Vždy som mala extrémne suchú pleť a tento krém tomu pomohol uvidíme čo to bude zač ďalej.
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne červen 30, 2013 6:39 pm    Předmět: Citovat

Dupka napsal:
Som veľmi rada, že vidím nejaké reakcie.
Veľmi som i ja rozmýšľala nad tou micelárkou, takže už viem, že najlepšie bude ju kúpiť.
Ja osobne som si kúpila krémik proti začervenaniu. Mne osobne zatiaľ vyhovuje. Vždy som mala problémy so žilkami na tvári a veľmi veľké. Vždy som mala extrémne suchú pleť a tento krém tomu pomohol uvidíme čo to bude zač ďalej.

Mohla by jsi mi prosím napsat, zda krém MIXA proti zčervenání obsahuje parabeny? A jaké má složení?
Dupka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne červen 30, 2013 6:57 pm    Předmět: Citovat

llona krémik je úplne bez parabénov.
Tu je zloženie. AQUA / WATER, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, NIACINAMIDE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SUCROSE TRISTEARATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, AMMONIUM POLYACRYLDIMET HYLTAURAMIDE / AMMONIUM, POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, METHYLSILANOL/SILICATE CROSSPOLYMER, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ASCORBYL GLUCOSIDE, POLYSORBATE 61, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CAFFEINE, CAPRYLYL GLYCOL, CERA ALBA / BEESWAX, CETYL PALMITATE, CI 19140 / YELLOW 5, CI 42090 / BLUE 1, CITRIC ACID, CUPRESSUS SEMPERVIRENS SEED EXTRACT, DIMETHICONOL, DISODIUM EDTA, PEG-12 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, POLYGONATUM MULTIFLORUM RHIZOME/ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. B55526/1).
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne červen 30, 2013 7:01 pm    Předmět: Citovat

Dupka - díky moc! A ješte jeden dotaz - kolik stojí?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: