|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Sisi1133 0-7

![]()
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 2:08 pm Předmět: Hrubé vlasy |
|
|
Ahojte. Sama som dlhovláska - čakateľka a potom čo už dlhšie prehľadávam váš web som sa rozhodla pripojiť. Aby som dačo o sebe napísala. Nikdy som nemala dlhé vlasy max. tak do polky chrbta, ale nesmierne zničené. Každú chvíľu farbenie, žehlenie, fénovanie... Po čase som si uvedomila že na hlave nemám vlasy ale pár špagátov a tak som ich strihla na najkratšiu znesiteľnú dĺžku - cca do polovice krku a rozhodla sa o ne riadne starať. Miesto chémie som začala používať prírodu - na úmvanie ale aj na farbenie. Avšak síce čo to už viem (napríklad že silikóny nie sú len vypchávky v istých častiach tela furt nemám vedomosti ktoré máte vy tu a preto by som sa rada poradila o dvoch veciach:
1. Dostala som masku Klorane s mangovým maslom. Čo som neskôr pozerala bola dosť drahá a vyzerá aj kvalitne...až na to že som tam našla dva silikóny : cyclomethicone a amodimethicone a ešte tam je dimethiconol ale to neviem či je silikón a methylparaben. Predtým sú v zložení celkom dobré veci. Myslíte že je to vhodné na občasné (cca raz do mesiaca) použitie?
2. Od kedy som presedlala na prírodu zisťujem že mám akési,, hrubé vlasy" proste na dotyk už dávno nie sú také príjemné... neviete čím to? Na umývanie používam laveru, občas na prestriedanie Elseve na objem (ten bezsilikónový a šampón Henna z dm. Na farbenie zasa Khádi - čisté indigo
Za odpovede vopred ďakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitej u nas
Co se tyce silikonu, je tu o nich cele Top Tema, ale v zasade vse, co konci koncovkou cone, conol, xane, xanol az na dve straaasne dlouhe vyjimky (metylchlorocosi, najdes presneji v Top Tematu) jsou silikony. Nektere ve vode rozpustne, nektere castecne, nektere nerozpustne ... ale jsou.
K prechodu na prirodu, ono ani priroda neni samospasitelna. Jsou lide, kteri se bez alespon obcasneho pouziti silikonu neobejdou, jinak maji vlasy hrube jako slamu. Teoreticky muzes zkusit primichat do sveho kondicioneru trosku oleje a nanest na vlasy, treba ti to pomuze
Moje vlasy si se silikony taky nerozumi, ale ciste prirodni pece pro mne taky neni. Reseni jsem nasla prave v tom pridavani oleje ... zase, prijit na to, ktery olej ti sedi nejlip je trochu prace, ale rozhodne se vyplati
Kazdopadne preju hodne stesti a at vlasy rostou
A at se ti u nas libi  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
Ad Klorane. je to velmi kvalitní kosmetika. sama si ji občas koupím. Pokud onu masku použiješ jen na vlasy, nevím, v čem by měl být problém. Prostě nanést hezky od uší dolů....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|