Představení se, aneb jsem tu nová + dotaz k blogu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korys
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 2:12 pm    Předmět: Představení se, aneb jsem tu nová + dotaz k blogu Citovat

Zdravím všechny vlasáčice a vlasáky na tomto webu!

Jsem tu nová, takže mi dovolte abych se představila a napsala o sobě pár řádků. No co říci na úvod, jelikož je to web o dlouhých vlasech asi bych měla začít tím, proč mám dlouhé vlasy, chtěla bych moc říct něco prozaického, jakože mám dlouhé vlasy, abych vypadala jako lesní víla. Smile

Bohužel pravda je taková, že dlouhé vlasy mám ze tří důvodů:

1.) aby mi netáhlo na krk 2.) Jsem líná jako veš k návštěvě kadeřnictví a kadeřnice od jisté doby nemají moji důvěru 3.) s krátkými vlasy je moc práce, aby jste po ránu nevypadali, jako pomuchlané rozcuchané morče, takhle vlasy stáhnu do culíku a fertig, no stres

Jinak něco málo o mne k tématu vlasů hlavně kosmeticky celkově bych měla mít hodně blízko, jako vystudovaná kosmetička, svému oboru jsem se v praxi, ale nikdy nevěnovala. Zajímala jsem se i o soc. práci, ale školu bohužel dostudovanou nemám a od toho se odvíjí i moje ,, zaměstnání " Jsem poskok, nebo taky sběračka hovínek z luxusních teppichů, což pro nezasvěcené jedince znamená - jsem au pair v Rakousku, už to je ně nějaký ten pátek, co tu jsem mám na starosti 3 draky, tj. 3 dětičky mužského rodu Very Happy To je o mně, tak v rychlosti všechno.

Jinak bych se chtěla zeptat jak je to s tím založením osobního blogu, to opravdu stačí i nováčkům pouze napsat email adminovi??? Nebo na příklad musím napsat práci na nějaké téma a poslat to na schválení a pak mohu používat svůj blog? Předem děkuji za odpověď
S přáním hezkého dne Korys
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 2:56 pm    Předmět: Citovat

Ahoj a vitej u nas Smile

Jo, co se tyce duvodu proc dlouhe vlasy, mam to docela dost podobne Laughing ... pravda, proti tahnuti na krk nosim satky, ale jinak je to to stejny v blede modrem Laughing

Takze vitej do klubu, je nas tu takovych lenochu vic Laughing Wink

Co se tyce blogu, staci skutecne jen napsat Ahacovi (adminovi) akorat je pomerne hodne casove vytizen, tak muze zalozeni chvili trvat .. eventualne zkus is Sidonii, ta dobra duse to pak bude postrkovat tak dlouho, dokud se "neco nestane" Laughing

Jinak ti preju, at se ti tu u nas libi Wink
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 4:11 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej u nás.
Budu dobrá duše a blog ti založím. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: