Pravomila

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pravomila
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 9:31 am    Předmět: Pravomila Citovat

Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se Smile

Všechny zdravím. Jelikož jsem se zaregistrovala na fórum o vlasech, beru představení právě z tohoto úhlu Smile
Během posledního půlroku jsem vlasy postupně zkracovala, protože jsem stále nacházela roztřepené konečky, vlasy se ke konci rapidně ztenčovaly a celkově jsem měla pocit, že jim není zrovna nejlépe. Nakonec jsem z vlasů sebrala asi půl metru a skončila s délkou cca k ramenům – nezvyklý pocit po těch letech. Jsem si celkem jistá, že za jejich stav mohou nejvíce šampony i přesto, že jsem poslední dva roky užívala jen přírodní verze a vlasy myla 1-2x za týden a občas je „nakrmila“ olejem. Před pár měsíci jsem narazila na tvrzení, že to lze i bez šampónů a úspěšně si již částečně zkrácené vlasy zničila kombinací sody, jablečného octa a slovinského slunce. Takže jsem se odhodlala, nechala si vlasy zastřihnout u kadeřnice (za šílené peníze) a jen jsem se modlila, že ten fén jednou přežijí, protože ten jsem na ně naposledy použila asi před pěti lety.
ATeď potřebuji zjistit, co na mé vlasy platí aniž bych užila chemii. Mám částečný úspěch s různými bylinkami a před sebou (snad) závěrečný úkol – zjistit vhodnou kombinaci, aby mi opět narostly, ale tentokrát zdravé a životaschopné. Myslím, že ústředním bodem celého snažení bude mydlice lékařská a kopřiva.
Doufám, že zde najdu cenné rady.

Přeji krásný den
Pravomila
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
astrid
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 9:52 am    Předmět: Citovat

Vítej u nás! Smile
Příhody, kdy na tento server přitáhne novou tvář vlasová krize, jsou vždycky nemilé, ale od toho je tu právě spoustu užitečných vláken, kde má celá řada našich uživatelů obdobné zkušenosti a může si vyměnit mnoho užitečných tipů. Doufám, že najdeš potřebnou inspiraci. Wink
Je to sympatické rozhodnutí, volit přírodní cestu v péči o hřívu - určitě se to začne dříve či později vyplácet. Smile
Za zdejší moderátorstvo zdravím a přeji hezké chvíle na Dv!
Astrid
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 9:54 am    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej u nás. Ať se ti tu líbí.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: