|
✿
|
Autor |
Zpráva |
saiyo.12 0-7

![]()
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 2:50 pm Předmět: Padání vlasů,svědění pokožky |
|
|
Dobrý den,nevím jestli se tady již něco takového řešilo (moc se tu nevyznám ) , ale potřeboval bych poradit,mám vlasy dlouhé skoro až po krk a mám je hodně husté, problém začal když se mi na hlavě objevilo pár rudých fleků a v nich lupy,začalo to svědit a vlasy padat, tak jsem si začal mýt hlavu typickými šampony proti lupům,ale moc to nepomáhalo,tak jsem zkusil přelívat citronovou vodou... to mi vlasy moc vysušovalo,tak pak jsem zkusil ještě vincentku,to bylo to samé... potom mi známá řekla že mám kůži na hlavě moc vysušenou a vlasové cibulky jsou moc malé proto padají tak jsem si začal hlavu promazávat dětským olejíčkem (aviril) a potom umývat dětským šamponem... jenže vlasy mě svědí stále,vlasy pořád padají a vůbec se toho nemůžu zbavit,tento problém jsem neměl když jsem nosil hodne krátké vlasy a známí mi pořád říkají at se ostříhám,jenže já nechci když si to ten rok nechávám narůst ,mohli by jste mi prosím něco poradit? předem děkuji za odpověď  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitej u nas
Spis nez Avirilem (to je ropna bomba), bych zkusila obycejny olej, treba ten na vareni, ten doma urcite mit budes naplacat si ho na vlhke vlasy treba hodinu pred mytim a teprve pak si hlavu umyt samponem. Eventuelne pokud chces zkouset neco lepsiho, tak olivovy, kokosovy, jojobovy, ricinovy, ... o olejich je tu spousta temat, urcite se tam doctes vic
Rozhodne bych vynechala vsechny silikonove sampony a sampony obsahujici sulfaty, je mozne, ze prave ty ti drazdi pokozku hlavy. Levnou a dostupnou variantou je sampon Balea MED, ktery sezenes v kazde DM drogerii. Stoji tusim 50 korun, a je bez silikonu, parabenu, parfumace, barviv a vicemene vsech latek, ktere mohou pokozku hlavy drazdit.
Zalezi take na tom, proc se ti tak najednou tenhle problem objevil. Zacal jsi uzivat nejake leky? Zmenil jsi nejak sve navyky (jiny sampon, jine jidlo, jina voda (prestehovani z mista s mekkou vodou na misto s tvrdou a opacne)) ? Vsechno tohle muze mit na zmenu tveho stavu vliv. Vetsinou se tyto veci projevi az se zpozdenim (treba tri mesice), tak zkus popremyslet.
Jeste telu muzes pomoci zevnitr zobanim nejakych vitaminu (vitaminy skupiny B, kremik, zinek (pomaha na obnovu pokozky), C, E, ... ), muzes zkusit treba Biosil plus nebo podobny doplnek. Vzdycky si precti slozeni, abys vedel, co vsechno se v danem doplnku nachazi, nekterymi vitaminy se clovek muze predavkovat a to nedela dobrotu.
Bude to mozna trvat trochu dele, nez se situace zlepsi, bohuzel velmi casto neexistuji rychla reseni.
Ale drzim palce a verim, ze zde najdes informace, ktere ti pomohou tvuj problem vyresit
At se ti u nas libi  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
saiyo.12 0-7

![]()
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Děkuji,velmi jste mi pomohli.. ) no a k tý vodě bohužel jsem zjistil že je to tak :/ přestěhovali jsme se v paneláku jen o vchod dál a voda se tu ani nedá pít jak je přechlorovaná :/ problem je ted v tom v čem si ty vlasy budu mýt s tim asi už nic neudělám, nebo vás napadá něaké řešení? ještě jednou děkuji ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud je to vodou, mozna bych si zasla k doktorovi zjistit, jestli nemas alergii na chlor ... kamaradka to ma a pokud si dobre pamatuju, mela problem se koupat i ve vode, ktera byla normalne k piti ...
Deje se ti to i jinde na tele?
Mozna bych zkusila nechat odstat pres noc kyblik s vodou a myt vlasy pomoci neho, chlor timhle zpusobem vyprcha a nemelo by to delat tak moc zle ... _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
saiyo.12 0-7

![]()
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
Tak dříve jsem trpěl taky něčím podobným , na holenní kosti jsem mel takové místo které dřív strašně svědilo tak jsem si to pořád drbal a když jsem skončil, kůže byla pak hodně zarudlá,ale už to zmizelo,díky bohu..
Jinak to s tím kyblíkem vyzkouším,děkuji ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
A nemáš ty takhle náhodou buď seboroickou dermatitidu (mastný) nebo ekzém?? Zkus pozorovat příznaky a kdyžtak skoč na kožní....jinak přeju hodně štěstí, pže já se za 13 et se sd ještě nesžila... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
saiyo.12 0-7

![]()
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Jestli to pomůže, to ti neřekne asi nikdo, ale rozhodně tím nic nezkazíš Takže vyzkoušej  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
Mohlo by...zkus si ještě pročíst vlákno o seboroické dermatitidě. Mně a jedné známé pomohl dost dehtový šampon, který je buď na předpis, nebo volně prodejný. Dál jsem dostala doporučení vyřadit cukr a bílou mouku (ale to je všeobecný problém s kvasinkami). Taky mě svědění zbavuje kokosový olej, když si ho namažu na kůži nějakou dobu před mytím. Kožní mi taky řekla, že si mám obličej a vlasy mít převařenou vodou, ale to nerealizuju, i když je pravda, že když jsem se koupala v odstáté vodě bez všelijakých pěn, tak to bylo lepší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|