Vlasové fluidy,oleje a ampule
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Andy099
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 8:12 am    Předmět: Vlasové fluidy,oleje a ampule Citovat

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s různými fluidy, krystaly, olejíčky apod na vlasy? Které se Vám nejvíce osvědčily?
Mám doma tekuté krystal a arganový olej na vlasy od victoria beauty, olej je naprosto úžasný, dávám ho na roztřepené konečky a po 3 týdnech je to opravdu hodně znát. vlasy jsou zacelené a jemnější. ale chtěla jsem se zeptat zda někdo používáte nějakou jinou značku?chtěla bych vyzkoušet i něco jiného abych pak mohla porovnat.

plus jsem teď zakoupila ampule ze salon doma na podporu růstu vlasů, tak jsem zvědavá co to udělá.

máte nějaké jiné tipy? mám barvené vlasy které potřebují hodně péče, tak zkouším cokoli (až na domácí zábaly, ty vždycky dopadly hrůzostrašně, bud jsem dvě hodiny z vlasů vymývala med a nebo jsem týden měla vlasy mastné po olivovém oleji Rolling Eyes )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sinnerion
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 10:13 am    Předmět: Citovat

Já jsem si nedávno na zkoušku pořídila jakési vlasové kapsle z oriflamu (Omlazující pečující kapsle HairX).. Není to nic přírodního, no Very Happy Ale do délek (a hlavně konců) mi silikony tolik nevadí. Vlasy jsou po nich úžasně hebké a jak si je obvykle češu 1-2x denně, tentokrát jsem se jich tři dny ani nedotkla a poté šly i přesto výborně rozčesat. Takže tak jednou za měsíc do vlasů ten lektvar vetřu a jsou chvíli takové hebké, poslušné, necuchají se Smile
chasmet
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:14 pm    Předmět: Citovat

Sinnerion napsal:
Já jsem si nedávno na zkoušku pořídila jakési vlasové kapsle z oriflamu (Omlazující pečující kapsle HairX).. Není to nic přírodního, no Very Happy Ale do délek (a hlavně konců) mi silikony tolik nevadí. Vlasy jsou po nich úžasně hebké a jak si je obvykle češu 1-2x denně, tentokrát jsem se jich tři dny ani nedotkla a poté šly i přesto výborně rozčesat. Takže tak jednou za měsíc do vlasů ten lektvar vetřu a jsou chvíli takové hebké, poslušné, necuchají se Smile

Potvrzuji, také jsem si je zkoušela dát do vlasů, jako na noc, nešetřila jsem Very Happy a vyplácala na hřívu tři kapsle a docela dobré do těch délek Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sinnerion
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:42 pm    Předmět: Citovat

chasmet napsal:
Sinnerion napsal:

Potvrzuji, také jsem si je zkoušela dát do vlasů, jako na noc, nešetřila jsem Very Happy a vyplácala na hřívu tři kapsle a docela dobré do těch délek Shocked

Nejdřív jsem si říkala "bože, to je tak malé, to mi ani pět kapslí na ty vlasy nemůže stačit!..", ale nakonec je to tak strašně "mastné", že do vlhkých vlasů mi vystačí jedna (dávám asi na posledních 15-20cm, prostě jen konce), dost tím šetřím a minimum olejíčku roztírám na co nejvíc vlasů Smile Nechci si ty kapsle moc vyplácávat, nerada bych za dva měsíce kupovala další a navíc se bojím, že už by pak vlasy mohly vypadat mastně Smile
Andy099
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 9:40 am    Předmět: kapsle oriflame Citovat

a ty kapsle od oriflamu jak vypadají a cena?
ja vcera zkousela ty vlasové ampule s placentou victoria beauty, nechala jsem to pres noc a umyla az rano a musim rict ze bomba:) jen aby to vydrzelo Very Happy
taky uz nevím co bych na ty vlasy napatalala aby se zlepsily, strihat to nechci =/ holt peroxid dela svoje, ted se snazim to nechat odrust ale zase to vypada ak kdyz to je mastne... neustaly boj
Sinnerion
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 10:28 am    Předmět: Re: kapsle oriflame Citovat

Andy099 napsal:
a ty kapsle od oriflamu jak vypadají a cena?
ja vcera zkousela ty vlasové ampule s placentou victoria beauty, nechala jsem to pres noc a umyla az rano a musim rict ze bomba:) jen aby to vydrzelo Very Happy
taky uz nevím co bych na ty vlasy napatalala aby se zlepsily, strihat to nechci =/ holt peroxid dela svoje, ted se snazim to nechat odrust ale zase to vypada ak kdyz to je mastne... neustaly boj

Momentálně jsou za 150kč, normálně za 350kč (samozřejmě mě nalákala ta sleva, za takové prachy bych si takových 18 pidikapslí nekoupila Very Happy). Velikost jedné té kapsličky je asi 2,5cm, stačí ukroutit vršek a vyplácnout na vlasy. Připomíná mi to takové ty maličké vonné olejíčky do koupele, gumové a měkké Smile Narozdíl od těch victoria beauty jsou tedy spíš na ty konce než k hlavě na kořínky Smile
http://cz.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=14727
chasmet
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 5:51 pm    Předmět: Citovat

Sinnerion napsal:

Nejdřív jsem si říkala "bože, to je tak malé, to mi ani pět kapslí na ty vlasy nemůže stačit!..", ale nakonec je to tak strašně "mastné", že do vlhkých vlasů mi vystačí jedna (dávám asi na posledních 15-20cm, prostě jen konce), dost tím šetřím a minimum olejíčku roztírám na co nejvíc vlasů Smile Nechci si ty kapsle moc vyplácávat, nerada bych za dva měsíce kupovala další a navíc se bojím, že už by pak vlasy mohly vypadat mastně Smile

Právě mně přijdou dost mastné i tak, že neodhadnu množství, tak dávám rovnou víc jako "sérum". Jako nejsou špatné, ale sama bych si je asi také nekoupila, určitě ne za plnou cenu zrovna od Oriflame.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fifi21
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 1:08 pm    Předmět: Victoria Beauty Citovat

Já jsem od této značky zatím jen vyzkoušela masku na vlasy se šnečím extraktem nebo chcete li slizem a je super. škoda je, že se ty jejich výrobky nedají sehnat jinde než na netu. už jsem pátrala. Cenově je to docelá dobré. vyzkouším ještě ty tekuté krystaly a dám vědět Rolling Eyes
Andy099
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 4:30 am    Předmět: Re: kapsle oriflame Citovat

Tak to se v drgoerce mrknu:) ale za 350 byhc je taky nekoupila:D
ja mam zatim tyto http://www.salondoma.cz/kondicionery-a-balzamy/victoria-beauty-vitaminove-ampule-s-placentou-proti-vypadavani-vlasu--5-x-10-ml-/ tak az to vyplacam zkusim ten oriflame:)

Momentálně jsou za 150kč, normálně za 350kč (samozřejmě mě nalákala ta sleva, za takové prachy bych si takových 18 pidikapslí nekoupila Very Happy). Velikost jedné té kapsličky je asi 2,5cm, stačí ukroutit vršek a vyplácnout na vlasy. Připomíná mi to takové ty maličké vonné olejíčky do koupele, gumové a měkké Smile Narozdíl od těch victoria beauty jsou tedy spíš na ty konce než k hlavě na kořínky Smile
http://cz.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=14727[/quote]
Andy099
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 4:33 am    Předmět: Re: Victoria Beauty Citovat

fifi21 napsal:
Já jsem od této značky zatím jen vyzkoušela masku na vlasy se šnečím extraktem nebo chcete li slizem a je super. škoda je, že se ty jejich výrobky nedají sehnat jinde než na netu. už jsem pátrala. Cenově je to docelá dobré. vyzkouším ještě ty tekuté krystaly a dám vědět Rolling Eyes

Maska na vlasy se šnečíím extraktem? Shocked slyšela jsem o nějakých krémech s čímsi ze šneka ale teda na vlasy jsem nic nenašla. Zní to dost nechutně, ale je fakt že sem používala i tu masku z býčích koulí, tudíž šnek je proti tomu slabý odvar:D
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: